Izabela124. Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Też bym się wkurzyła za taką akcję z kartą Quote
Saththa Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [url]http://i39.tinypic.com/rthvyo.jpg[/url] [url]http://i41.tinypic.com/2myb7n8.jpg[/url] O ja Cię :mdleje: [QUOTE][COLOR=#3E3E3E]taaaaaaaaa wlasnie strach to niezla blokada przed czymkolwiek a ja mam taki lęk szpitalny ze prawie o zawał przychodze ehhh[/COLOR][/QUOTE] O ja Cię... się spaczyłam już tymi psami bom lęk separacyjny przeczytała :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Te dwie pierwsze fotki są niesamowite :-D Quote
Doginka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Chyba bym cały czas chodziła wqrzona, jakby mi się karta zwaliła i te cudne foty poszły na marne:razz: Inuś, foty bajowe, cuuuuuuuudddooooooooooo!!!:loveu: Quote
zuzolandia Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Alicja']oj to wcale ci się nie dziwię :([/QUOTE] yhymm......wkurfaaaa mialam caly tydzien juz mi troche przeszlo ale i tak żal pozostal bo nie dosc ze po tylu latach w koncu wybralam sie nad polskie morze pogode mialam taką sobie to jeszcze fotkowe pamiatki szlag trafił :placz: [quote name='Izabela124.']Też bym się wkurzyła za taką akcję z kartą[/QUOTE] noooooooo nowiuska karta nie smigana a kurna chata trz abylo wziasc starego sprawdzonego rzęcha ehhhhh [quote name='Saththa'][URL]http://i39.tinypic.com/rthvyo.jpg[/URL] [URL]http://i41.tinypic.com/2myb7n8.jpg[/URL] O ja Cię :mdleje: O ja Cię... się spaczyłam już tymi psami bom lęk separacyjny przeczytała :lol:[/QUOTE] hihihihihi zaplulam ekran jak to przeczytalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ania!']Te dwie pierwsze fotki są niesamowite :-D[/QUOTE] na wiecej chyba nie ma szans hihih więc delektowac sie ich widokiem :eviltong: [quote name='Doginka']Chyba bym cały czas chodziła wqrzona, jakby mi się karta zwaliła i te cudne foty poszły na marne:razz: Inuś, foty bajowe, cuuuuuuuudddooooooooooo!!!:loveu:[/QUOTE] wieszzz gdyby to sie stało w innym miejscu w innym kraju to pal sześć bo bywam np w takiej chorwacji niemal rok w rok ...zadna tragedia....ale kurfaaaaaaaaaaaa tego Bałtyku jakos przezalowac nie potrafie :shake:......wiem ze demonizuje i w sumie sa gorsze przypadki;-) jednak zal doope sciska i już ............. Quote
natija Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 piekne te fotki :) no to juz wiesz gdzie w przyszlym roku pojedzesz;):cool3: Quote
Saththa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='zuzolandia'] hihihihihi zaplulam ekran jak to przeczytalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] zupełnie nie wiem dlaczego :lol: Fot szkoda... ale bałtyk nie ucieka;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='zuzolandia']......wiem ze demonizuje i w sumie sa gorsze przypadki;-) jednak zal doope sciska i już .............[/QUOTE] Też by mi było żal ... pamiętam jak kiedyś zapomniałam aparatu, prawie się popłakałam :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Siostra nie płakaj, ja jadę nad Bałtyk 8 sierpnia, to zrobię dla Ciebie kilka fot, a Ty tylko w Photoshopie wkleisz swoja podobiznę;-):lol: A tak w ogóle, buziaki na noc i dobranoc;-):hand: Quote
zuzolandia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Alicja']Pozostaje pojechać nad Bałtyk raz jeszcze ;)[/QUOTE] .......koniecznie hihih... [quote name='natija']piekne te fotki :) no to juz wiesz gdzie w przyszlym roku pojedzesz;):cool3:[/QUOTE] ano wiem hihih tylko czy sie uda to sie okaze :cool3: [quote name='Saththa']zupełnie nie wiem dlaczego :lol: Fot szkoda... ale bałtyk nie ucieka;)[/QUOTE] owszem szkoda aleee.juz jakos to przetrawiłam :lol: [quote name='Ania!']Też by mi było żal ... pamiętam jak kiedyś zapomniałam aparatu, prawie się popłakałam :evil_lol:[/QUOTE] tez o mało sie nie poryczalam ale ze zlosci hihihih [quote name='Doginka']Siostra nie płakaj, ja jadę nad Bałtyk 8 sierpnia, to zrobię dla Ciebie kilka fot, a Ty tylko w Photoshopie wkleisz swoja podobiznę;-):lol: A tak w ogóle, buziaki na noc i dobranoc;-):hand:[/QUOTE] to slonecznego wypoczynku Ci zycze Kochana :loveu: [quote name='Izabela124.']Przyszłam się przywitać :)[/QUOTE] a witam witam ;-) [quote name='Saththa']A ja tak zaglądam :lol:[/QUOTE] fajnie ze ktos zagląda ;-) a ja sie przyszlam pozegnac ;-) wybywam w swiat ;-) moze bedzie wifi hihih to fejs i dogo chwastami nie zarosna przez te 2 tyg .... Buziam Kochane !!!! Quote
Tekla64 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 milego urlopu a ja czekam na zdjecia kudlatych panienek i nie tlko bo mam andzieje ze jednak beda zdjecia jakies trzymaj sie Quote
Doginka Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Baw się dobrze, korzystaj ze słoneczka i innych przyjemności, bo po lecie będzie jesień i dłuuuuuga, obrzydliwa zima;-) A Lato mija strasznie szybko:sad::lol: Quote
Alicja Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 Weź porządną kartę ;) Skwarz się w tej Chorwacji i zabierz ten obrzydliwy upał ze sobą :) Quote
anetta Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 Zajefajne te foty, szkoda że tak się stało z kartą, mega wq bym miała. Udanego wypoczynku!! Quote
Izabela124. Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 Może jeszcze odpoczywa na wakacjach :D Quote
natija Posted September 1, 2013 Posted September 1, 2013 ej Fruzollllllllle gdzie sie podziewacie,nie zapominajcie o dogo;) Quote
Recommended Posts