junoo Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 no i kiedy wrócą na forum te kobitki? :placz: Quote
Tekla64 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 one juz od dawna malo co bywaja nie mowiac juz o watkach na ktorych czasem bywaly Quote
stokrotka.af Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 no nie zdradziły Dogo na rzecz FB :( Quote
zuzolandia Posted August 28, 2012 Author Posted August 28, 2012 Fcale nie zdradziły bo na FB tesz bywają sporadycznie ;-))tzn sprawdzają co sie tam dzieje ale małooo udzielają się ;-) No jak mam byc skoro fot brak aparata brak i jak to tak bez wizualizacji łapy odciskac ihih Ale zaglądac zaglądam od czasu do czasu tylko nie pisze ;-) Buziam WAS wszystkich u schyłku lata ;-) Quote
Izabela124. Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Od czasu do czasu skrobnij coś tutaj :) Quote
junoo Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 No to się cieszymy, że nas nie porzuciłyście :D Ale wpadajcie częściej i chociaż co słychać napiszcie :) Hmmm a aparat... Może sąsiedzi pożyczą? :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 aparata ni mosz ale klawiatura ci została ;) przyjedź z Jolą do Rybnika na wystawę ;) Quote
stokrotka.af Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 ooooooooo a kiedy to może ja też podskocze w końcu teraz do Rybnika to rzut beretem mam ;) Quote
zuzolandia Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 [quote name='stokrotka.af']mizianka dla pięnych panien :)[/QUOTE] no takie piękne to one juz nie sa hih [quote name='Izabela124.']Od czasu do czasu skrobnij coś tutaj :)[/QUOTE] skrobiee :eviltong: [quote name='junoo']No to się cieszymy, że nas nie porzuciłyście :D Ale wpadajcie częściej i chociaż co słychać napiszcie :) Hmmm a aparat... Może sąsiedzi pożyczą? :evil_lol:[/QUOTE] musze kupiic ...chociazby byle jaki kompakt bo o lustrze to moge chwilowo zapomniec;-) [quote name='Alicja']aparata ni mosz ale klawiatura ci została ;) przyjedź z Jolą do Rybnika na wystawę ;)[/QUOTE] a kiedyż to je Rybnik? [quote name='stokrotka.af']ooooooooo a kiedy to może ja też podskocze w końcu teraz do Rybnika to rzut beretem mam ;)[/QUOTE] czyli w Żorach siedzisz? Quote
Alicja Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Rybnik mła droga jest w październiku 7 w niedzielę :) Quote
stokrotka.af Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 oj to ja nie wiem co ja będe w październiku robić ;) a już Ci ,że w Żórach, się przeprowadziłam ;) Quote
Doginka Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 A jednak żyjecie, ufffff:lol: Zbieraj Sis na nowy aparatello, bo tęsknimy za Wami:lol: Buziaczki:buzi: Quote
Alicja Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 [quote name='Aleks89']Boże do kamienia to ja z buta pójdę :D[/QUOTE] to przyjdź Oluś , Jolka będzie z nową psicą , najprawdopodobniej ;) Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 hej hej witamy jak sie juz to odzywacie no fakt tesknimi za futrami i to bardzo za wiesciami tyz Quote
Aleks89 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Jaka Jolka?Tylko nie mów ,że ta którą tak miłuje ,bo mi sie odechce:diabloti: Quote
stokrotka.af Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 a ja nie znam okolicy czy ten Kamien to daleko od Rybnika/Żor? Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 ja bych nawet na zdjecia telefonu se popatrzyla daj choc cos co? Quote
zuzolandia Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 [quote name='Alicja']Rybnik mła droga jest w październiku 7 w niedzielę :)[/QUOTE] yhy..no to jesli nie wyjade na zasluzony odpoczynek to powinnam siem zjawic ;-) [quote name='stokrotka.af']oj to ja nie wiem co ja będe w październiku robić ;) a już Ci ,że w Żórach, się przeprowadziłam ;)[/QUOTE] i co tak cicho siedzisz??????? jakbym wiedziala wczesniej to bym sie wprosila bo byl czas ze przynajmniej raz w tyg przez owe Zorka przejeżdzłam teraz to jzu nie wypada pchac sie kobicie na minute przed wykluciem hihih [quote name='Alicja']wystawa jest w Kamieniu[/QUOTE] tam gdzie kiedys był basen z żabami????? :evil_lol: [quote name='Doginka']A jednak żyjecie, ufffff:lol: Zbieraj Sis na nowy aparatello, bo tęsknimy za Wami:lol: Buziaczki:buzi:[/QUOTE] zbieram tylko jakos uzbierac nie moge bo co chwile to inkszy wazniejszy wydatek hihih ale barbórka tusz tusz hihihih [quote name='Aleks89']Boże do kamienia to ja z buta pójdę :D[/QUOTE] nie wiem czy Boze będzie zainteresowany Twoim butem hihih [quote name='Alicja']to przyjdź Oluś , Jolka będzie z nową psicą , najprawdopodobniej ;)[/QUOTE] zglosic zglos tylko czy sie zjawi ;-) [quote name='Tekla64']hej hej witamy jak sie juz to odzywacie no fakt tesknimi za futrami i to bardzo za wiesciami tyz[/QUOTE] wieści sa takie ze praktycznie nic sie nie dzieje i chwała komus tam ze bez wiekszych komplikacji egzystujemu na tymże padole ;-) futra tez oki noo moze Zuzol nieco wylysiały ale obrosnie hihih [quote name='Aleks89']Jaka Jolka?Tylko nie mów ,że ta którą tak miłuje ,bo mi sie odechce:diabloti:[/QUOTE] nie kumam ja Ci alem blondynka ciemna ;-) [quote name='stokrotka.af']a ja nie znam okolicy czy ten Kamien to daleko od Rybnika/Żor?[/QUOTE] blisko Rybnika hihihih Dla tych co chca se prawie łysego briarda oboczyc ...tadammm [IMG]http://i49.tinypic.com/1z4wu81.jpg[/IMG] Opierzonego i wytrzeszczonego szitsaka ..tadammm [IMG]http://i48.tinypic.com/2m2x4yr.jpg[/IMG] [IMG]http://i48.tinypic.com/ngzf4i.jpg[/IMG] oraz ekscentrycznego fafluna ..tadammmm [IMG]http://i50.tinypic.com/fwp08g.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/20u5wgk.jpg[/IMG] ....poszyczylam aparata ot koleki i foty sropiłam ;-) hihihih......... Quote
Tekla64 Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 no rosze mozna jak sie ladnie poprosi i dziekuje a briard to wcale na lysego nie wyglada!!!! no fakt krotsz jest ale wlosow ma pelno i spore!!! ja mam w planie Done lysa zrobic zaraz za niedlugo hihihi ale naprawde lysa Quote
Recommended Posts