Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halemba..:crazyeye: :crazyeye: a ja tam kogos znam :p stary funfel z Pławniowic :p na Energetyków mieszka :lol: no i byłam na Halembie tylko tam i stwierdziłam,że ładnie i że może być :lol: Zuzka,że ja też wcześniej cię tam nie spotkałam :cool3: 10 lat temu :loveu:

Posted

[quote name='Ania-k']Halemba..:crazyeye: :crazyeye: a ja tam kogos znam :p stary funfel z Pławniowic :p na Energetyków mieszka :lol: no i byłam na Halembie tylko tam i stwierdziłam,że ładnie i że może być :lol: Zuzka,że ja też wcześniej cię tam nie spotkałam :cool3: 10 lat temu :loveu:[/quote]

Witaj Lalunia ;-) Energetyków to rzut beretem od mojej ulicy eheh jak stane na klatce to widze dachy tychze energetyckich bloków ;-)...zreszta moj były chłop mieszkał własnie na Energetyków :diabloti::diabloti:

Posted

z tego co wiem to on teraz zaobrączkowany już jest i mam baybiki :cool2: kiedyś jego mama miała pekińczyka (bo przecież to psia galeria hehe) o wdzięcznym imieniu Agat :cool3:

Posted

Czesc Zozole -kurde! Dzwonilam wlasnie do tego AllSystem i "gadalam" z sekretarzem!
A chialam ladnie zapytac (na poczatek) - kurde - KIEDY te kosmetyki przysla?!?!?!?

[quote name='Kate I Luka']A ja w życiu nie spotkałam takiego futrzaka... A z chęcią bym wytarmosiła za te kudełki :) no to zapraszamy na tarmoszenie - [B]daleko nie masz![/B]

Witajcie Zuzolki :)[/quote]

[quote name='Ania-k']z tego co wiem to on teraz zaobrączkowany już jest i mam baybiki :cool2: kiedyś jego mama miała pekińczyka (bo przecież to psia galeria hehe) o [U]wdzięcznym imieniu Agat[/U] :cool3:[/quote] noooooooooooooooooo:)

Posted

[quote name='Kate I Luka']Jejku, jakbym jeszcze dodatkowo taki tandemik Zoziowo-Gutkowy do tarmoszenia dostała.... to bym chyba :mdleje: :mdleje: :mdleje: z radości[/quote]
wiesz - z Zuzia nie jest tak latwo! Ona pierw dokladnie musi "sprawdzic" czlowieka,moj "glab" za to ma tyle naiwnosci , ze strach myslec. Dlatego Zuzia jest swietnym wyzwaniem (moim marzeniem jest mocno Zuzkowa poprzytulac!!!Ale - pracuje nad tym. Na jej zaufanie trzeba zaharowac). A Gutek- to takie ...cyganskie dziecie...

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B] A nie wiesz przypadkiem jak te briardy sie nazywaja ??
[/B][/I][/COLOR][/quote]
niestety nie wiem, bo nawet nie mogę do nich podejść bo ta moja wsza aż tak sie stawia:cool3:

Posted

[quote name='zuzolandia'][COLOR=Indigo][I][B]Witajcie kochane robaczki ;-)
JULCIA - powiem ci z doswiadczenia ze boksery nie przepadaja za kudlatymi ;-)...akurat te moje czyli Tosia1 za TM i obecna Tosiula alceptowały Zuze bo razemm mieszkały wychowywały sie itp.ale juz inne osiedlowe boxy sa raczej bojowo nastawione do Kudłatej ;-) A nie wiesz przypadkiem jak te briardy sie nazywaja ??

KASIU - przyjemnie tak zanurzyc dłonie w takiej kupie futra ;-) ale rozczesaywac to futro to juz mniej przyjemne heeh;-)
[/B][/I][/COLOR][/quote]

Cześć:lol:
A ja dodam, ze dobki też sie futrzatych boją... przynajmniej mój:cool1: Pamiętam, jak kiedyś przeraził sie bobtaila, choć ten nie miał złych zamiarów... ale teraz takich psów nie spotykamy, więc niewiem, jak by dziś zareagował:roll:

Posted

[quote name='sota36']wiesz - z Zuzia nie jest tak latwo! Ona pierw dokladnie musi "sprawdzic" czlowieka,moj "glab" za to ma tyle naiwnosci , ze strach myslec. Dlatego Zuzia jest swietnym wyzwaniem (moim marzeniem jest mocno Zuzkowa poprzytulac!!!Ale - pracuje nad tym. Na jej zaufanie trzeba zaharowac). A Gutek- to takie ...cyganskie dziecie...[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:o tak Gutek jak się rozbryka to nawet nie patrzy z kim się bawi

Czołem Zuzolki:multi:
[/I][/B]

Posted

[quote name='eria']czesc Zuzolko moja kochana...Ty jedna zajrzałaś do mojej galerii przez cały dzień :-([/quote]

Czołem robaczku :loveu::loveu:
No jakze mogłabym nie zajrzec kochaniutka :loveu:

Posted

[quote name='Dobcia']Cześć:lol:
A ja dodam, ze dobki też sie futrzatych boją... przynajmniej mój:cool1: Pamiętam, jak kiedyś [B]przeraził sie[/B] bobtaila, choć ten nie miał złych zamiarów... ale teraz takich psów nie spotykamy, więc niewiem, jak by dziś zareagował:roll:[/quote]
uświadomiłaś mi coś:cool3:, faktycznie Imbir chyba sie ich boi albo czuje się niepewnie i dlatego tak reaguje:roll::evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia'][IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG]
[/quote]

czesanko było jak widać, my zbieramy duże mniejsze kupki kłaczków ;)

Posted

[COLOR=Indigo][I][B]Witajcie kochani ;-)...taaaaaaa to sa kłaki Zuzanki z wczorajszego 2 godzinnego czesania;-)...tydzien jej nie ruszalam bo przyznaje miałam lenia no i nazbierało sie troszku tych kudełków do usuniecia ehheeh ;-)
Pozdrawiam ;-)
[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Imbir1']uświadomiłaś mi coś:cool3:, faktycznie Imbir chyba sie ich boi albo czuje się niepewnie i dlatego tak reaguje:roll::evil_lol:[/quote]

Też tak myśle;) W końcu gdyby nasze psy częściej takie futrzaki spotykały, to by się ich nie bały;) A tak...

[quote name='zuzolandia'][IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG]
[/quote]

Cześć Zuziu:lol:
Ja tyle kłaczków nawet przez rok nie nazbieram:p

Posted

[quote name='tygra']jaki kłębuszek zbieraj na sweterek :)
[IMG]http://img484.imageshack.us/img484/1155/kudyyd5.jpg[/IMG][/quote]

Witaj ...ehheeh gdybym zbierała te kłebuszki przez 2 lata to pewnie juz bym miała 2 poduchy i kołdre wypchane :diabloti::diabloti:
Albo fajne psie kamizelki :evil_lol:...czytałam o takim zjawisku w najnowszym MP :evil_lol:....TYLKO PRZASC BYM SIE MUSIAłA NAUCZYC AHHAHAAH:diabloti:

Posted

ty ją wyczesujesz a u mnie po podłodze fruwają krótkie sierściuchy, jakbym tak po zamiataniu podłogi je kolekcjonowała to pewnie też by się troszkę uzbierało:cool3: