Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Katerinas']jeza.... toć Ty będziesz już na stałe ze szczotką do czesania latać ;)[/QUOTE]

[quote name='Katerinas']Ale rasa piękna :loveu:[/QUOTE]

i tak biegam i tak :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aleeeee...tego kudlacza podobnie jak Fruziola bede oddawac do naszej Anuli- Eri ..coby sie za bardzo nie przemęczać :diabloti:

Posted

[quote name='Katerinas']No to czekamy :)[/QUOTE]

no ja tez coby sie urodziło :loveu:

[quote name='Alicja']i lapsiątko nie obetniesz na leffka :lol:[/QUOTE]

jesooo wstydziłabym sie wyjśc z takim :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']no ja tez coby sie urodziło :loveu:

jesooo wstydziłabym sie wyjśc z takim :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

no wiesz czo ...nie patrzy sie na wygląd :obrazic: .... :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']jo żem wredno estetka i z takim potffforem bym nie wylazła hihihihihi[/QUOTE]

ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....bo cie zbanują :diabloti:

Posted

dzieki !!!
male taki gapowate wyglada ale pewnie diabelek nie maly
Zuziol starsznei wiele pozwala Fruziolce ale za to jakie zdjecia sa dzieki temu
Pikne sa jak zawsze !
ino nadal malo hihhi

Posted

[quote name='zuzolandia']

równiez witamy Czarnych :loveu:

[/QUOTE]

Jak już wiesz. .. to czarnobiałych :lol:
[quote name='Alicja']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....bo cie zbanują :diabloti:[/QUOTE]

A co fakt to fakt... :eek2:

No to czekamy az sie urodzi ;)

Posted

Tyś chodziła z Zuzolem z ogolonymi przednimi szłapami i ogonem a z lasaczkiem lewkiem byś sie wstdziła ?? :diabloti:
p.s. strasznie się już cieszę na to Twoje nowe małe i czesać je będę z radością :loveu: no i zazdrościć, bo lhasaczki bardzo mi się podobają

Posted

[quote name='eria']Tyś chodziła z Zuzolem z ogolonymi przednimi szłapami i ogonem a z lasaczkiem lewkiem byś sie wstdziła ?? :diabloti:
p.s. strasznie się już cieszę na to Twoje nowe małe i czesać je będę z radością :loveu: no i zazdrościć, bo lhasaczki bardzo mi się podobają[/QUOTE]

Eria i cichaczem ciachniesz go na lewka ;) oki :lol:

Posted (edited)

[quote name='Alicja']ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ....bo cie zbanują :diabloti:[/QUOTE]

phii...bez dogo da sie zyc :evil_lol:

[quote name='Tekla64']dzieki !!!
male taki gapowate wyglada ale pewnie diabelek nie maly
Zuziol starsznei wiele pozwala Fruziolce ale za to jakie zdjecia sa dzieki temu
Pikne sa jak zawsze !
ino nadal malo hihhi[/QUOTE]

No mała była bardzoo inteligentna bestyja co widac po ślipkach hihih
Fruziol to mo szczęscie bo jakby na innego trafiło niz Zuzola to juz dawno jest skonsumowano :evil_lol:
Mało mało hihi cosik tam jesio wyciagne z czelusci :cool3:
[quote name='Obama']now kudłacz w planach?
Ty to masz zacięcie,że fiu fiu...[/QUOTE]

Mały kudłacz :loveu: na wielkiego drugiego choc nie ukrywam z ebym chciała :cool3: nie mam warunków :evil_lol:

[quote name='Saththa']Jak już wiesz. .. to czarnobiałych :lol:

takk juz wiem hihih

A co fakt to fakt... :eek2:

No to czekamy az sie urodzi ;)[/QUOTE]

sie poczekamy troche :loveu:

[quote name='Izabela124.'][URL]http://i31.tinypic.com/2dijdsp.jpg[/URL] nie ma jak posłanie z psa :evil_lol:[/QUOTE]

najlepsiesze i najwygodniejsze :eviltong::eviltong:

[quote name='Tekla64']no to czekamy
a kiedy ma sie rodzic ? coby my wiedzieli kiedy sie dopytywac potem do kiedy czekac az juz bedzie mogl byc u ciebie[/QUOTE]
jakos majowa dziewczyna ma to byc

