Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Posted

[quote name='sota36']dawaj se obacze!!!!
No własnie jest mały problemik ...to ze Anula zrobila to nie znaczy ze Zuzola bedzie umiała wstawic :evil_lol:

[quote name='madzia18sosnowiec']czesc kobietyyy piekne i młode (wszystkie znaczy sie ;) )

zuzanki gdzie fotaski jakies nowe?widziałam ze cos depereche macie bezsniegową:eviltong:
Snieg spadł deprecha mineła :lol:....foteczki ponizej :lol:

[quote name='majoka']U nas sypie........, bez zimówek nie pojedziesz. Twoja Tosia, to pycholek ma jak Kanalia:loveu: :loveu: :loveu:
U nas tez sypieeeee ....to nie tyle moja TOSIA co mojego taty :evil_lol:

[quote name='Kate I Luka']No właśnie chciałam zapytać czy do Gutka już śnieg też dotarł, bo Katowice już zasypane... I pewnie w Rudzie też juz biało :) :) :)
ANO BIAłO BIAłO :multi::multi::multi:

Posted

No własnie jest mały problemik ...to ze Anula zrobila to nie znaczy ze Zuzola bedzie umiała wstawic :evil_lol:

no to mosz dziołcha problem:evil_lol:

a tak poza tym : cześć Zuzanki
dowidzenia Zuzanki
lece do schroniska
***śnieg...

Posted

[quote name='eria']no to mosz dziołcha problem:evil_lol:

dowidzenia Zuzanki
lece do schroniska
***śnieg... widzisz - jako bucato! i "bestrzelno" - widaials te wczorajsze opisy erii o mnie?Ze jo WAPNIAK?!?!? Jeny,co za mlodzieznam wyrosla?Kto na nasze "pyndzyje"robic bydzie! Czas umiyrac!

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']

pierwsza klasaaa kobieta:cool3: a te ząbki :loveu: :loveu: :loveu:
Czołem Madziulku;-).taaaaaa uzebienie Krycha mo pierwsza klasa :lol:

[quote name='eria']no to mosz dziołcha problem:evil_lol:

dowidzenia Zuzanki
lece do schroniska
***śnieg...
Witanko bucato Anulko :evil_lol:....moze kiedys mnie zabierzesz do schronu?
a tak poza tym to czekom na ciebie heheh cobys tyn problym rozwiazała :evil_lol::evil_lol:

[quote name='sota36']widzisz - jako bucato! i "bestrzelno" - widaials te wczorajsze opisy erii o mnie?Ze jo WAPNIAK?!?!? Jeny,co za mlodzieznam wyrosla?Kto na nasze "pyndzyje"robic bydzie! Czas umiyrac!
Boszzzzzzz siostrunia nawet niy strosz ..co za czasy co za czasy ....

[quote name='Imbir1']cześć Zuzoel, ale wam zadroszczę tego śniegu, u nas tylko jakać marna warstewka:cool3: :evil_lol:
Witanko Bimberkowa:loveu:.wiesz teraz to raczej błoto posniegowe jest anizeli snieg :placz::placz:.....za mało mrozuuuuuu

Hello moje kochane kobitki ....:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Ania-k']wygląda jakby z nieba spadła razem ze śniegiem :loveu: kiedyś szukałam briarda dla siebie i natrafiłam na fajną stronkę z briardami http://briard.39.pl/... oj nasiedziałam sie na niej sporo :p pewnie ją znasz prawda??:p :cool3:

Witaj kochaniutka ;-).no pewnie ze znam;-).tez tam siedziałam ,teraz mniej bo sie nudnawo zrobiło :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.....i powiało chłodem :evil_lol:

Posted

sota36 napisał(a):
Ach jaki piekny banerek!!!!

ale bez odsyłacza :evil_lol: podziwiać będziem jak po kilku godzinach prób ustawienia banera , Zuzola wreszcie go ustawi...

Posted

Cześć zuzi... ojej ale boskie śneiżne fotki... no nie gdzie sie nie rusze tam śnieg no...:mad: :mad: :mad: ja też chce śnieg...:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

eria napisał(a):
ale bez odsyłacza :evil_lol: podziwiać będziem jak po kilku godzinach prób ustawienia banera , Zuzola wreszcie go ustawi...
godalach! I jako napastliwo! Ech ta mlodziez...:mad:

Posted

[quote name='sota36']godalach! I jako napastliwo! Ech ta mlodziez...:mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Zuzolki ....co tak cichutko:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Cześć Zuzolki ....co tak cichutko:razz:

jakbych robiła jak mnie w szkole wychowują to bych kopała wszystkich bo już drugi rok mnie uczą budowy kopyta, nic że rok temu na celujący zaliczyłam, w tym rku zaś....kopyto do końca życia ze szczegółami byda pamiętać..... :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:tak ich w szkole wychowują :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

szkola pielegnuje i utrwala zachowania z przedszkola!!!!

[quote name='eria']jakbych robiła jak mnie w szkole wychowują to bych kopała wszystkich bo już drugi rok mnie uczą budowy kopyta, nic że rok temu na celujący zaliczyłam, w tym rku zaś....kopyto do końca życia ze szczegółami byda pamiętać..... :evil_lol:
tak dlugo Cie ucza, bo zwierzeta maja 4 kopyta, w tamtym roku pierwsze, teraz drugie, no i trzeba repetowac jedna klase lub dwie zeby do czwartego dojsc :)