Saththa Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 zuzolandia napisał(a): ale Ty masz blisko do morza wiec nas nie pocieszy fakt ze dopiero za rok :eviltong: Mnie to zasadniczo o urlop chodziło:) Alicja napisał(a):Ja mam Garfielda na piżamce :grins: Hmmm ja mam Minnie i Mickey'a Mouse'a :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 zuzolandia napisał(a): oooooooooooooo kontuzja czy powazniejszy zabieg był? bo zdaje sie ze cos wspominalas o chorym kolanie kiedys tam ... Troszku się posypało, powinnam to zoperować ale strach większy od bólu :evil_lol: Za to do pracy nie muszę iść i sobie po dogo skaczę :lol: Quote
Alicja Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Ania! napisał(a):Troszku się posypało, powinnam to zoperować ale strach większy od bólu :evil_lol: Za to do pracy nie muszę iść i sobie po dogo skaczę :lol: zoperuj , poboli i będzie funkel nówka nieśmigana ;) Quote
natija Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 tez bym zoperowala,lepiej wczesniej niz za pozno;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 11, 2013 Posted July 11, 2013 Coś będzie trzeba pomyśleć. Muszę powoli się z tą myślą oswajać, małymi kroczkami :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted July 17, 2013 Author Posted July 17, 2013 (edited) [quote name='Alicja']Ja mam Garfielda na piżamce :grins: na pizamce mam snoopiego :evil_lol: [quote name='Saththa']Mnie to zasadniczo o urlop chodziło:) aaaaaaaaaaaaaaaa to sorki to faktycznie zmienia postac rzeczy :cool3: Hmmm ja mam Minnie i Mickey'a Mouse'a :lol: Minnie to ja mam na ręczniku plażowym hihih [quote name='Ania!']Troszku się posypało, powinnam to zoperować ale strach większy od bólu :evil_lol: Za to do pracy nie muszę iść i sobie po dogo skaczę :lol: taaaaaaaaa wlasnie strach to niezla blokada przed czymkolwiek a ja mam taki lęk szpitalny ze prawie o zawał przychodze ehhh [quote name='natija']tez bym zoperowala,lepiej wczesniej niz za pozno;) zgadza się tylko ze to tak prosto się mówi ale podejrzewam ze będac na miejscu Ani tez bysmy czekały i odwlekały :eviltong: [quote name='Ania!']Coś będzie trzeba pomyśleć. Muszę powoli się z tą myślą oswajać, małymi kroczkami :evil_lol: małe kroczki zawsze doprowadzają do celu ;-) [quote name='Ania!']Wróciłaś już? :hmmmm: yhymmm [quote name='Alicja']I co z tymi fotami ??? Zapadłaś się ?? ehhhhhhhh z fot w liczbie okolo 1000 wiadomo lepszych i gorszych udało sie uratowac raptem kilkanascie...........tragedia............okazalo się ze karta uszkodzona ...i tak sie tym zniechęcilam ze nawet mi sie nie chce ich wstawiac :shake: ale wrzuce chociaz kilka;-) Edited July 17, 2013 by zuzolandia Quote
Izabela124. Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Też bym się wkurzyła za taką akcję z kartą Quote
Saththa Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 http://i39.tinypic.com/rthvyo.jpg http://i41.tinypic.com/2myb7n8.jpg O ja Cię :mdleje: taaaaaaaaa wlasnie strach to niezla blokada przed czymkolwiek a ja mam taki lęk szpitalny ze prawie o zawał przychodze ehhh O ja Cię... się spaczyłam już tymi psami bom lęk separacyjny przeczytała :lol: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Te dwie pierwsze fotki są niesamowite :-D Quote
Doginka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Chyba bym cały czas chodziła wqrzona, jakby mi się karta zwaliła i te cudne foty poszły na marne:razz: Inuś, foty bajowe, cuuuuuuuudddooooooooooo!!!:loveu: Quote
zuzolandia Posted July 19, 2013 Author Posted July 19, 2013 [quote name='Alicja']oj to wcale ci się nie dziwię :( yhymm......wkurfaaaa mialam caly tydzien juz mi troche przeszlo ale i tak żal pozostal bo nie dosc ze po tylu latach w koncu wybralam sie nad polskie morze pogode mialam taką sobie to jeszcze fotkowe pamiatki szlag trafił :placz: [quote name='Izabela124.']Też bym się wkurzyła za taką akcję z kartą noooooooo nowiuska karta nie smigana a kurna chata trz abylo wziasc starego sprawdzonego rzęcha ehhhhh [quote name='Saththa']http://i39.tinypic.com/rthvyo.jpg http://i41.tinypic.com/2myb7n8.jpg O ja Cię :mdleje: O ja Cię... się spaczyłam już tymi psami bom lęk separacyjny przeczytała :lol: hihihihihi zaplulam ekran jak to przeczytalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Ania!']Te dwie pierwsze fotki są niesamowite :-D na wiecej chyba nie ma szans hihih więc delektowac sie ich widokiem :eviltong: [quote name='Doginka']Chyba bym cały czas chodziła wqrzona, jakby mi się karta zwaliła i te cudne foty poszły na marne:razz: Inuś, foty bajowe, cuuuuuuuudddooooooooooo!!!:loveu: wieszzz gdyby to sie stało w innym miejscu w innym kraju to pal sześć bo bywam np w takiej chorwacji niemal rok w rok ...zadna tragedia....ale kurfaaaaaaaaaaaa tego Bałtyku jakos przezalowac nie potrafie :shake:......wiem ze demonizuje i w sumie sa gorsze przypadki;-) jednak zal doope sciska i już ............. Quote
natija Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 piekne te fotki :) no to juz wiesz gdzie w przyszlym roku pojedzesz;):cool3: Quote
Saththa Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='zuzolandia'] hihihihihi zaplulam ekran jak to przeczytalam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/QUOTE] zupełnie nie wiem dlaczego :lol: Fot szkoda... ale bałtyk nie ucieka;) Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 [quote name='zuzolandia']......wiem ze demonizuje i w sumie sa gorsze przypadki;-) jednak zal doope sciska i już .............[/QUOTE] Też by mi było żal ... pamiętam jak kiedyś zapomniałam aparatu, prawie się popłakałam :evil_lol: Quote
Doginka Posted July 24, 2013 Posted July 24, 2013 Siostra nie płakaj, ja jadę nad Bałtyk 8 sierpnia, to zrobię dla Ciebie kilka fot, a Ty tylko w Photoshopie wkleisz swoja podobiznę;-):lol: A tak w ogóle, buziaki na noc i dobranoc;-):hand: Quote
zuzolandia Posted July 30, 2013 Author Posted July 30, 2013 [quote name='Alicja']Pozostaje pojechać nad Bałtyk raz jeszcze ;)[/QUOTE] .......koniecznie hihih... [quote name='natija']piekne te fotki :) no to juz wiesz gdzie w przyszlym roku pojedzesz;):cool3:[/QUOTE] ano wiem hihih tylko czy sie uda to sie okaze :cool3: [quote name='Saththa']zupełnie nie wiem dlaczego :lol: Fot szkoda... ale bałtyk nie ucieka;)[/QUOTE] owszem szkoda aleee.juz jakos to przetrawiłam :lol: [quote name='Ania!']Też by mi było żal ... pamiętam jak kiedyś zapomniałam aparatu, prawie się popłakałam :evil_lol:[/QUOTE] tez o mało sie nie poryczalam ale ze zlosci hihihih [quote name='Doginka']Siostra nie płakaj, ja jadę nad Bałtyk 8 sierpnia, to zrobię dla Ciebie kilka fot, a Ty tylko w Photoshopie wkleisz swoja podobiznę;-):lol: A tak w ogóle, buziaki na noc i dobranoc;-):hand:[/QUOTE] to slonecznego wypoczynku Ci zycze Kochana :loveu: [quote name='Izabela124.']Przyszłam się przywitać :)[/QUOTE] a witam witam ;-) [quote name='Saththa']A ja tak zaglądam :lol:[/QUOTE] fajnie ze ktos zagląda ;-) a ja sie przyszlam pozegnac ;-) wybywam w swiat ;-) moze bedzie wifi hihih to fejs i dogo chwastami nie zarosna przez te 2 tyg .... Buziam Kochane !!!! Quote
Tekla64 Posted July 31, 2013 Posted July 31, 2013 milego urlopu a ja czekam na zdjecia kudlatych panienek i nie tlko bo mam andzieje ze jednak beda zdjecia jakies trzymaj sie Quote
Recommended Posts