Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='edek']To super, trzymam kciukasy za chłopaka, pewnie ciężko Ci będzie sie z nim rozstać ahhhhh to minus dt :([/QUOTE] Bardzo ciężko .. :placz: Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja już ubolewam nad 29 maja :( no cóż ......Dlatego mój TZ uważa, że nie powinnam dawać DT dla zwierzaków bo za szybko się do nich przywiązuję. Quote
Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='edek']Ja już ubolewam nad 29 maja :( no cóż ......[/QUOTE] Pocieszające jest to,że będzie miał taką samą kochającą Rodzinkę.:) Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Tak jak rodzinka jest sprawdzona i można oddać bez żadnych wątpliwości to bardzo pomaga. Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy wydają zwierzaki byle komu :( Quote
Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='edek']Tak jak rodzinka jest sprawdzona i można oddać bez żadnych wątpliwości to bardzo pomaga. Nigdy nie rozumiałam ludzi, którzy wydają zwierzaki byle komu :([/QUOTE] Jak wszystko będzie na wizycie OK,a tak mi się wydaję,bo naprawdę fajni ludzie..a właścicielka przyszły wet ! :D to oddam .:)zresztą powiedzieli mi,że mogę odwiedzać go kiedy tylko chcę,nawet będą się spotykać moja sunia i on ,bo oni się do siebie bardzo bardzo bardzo przywiązali :loveu: Quote
koosiek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Po kliknięciu otwiera się w pełnym rozmiarze. [CENTER][URL="http://img685.imageshack.us/img685/8772/beztytuuudc.jpg"][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/8355/beztytuubcz.jpg[/IMG][/URL] [/CENTER] Quote
Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 kurcze,mam tylko czarny tusz . To ja próbować czarnym,czy nie? Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']kurcze,mam tylko czarny tusz . To ja próbować czarnym,czy nie?[/QUOTE] lepsze takie ogłoszenie, niż żadne, jak uda Ci się to wydrukuj ;) Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 koosiek na którymś z wątków wyczytałam, że będziesz tylko na chwilkę w niedzielę ??? Wiesz ja sobie nie wyobrażam pojechać tam z nimi objema i pilnowania ich tam sama. Będzie tam trochę tych psów, Pixie na większe warczy jak się ich boi, sama nie dam rady ich upilnować. Jak dla mnie to trochę niebezpieczne tym bardziej, że one jeszcze nie były szczepione na wściekliznę. Na taką wycieczkę to ja się nie piszę, przykro mi ...... Chyba, ze osoba, której udało by sie nas podwieźć pomoże mi z nimi, mój TZ nie może jechać Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='koosiek']I tak nie ma transportu, więc pewnie nic z tego.[/QUOTE] Szkoda, że nie ma transportu i osoby do pomocy. Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mój tata strasznie polubił Pixie gdyby nie moja mama to już miałaby domek :(. I gdyby nie mój TZ to Dixie została by z nami. Marzenie :(. Takie rozwiązanie było by najlepsze. Quote
koosiek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='edek']Szkoda, że nie ma transportu i osoby do pomocy.[/QUOTE] Jeżeli znajdzie się transport, mogę ew. wziąć jedną suńkę. Odezwę się jeszcze do dwóch osób, może coś się uda... Quote
edek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aleksandra95']Wydrukowałam,ale w tle zdjęcia nie widać. :([/QUOTE] Jak widać to zdjęcie gdzie się tulą to jest ok. lepsze to niż nic :) Quote
Aleksa. Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='edek']Jak widać to zdjęcie gdzie się tulą to jest ok. lepsze to niż nic :)[/QUOTE] Widać. ;) a ja uciekam,bo miałam o 14 wyjść z Benkiem na autobus,a ja w pidżamie..hahaha .:D Quote
edek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Aleksandra95']Ogłoszenia dałam koosiek..[/QUOTE] Dziękuję bardzo :p Quote
edek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Byliśmy dzisiaj z TZ w sklepie zoologicznym i zdecydowaliśmy się kupić im szelki na “ urodziny “ tylko które hihihihi . Obie mają nowe szeleczki i jeszcze troszkę w nich będą mogły pochodzić bo można je powiększyć Quote
Aleksa. Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='edek']Dziękuję bardzo :p[/QUOTE] Proszę. ;) [quote name='edek']Byliśmy dzisiaj z TZ w sklepie zoologicznym i zdecydowaliśmy się kupić im szelki na “ urodziny “ tylko które hihihihi . Obie mają nowe szeleczki i jeszcze troszkę w nich będą mogły pochodzić bo można je powiększyć[/QUOTE] Fajnie. :D to chcemy zdjęcia w nowych szeleczkach . :D Quote
koosiek Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie udało się znaleźć transportu :( Edek, jak mam Ci w takim razie przekazać plakaty? Może wyślę pocztą? Quote
kasiek. Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Edek ,a nie wiesz jak one do dzieci? i jakie docelowo będą w kg,bo na fotkach są same to wielkość trudno określić-dałam namiary suczynek,zobaczymy Quote
edek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='koosiek']Nie udało się znaleźć transportu :( Edek, jak mam Ci w takim razie przekazać plakaty? Może wyślę pocztą?[/QUOTE] Jutro będę miała wydrukowane ogłoszenie przez koleżankę Quote
edek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [B]kasiek[/B] One ważą 9-10 kg, ich grzbiet sięga mi prawie do kolan, a głowa jest nad kolanem. Wydaje mi się, że Dixie już wiele nie urośnie, Pixie może być duża bo ma grube łapy. Jeśli chodzi o dzieci to są pozytywnie nastwione. Dużo zależy od wieku dziecka, one są bardzo żywiołowe jak biegają w domu za piłeczką i nie wyhamują i uderzą o moje nogi to robią mi się siniaki one są silne i masywne,. Jeszcze może być problemem ich manią podgryzania której nie udało mi się jeszcze pokonać, robią to dość mocno czasami potem mam siniaki. Wszystko zależy od wieku dziecka, tak mi się wydaje. Mogę zrobić im zdjęcie jak są koło człowieka, ale wydaje mi się że to nie będzie miarodajne bo każdy ma inny wzrost. Spróbuję je z TZ zmierzyć centymetrem ile mają na wysokość może to będzie lepsza informacja. Quote
edek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Wczoraj był stresujący dzień dla dziewczynek, nadszedł długo zapowiadany dzień kąpielowy. Dixie na początku bała się, ale jak zaczęłam rozprowadzać szampon i masować to się uspokoiła, najbardziej panikowała przy polewaniu wodą. Pixie panikowała cały czas, ze strachu trzęsła się i chciała uciekać, ale daliśmy radę. Po wytarciu ręcznikiem same się otrzepały w każdym dostępnym dla nich pomieszczeniu hhihihi. Potem miały ubaw i biegały po mieszkaniu z wślizgami bo łapki jeszcze były trochę mokre, miały ubaw nieziemski :razz::razz:. Były dość brudne, ale dzisiaj mają taką mięciutką i pachnącą sierść. Mam porobione zdjęcia po kąpieli, dzisiaj zrobię w nowych szeleczkach :evil_lol: [B]koosiek[/B] Pixie już jest przylepą sama zaczęła przychodzić i prosić o głaski na kolanka też z wielką ochotą się wspina. Quote
Recommended Posts