zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 [quote name='sota36']dawaj se obacze!!!! No własnie jest mały problemik ...to ze Anula zrobila to nie znaczy ze Zuzola bedzie umiała wstawic :evil_lol: [quote name='madzia18sosnowiec']czesc kobietyyy piekne i młode (wszystkie znaczy sie ;) ) zuzanki gdzie fotaski jakies nowe?widziałam ze cos depereche macie bezsniegową:eviltong: Snieg spadł deprecha mineła :lol:....foteczki ponizej :lol: [quote name='majoka']U nas sypie........, bez zimówek nie pojedziesz. Twoja Tosia, to pycholek ma jak Kanalia:loveu: :loveu: :loveu: U nas tez sypieeeee ....to nie tyle moja TOSIA co mojego taty :evil_lol: [quote name='Kate I Luka']No właśnie chciałam zapytać czy do Gutka już śnieg też dotarł, bo Katowice już zasypane... I pewnie w Rudzie też juz biało :) :) :) ANO BIAłO BIAłO :multi::multi::multi: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 Bylam na herbatce u KRYCHY ;-)...oto dowód ;-)...wyrosła dziewucha.... .na zdjeciach tego nie widac ;-).ale to nieokrzesana wariatka ;-) Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 pierwsza klasaaa kobieta:cool3: a te ząbki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
eria Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 No własnie jest mały problemik ...to ze Anula zrobila to nie znaczy ze Zuzola bedzie umiała wstawic :evil_lol: no to mosz dziołcha problem:evil_lol: a tak poza tym : cześć Zuzanki dowidzenia Zuzanki lece do schroniska ***śnieg... Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='eria']no to mosz dziołcha problem:evil_lol: a tak poza tym : cześć Zuzanki dowidzenia Zuzanki lece do schroniska ***śnieg... widzisz - jako bucato! i "bestrzelno" - widaials te wczorajsze opisy erii o mnie?Ze jo WAPNIAK?!?!? Jeny,co za mlodzieznam wyrosla?Kto na nasze "pyndzyje"robic bydzie! Czas umiyrac! Quote
Imbirka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 cześć Zuzoel, ale wam zadroszczę tego śniegu, u nas tylko jakać marna warstewka:cool3: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='madzia18sosnowiec'] pierwsza klasaaa kobieta:cool3: a te ząbki :loveu: :loveu: :loveu: Czołem Madziulku;-).taaaaaa uzebienie Krycha mo pierwsza klasa :lol: [quote name='eria']no to mosz dziołcha problem:evil_lol: a tak poza tym : cześć Zuzanki dowidzenia Zuzanki lece do schroniska ***śnieg... Witanko bucato Anulko :evil_lol:....moze kiedys mnie zabierzesz do schronu? a tak poza tym to czekom na ciebie heheh cobys tyn problym rozwiazała :evil_lol::evil_lol: [quote name='sota36']widzisz - jako bucato! i "bestrzelno" - widaials te wczorajsze opisy erii o mnie?Ze jo WAPNIAK?!?!? Jeny,co za mlodzieznam wyrosla?Kto na nasze "pyndzyje"robic bydzie! Czas umiyrac! Boszzzzzzz siostrunia nawet niy strosz ..co za czasy co za czasy .... [quote name='Imbir1']cześć Zuzoel, ale wam zadroszczę tego śniegu, u nas tylko jakać marna warstewka:cool3: :evil_lol: Witanko Bimberkowa:loveu:.wiesz teraz to raczej błoto posniegowe jest anizeli snieg :placz::placz:.....za mało mrozuuuuuu Hello moje kochane kobitki ....:loveu::loveu::loveu: Quote
anushka Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='zuzolandia'] wygląda jakby z nieba spadła razem ze śniegiem :loveu: kiedyś szukałam briarda dla siebie i natrafiłam na fajną stronkę z briardami http://briard.39.pl/... oj nasiedziałam sie na niej sporo :p pewnie ją znasz prawda??:p :cool3: Quote
sota36 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Aniu - niestety ta stronka traci juz teraz wiele - malo aktualizacji... ona zyje tylko dzieki forum.... Quote
zuzolandia Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 [quote name='Ania-k']wygląda jakby z nieba spadła razem ze śniegiem :loveu: kiedyś szukałam briarda dla siebie i natrafiłam na fajną stronkę z briardami http://briard.39.pl/... oj nasiedziałam sie na niej sporo :p pewnie ją znasz prawda??:p :cool3: Witaj kochaniutka ;-).no pewnie ze znam;-).tez tam siedziałam ,teraz mniej bo sie nudnawo zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....i powiało chłodem :evil_lol: Quote
eria Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 sota36 napisał(a):Ach jaki piekny banerek!!!! ale bez odsyłacza :evil_lol: podziwiać będziem jak po kilku godzinach prób ustawienia banera , Zuzola wreszcie go ustawi... Quote
tygra Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 śnieżny potwór wersja na wielkie mrozy (posiada dużą warstwę izolacyjną) Quote
Cerber Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Cześć zuzi... ojej ale boskie śneiżne fotki... no nie gdzie sie nie rusze tam śnieg no...:mad: :mad: :mad: ja też chce śnieg...:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 eria napisał(a):ale bez odsyłacza :evil_lol: podziwiać będziem jak po kilku godzinach prób ustawienia banera , Zuzola wreszcie go ustawi... godalach! I jako napastliwo! Ech ta mlodziez...:mad: Quote
Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='sota36']godalach! I jako napastliwo! Ech ta mlodziez...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Zuzolki ....co tak cichutko:razz: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć Zuzolki ....co tak cichutko:razz: jakbych robiła jak mnie w szkole wychowują to bych kopała wszystkich bo już drugi rok mnie uczą budowy kopyta, nic że rok temu na celujący zaliczyłam, w tym rku zaś....kopyto do końca życia ze szczegółami byda pamiętać..... :evil_lol: Quote
sota36 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol: szkola pielegnuje i utrwala zachowania z przedszkola!!!! [quote name='eria']jakbych robiła jak mnie w szkole wychowują to bych kopała wszystkich bo już drugi rok mnie uczą budowy kopyta, nic że rok temu na celujący zaliczyłam, w tym rku zaś....kopyto do końca życia ze szczegółami byda pamiętać..... :evil_lol: tak dlugo Cie ucza, bo zwierzeta maja 4 kopyta, w tamtym roku pierwsze, teraz drugie, no i trzeba repetowac jedna klase lub dwie zeby do czwartego dojsc :) Quote
Teklunia Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 czesc Zuzołki :) pamiętacie mnie jeszcze? :cool3: [quote name='zuzolandia'] po prostu osmy cud świata!!! przepiękna ona jest!!! :loveu::loveu: Quote
eria Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 po prostu osmy cud świata!!! przepiękna ona jest!!! DZIESIĄTY ! DZIESIĄTY !!!! KTO DA WIĘCEJ ?! Quote
Recommended Posts