Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzolandia']Laptop kaput wrrr jeden sprzęt czyli aparat wreszcie nabylam a drugi się spieprzyl poszły Zawiasy w kompie katastrofa ostał mi się fon ....[/QUOTE]

bo jak to powiadają jak nie urok to sraczka ;)

Posted

[quote name='Alicja']popsułaś laptopa :obrazic:

jak można zamęczać futra skakaniem :diabloti:

niezłe są ;)[/QUOTE]
Sam się popsuł na złość mi zrobił dziad jeden ehhh a suki same nalegaly na skoki huhu

Posted

[quote name='Ania!']To kiepsko :shake:[/QUOTE]
Koszmarnie
[quote name='stokrotka.af']bo jak to powiadają jak nie urok to sraczka ;)[/QUOTE]
Ojjj juz bym wolała sraczke
[quote name='natija']no to jednym slowem katastrofa:([/QUOTE]. Noo a ogarnąć internet w fonie trochę

Ciężko

Posted

Zuza skacząca przez przeszkody - to jest coś ! faktycznie ten lek na stawy zdziałał cuda!
Fruziol też oczywiście bardzo malowniczy

laptopika zepsutego współczuję...

Posted

[quote name='eria']Zuza skacząca przez przeszkody - to jest coś ! faktycznie ten lek na stawy zdziałał cuda!
Fruziol też oczywiście bardzo malowniczy

laptopika zepsutego współczuję...[/QUOTE
Cieszy mnie fakt ze pomógl bo zainwestoowalam w niego moje oszczednosci na wymarzony aparat hihih

a laptop dziad jeden ma szczescie z ejeszzcze na gwarancji ...

[quote name='Alicja']Co dawałaś Zuzce na stawy ??[/QUOTE]

corta-vet dalabym Ci linka do niego ale kurna z telefonu nijak wstawiac nie potrafie ...ledwo co lapie sie dogomani i fejsu ale jak wpiszesz w google to pewnie wyskoczy

[quote name='Tekla64']superanckie zdjecia skaczacych dziewczyn !
te latajace futra powalaja zwlaszcza zaangazowanie widoczne na pyszczydlach, widac ze maja radoche[/QUOTE]

ooo tak lubią sie ruszac ale tylko wtedy gdy same maja na too ochote hihih i to zazwyczaj jak jest mega ciepło ...mam nienormalne suki hihi
wybaczcie pisownie niieskoordynowana ale slepa jestem a te male literki w fonie to nie lada wyzwanie dla moich oczófff ...

Posted

[quote name='natija']a tam uj z aparatem,poczeko,stawy wazniejsze:)teraz skokac bydzie;)[/QUOTE]

oczywiscie ze stawy WAZNIEJSZE wogóle zdrowie moich suk jest na pierwszym planie potem dopiero przyjemnosci /
bylabym jedynie zalamana gdyby tyle kasy poszło w przyslowiowy uj a Zuzol nie mogłby chodzic .
na szczescie tak sie nie stało i dziewczyna se bryka wiadomo ze to wyskoki kontrolowane pod moim czujnym okiem ale radosc przeogromna pewnie tak samo moja jak i samej Zuzoli hihihih

Posted

[quote name='natija']dzielna diewczyna,daje sobie rade,a te kudly,pieknie to wyglada:loveu:[/QUOTE]

daje daje ...slunskie dziolchy to twarde sztuki hihihihi

[quote name='Ania!']Czekam na zdjęcia morza :grins:[/QUOTE]

tutaj bedzie ciezko wstawic bo pojecia nie mam jak z telefonu to zrobic ihihhi

[quote name='natija']na fb wstawila:cool3:[/QUOTE]

yhymmm....tam potrafiem :evil_lol:

[quote name='Saththa']a widziałam :) spienione takie ;)[/QUOTE]

wialo wczoraj tak z emi chciało łeb urwac hihihi

[quote name='natija']no buntuje sie morze,bo nie korzystaja,tylko fotki wstawiaja;)[/QUOTE]

ja to tylko brzeg morski przyswajam Baltyk za zimny dla mnie ihhih ale ze TZ chcial nad polską kałuze no to pojechałam...na osrodku mam basen to tam sobie bd urzedowac jak sie cieplo zrobi hihihiihih