Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zuzolandia

3220

• sota36

1352

• eria

1045

• Alicja

1010

Guest Kamcia_14
Posted

Czyżby Zuzolki dopadł Kac :mad:. O nie ładnie tak się opijać :evil_lol:.

Posted

tygra napisał(a):
a to sorki, Zuzolki nie przepracowywać się proszę :)

no juz my sie postaramy i klientow przegonimy!
madzia18sosnowiec napisał(a):
hej kobity wracajcie z tego baru :cool3: moze juz wystarczy :evil_lol:
my dopiero tam jedziemy, tylko niech juz Darek z pracy wroci!

Posted

[quote name='sota36']Zozole w pracy!!! Ktos musi wNowym Roku pracowac!!!!
[SIZE=1]A my im jedziemy desancik zrobic!!!

a nie chcecie po mnie wstąpić po drodze ??

Posted

eria napisał(a):
a nie chcecie po mnie wstąpić po drodze ??
oj Aniu - ale my bedziemy pozno wracac!!!!! innym razem- na bank!!! No w koncu musze sie tych banerkow naumiec, nie? No chyba, ze tak na 21.00 to Ty do owej knajpki dolaczysz na toascik?

Posted

sota36 napisał(a):
oj Aniu - ale my bedziemy pozno wracac!!!!! innym razem- na bank!!! No w koncu musze sie tych banerkow naumiec, nie? No chyba, ze tak na 21.00 to Ty do owej knajpki dolaczysz na toascik?

jakoś to przeżyje !!! :evil_lol:

Posted

Witojcie kochane kobitki i czajnikujący sie chłopczyku w NOWYM ROKU !

Taaaaa jedni spali ,jedni leczyli kaca a jo bidno musiałach pracowac !!!
od 11 rano !!! toz to barbarzynstwo !!! .....no ale .............
Szkoda kochane Guciole zescie nie dotarli ....mimo wszystko szampanisko nadal sie mrozi wiec.......
Kochom wos wszystkich !!!!!

Posted

:loveu: cześć w nowym roku!!! bo ja jeszcze o tej stronce co wam linka pokazałam ja tam własnie na forum czytałam i ogłoszenia wszystkie co dziennie czytałam :p dodam,że za często nowych nie było a ja dziennie czytałam :cool3: jest u mnie jeden briardzik i jest kawaler obcinany-pani chyba czasu za bardzo nie ma no a one czesania wymagaja,ale on wygląda jak malutki taki niedźwiadek :loveu: bardzo mi sie te psiska podobają,nawet pisałam z właścicielką hodowli briardów z DG no ale to dawnawo było :cool3: co nie zmienia faktu,że bardzo mi sie kudłacze podobają,a w jakiej rudzie mieszkacie???:cool3:

Posted

Witajcie kochani ;-)...myslałam ze w nowym roku bede miała wiecej czasuuuu a tu guzik ;-)...ale przezyc tydzien do konca i potem TYDZIEN URLOPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu-k ;-)...mieszkam w rudzie slaskiej- halembie;-)....super okolica eheh przynajmniej dla mnie ;-) a briardziki faktycznie wymagaja czesania czesania i czesania ;-) ale co tam jak sie kocha to sie czesze ;-)heheheh
Buzioki

Posted

[quote name='zuzolandia']

Aniu-k ;-)...mieszkam w rudzie slaskiej- halembie;-)....super okolica eheh przynajmniej dla mnie ;-) a briardziki faktycznie wymagaja czesania czesania i czesania ;-) ale co tam jak sie kocha to sie czesze ;-)heheheh
Buzioki
noto moze i ja cos napisze, bo zuzole to ja znam i to OSOBISCIE! To jest klapstwo, ze super okolica - to okolica jest ZAJEDWABISTA!!!!! A i zuzole takie same - mam nadzieje, ze sie nie obraza..."