[quote name='eria']Tyś chodziła z Zuzolem z ogolonymi przednimi szłapami i ogonem a z lasaczkiem lewkiem byś sie wstdziła ?? :diabloti:
p.s. strasznie się już cieszę na to Twoje nowe małe i czesać je będę z radością :loveu: no i zazdrościć, bo lhasaczki bardzo mi się podobają[/QUOTE]

Zuzol to Zuzol i nawet jakby była łysa to bym z nią wyszła :diabloti: bo to Zuzol hihih

noo tez sie po cichuuuuu cieszę hihihih

[quote name='Alicja']Eria i cichaczem ciachniesz go na lewka ;) oki :lol:[/QUOTE]

sapije sapijee i Zuzolem poszczujem :diabloti:

I tak dla Tekluni jesio mały oszołom hhihi jakosc kiepska ale tresc bardzo mnie rozbawia hihihi

[IMG]http://i49.tinypic.com/xeh3zd.jpg[/IMG]

widac jak roznica hiihih

[IMG]http://i48.tinypic.com/ngwwhw.jpg[/IMG]

Edited by zuzolandia
Posted

[quote name='Katerinas']No da się. Mnie też tu długo nie było. Ale wróciłam i .. hmmm... jest ciekawie ;) i inaczej ;)[/QUOTE]

dokładnie ...ciekawiej :lol:

ooo Ozzy ma podobne z psem koleżanki ino na komórce i nie mam jak ściepać :)
[url]http://i48.tinypic.com/ngwwhw.jpg[/url]

Posted

Ooooooooo, co ja czytam:crazyeye: Będzie nowe furtełko:multi: Tylko nie doczytałam kiedy, ale już Ci gratuluję:lol:

Obejrzałam foty i nie umiem się zdecydować, która piękniejsza - ta wspólna jest super, ale te ze szczylkiem też są super no i reszta też, dlatego nie umiem się zdecydować:niewiem::loveu:

Posted

[quote name='Katerinas']No da się. Mnie też tu długo nie było. Ale wróciłam i .. hmmm... jest ciekawie ;) i inaczej ;)[/QUOTE]

o tak tu sie zgadzam ze jest INACZEJ :evil_lol:

[quote name='Alicja']dokładnie ...ciekawiej :lol:

ooo Ozzy ma podobne z psem koleżanki ino na komórce i nie mam jak ściepać :)
[URL]http://i48.tinypic.com/ngwwhw.jpg[/URL][/QUOTE]

podobaja mi sie takie skrajności wzrostowe hihihi

[quote name='Doginka']Ooooooooo, co ja czytam:crazyeye: Będzie nowe furtełko:multi: Tylko nie doczytałam kiedy, ale już Ci gratuluję:lol:

Obejrzałam foty i nie umiem się zdecydować, która piękniejsza - ta wspólna jest super, ale te ze szczylkiem też są super no i reszta też, dlatego nie umiem się zdecydować:niewiem::loveu:[/QUOTE]

no narazie nie będe dziękowac hihih jak sie w koncu urodzi to wtedy bedzie tu głosno :cool3::cool3:

[quote name='Tekla64']wisz co wiedzialam ze male to male ale jednak roznica jest ogromnaaaaa malutka jest naprawde maluska hihihi
cudnie wygladaja razem[/QUOTE]

Zuzol jest wyjatkowo cierpliwa ostrozna w obcowaniu z malymi psiokami dlatego wiem ze moge spokojnie zostawiac takie stworki nie myśląc czy przypadkiem w tej sekundzie nie został stworek np zgnieciony :evil_lol::evil_lol:///

[quote name='eria']u biało czarnej ponoć wsio ok, dzwoniłam jakiś czas temu się przypomnieć , ale pan jak nie był tak nie jest zbyt rozgadany ;)[/QUOTE]

no mój tata do dzisiaj żałuje jak foty widzi ze sobie Daszy nie zostawił :diabloti: jakby tak posiedziala jesio kilka dni dluzej u mnie to pewnie juz by jej nie oddał :evil_lol: