anushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Halemba..:crazyeye: :crazyeye: a ja tam kogos znam :p stary funfel z Pławniowic :p na Energetyków mieszka :lol: no i byłam na Halembie tylko tam i stwierdziłam,że ładnie i że może być :lol: Zuzka,że ja też wcześniej cię tam nie spotkałam :cool3: 10 lat temu :loveu: Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='Ania-k']Halemba..:crazyeye: :crazyeye: a ja tam kogos znam :p stary funfel z Pławniowic :p na Energetyków mieszka :lol: no i byłam na Halembie tylko tam i stwierdziłam,że ładnie i że może być :lol: Zuzka,że ja też wcześniej cię tam nie spotkałam :cool3: 10 lat temu :loveu:[/quote] Witaj Lalunia ;-) Energetyków to rzut beretem od mojej ulicy eheh jak stane na klatce to widze dachy tychze energetyckich bloków ;-)...zreszta moj były chłop mieszkał własnie na Energetyków :diabloti::diabloti: Quote
anushka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 z tego co wiem to on teraz zaobrączkowany już jest i mam baybiki :cool2: kiedyś jego mama miała pekińczyka (bo przecież to psia galeria hehe) o wdzięcznym imieniu Agat :cool3: Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 A mnie się Halemba niestety źle kojarzy... Mój wujek tam pracował [*] [*] [*] A teraz jego syn, i ostatnio przeżywaliśmy znów chwile grozy, na szczęście nic się nie stało... Quote
sota36 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Czesc Zozole -kurde! Dzwonilam wlasnie do tego AllSystem i "gadalam" z sekretarzem! A chialam ladnie zapytac (na poczatek) - kurde - KIEDY te kosmetyki przysla?!?!?!? [quote name='Kate I Luka']A ja w życiu nie spotkałam takiego futrzaka... A z chęcią bym wytarmosiła za te kudełki :) no to zapraszamy na tarmoszenie - [B]daleko nie masz![/B] Witajcie Zuzolki :)[/quote] [quote name='Ania-k']z tego co wiem to on teraz zaobrączkowany już jest i mam baybiki :cool2: kiedyś jego mama miała pekińczyka (bo przecież to psia galeria hehe) o [U]wdzięcznym imieniu Agat[/U] :cool3:[/quote] noooooooooooooooooo:) Quote
Kate I Luka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jejku, jakbym jeszcze dodatkowo taki tandemik Zoziowo-Gutkowy do tarmoszenia dostała.... to bym chyba :mdleje: :mdleje: :mdleje: z radości Quote
sota36 Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Kate I Luka']Jejku, jakbym jeszcze dodatkowo taki tandemik Zoziowo-Gutkowy do tarmoszenia dostała.... to bym chyba :mdleje: :mdleje: :mdleje: z radości[/quote] wiesz - z Zuzia nie jest tak latwo! Ona pierw dokladnie musi "sprawdzic" czlowieka,moj "glab" za to ma tyle naiwnosci , ze strach myslec. Dlatego Zuzia jest swietnym wyzwaniem (moim marzeniem jest mocno Zuzkowa poprzytulac!!!Ale - pracuje nad tym. Na jej zaufanie trzeba zaharowac). A Gutek- to takie ...cyganskie dziecie... Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B] A nie wiesz przypadkiem jak te briardy sie nazywaja ?? [/B][/I][/COLOR][/quote] niestety nie wiem, bo nawet nie mogę do nich podejść bo ta moja wsza aż tak sie stawia:cool3: Quote
Dobcia Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B]Witajcie kochane robaczki ;-) JULCIA - powiem ci z doswiadczenia ze boksery nie przepadaja za kudlatymi ;-)...akurat te moje czyli Tosia1 za TM i obecna Tosiula alceptowały Zuze bo razemm mieszkały wychowywały sie itp.ale juz inne osiedlowe boxy sa raczej bojowo nastawione do Kudłatej ;-) A nie wiesz przypadkiem jak te briardy sie nazywaja ?? KASIU - przyjemnie tak zanurzyc dłonie w takiej kupie futra ;-) ale rozczesaywac to futro to juz mniej przyjemne heeh;-) [/B][/I][/COLOR][/quote] Cześć:lol: A ja dodam, ze dobki też sie futrzatych boją... przynajmniej mój:cool1: Pamiętam, jak kiedyś przeraził sie bobtaila, choć ten nie miał złych zamiarów... ale teraz takich psów nie spotykamy, więc niewiem, jak by dziś zareagował:roll: Quote
eria Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 czesc Zuzolko moja kochana...Ty jedna zajrzałaś do mojej galerii przez cały dzień :-( Quote
Alicja Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='sota36']wiesz - z Zuzia nie jest tak latwo! Ona pierw dokladnie musi "sprawdzic" czlowieka,moj "glab" za to ma tyle naiwnosci , ze strach myslec. Dlatego Zuzia jest swietnym wyzwaniem (moim marzeniem jest mocno Zuzkowa poprzytulac!!!Ale - pracuje nad tym. Na jej zaufanie trzeba zaharowac). A Gutek- to takie ...cyganskie dziecie...[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tak Gutek jak się rozbryka to nawet nie patrzy z kim się bawi Czołem Zuzolki:multi: [/I][/B] Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [quote name='eria']czesc Zuzolko moja kochana...Ty jedna zajrzałaś do mojej galerii przez cały dzień :-([/quote] Czołem robaczku :loveu::loveu: No jakze mogłabym nie zajrzec kochaniutka :loveu: Quote
Imbirka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 [quote name='Dobcia']Cześć:lol: A ja dodam, ze dobki też sie futrzatych boją... przynajmniej mój:cool1: Pamiętam, jak kiedyś [B]przeraził sie[/B] bobtaila, choć ten nie miał złych zamiarów... ale teraz takich psów nie spotykamy, więc niewiem, jak by dziś zareagował:roll:[/quote] uświadomiłaś mi coś:cool3:, faktycznie Imbir chyba sie ich boi albo czuje się niepewnie i dlatego tak reaguje:roll::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 [IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG] co to ???;-) [IMG]http://img484.imageshack.us/img484/6859/kudy1ea5.jpg[/IMG] ....a to ??? heheeheh ;-) Quote
Alka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='zuzolandia'][IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG] [/quote] czesanko było jak widać, my zbieramy duże mniejsze kupki kłaczków ;) Quote
zuzolandia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [COLOR=Indigo][I][B]Witajcie kochani ;-)...taaaaaaa to sa kłaki Zuzanki z wczorajszego 2 godzinnego czesania;-)...tydzien jej nie ruszalam bo przyznaje miałam lenia no i nazbierało sie troszku tych kudełków do usuniecia ehheeh ;-) Pozdrawiam ;-) [/B][/I][/COLOR] Quote
lula Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 to teraz może iść na randkę :) piekna, wyczesana ....nie opędzisz sie od wielbicieli :) Quote
Kate I Luka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Cześć piękna, ślicznie wyczesana Zuzanko... A czemóż to Pańcia nie da nam Twojej wyczesanej buźki do oglądania?.... Quote
tygra Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 jaki kłębuszek zbieraj na sweterek :) [IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG] Quote
Dobcia Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 [quote name='Imbir1']uświadomiłaś mi coś:cool3:, faktycznie Imbir chyba sie ich boi albo czuje się niepewnie i dlatego tak reaguje:roll::evil_lol:[/quote] Też tak myśle;) W końcu gdyby nasze psy częściej takie futrzaki spotykały, to by się ich nie bały;) A tak... [quote name='zuzolandia'][IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG] [/quote] Cześć Zuziu:lol: Ja tyle kłaczków nawet przez rok nie nazbieram:p Quote
zuzolandia Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 [quote name='tygra']jaki kłębuszek zbieraj na sweterek :) [IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG][/quote] Witaj ...ehheeh gdybym zbierała te kłebuszki przez 2 lata to pewnie juz bym miała 2 poduchy i kołdre wypchane :diabloti::diabloti: Albo fajne psie kamizelki :evil_lol:...czytałam o takim zjawisku w najnowszym MP :evil_lol:....TYLKO PRZASC BYM SIE MUSIAłA NAUCZYC AHHAHAAH:diabloti: Quote
Alicja Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :placz::placz::placz:[B][I]oskalpowałaś Zuzankę ...tylko nie ruszaj Tosi:razz: czołem Zuzolki[/I][/B]:multi: Quote
Imbirka Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ty ją wyczesujesz a u mnie po podłodze fruwają krótkie sierściuchy, jakbym tak po zamiataniu podłogi je kolekcjonowała to pewnie też by się troszkę uzbierało:cool3: Quote
Recommended Posts