eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='sota36']Fajnego roku!!! Oby nam sie dalej tak milo spotykało!!!! NO ! Nam też !!!! Quote
Imbirka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cześć Zuzole w nowym roku:multi::multi::multi::multi: Quote
Teklunia Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Hej Zuzole, czyżbyście leczyli kacyka?:cool3: Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 cosik Zuzole baaardzo zabalowali chyba!!! :p mają rację ! ja se też nie żałowałam :eviltong: Quote
Guest Kamcia_14 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Czyżby Zuzolki dopadł Kac :mad:. O nie ładnie tak się opijać :evil_lol:. Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Zuzolki szybko kaca leczcie i wracajcie na dogo :) Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Zozole w pracy!!! Ktos musi wNowym Roku pracowac!!!! [SIZE=1]A my im jedziemy desancik zrobic!!! Quote
tygra Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 a to sorki, Zuzolki nie przepracowywać się proszę :) Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hej kobity wracajcie z tego baru :cool3: moze juz wystarczy :evil_lol: Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 tygra napisał(a):a to sorki, Zuzolki nie przepracowywać się proszę :) no juz my sie postaramy i klientow przegonimy! madzia18sosnowiec napisał(a):hej kobity wracajcie z tego baru :cool3: moze juz wystarczy :evil_lol: my dopiero tam jedziemy, tylko niech juz Darek z pracy wroci! Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 [quote name='sota36']Zozole w pracy!!! Ktos musi wNowym Roku pracowac!!!! [SIZE=1]A my im jedziemy desancik zrobic!!! a nie chcecie po mnie wstąpić po drodze ?? Quote
sota36 Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 eria napisał(a):a nie chcecie po mnie wstąpić po drodze ?? oj Aniu - ale my bedziemy pozno wracac!!!!! innym razem- na bank!!! No w koncu musze sie tych banerkow naumiec, nie? No chyba, ze tak na 21.00 to Ty do owej knajpki dolaczysz na toascik? Quote
Kate I Luka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Zuzolki witamy w Nowym Roczku :) :) :) Quote
eria Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 sota36 napisał(a):oj Aniu - ale my bedziemy pozno wracac!!!!! innym razem- na bank!!! No w koncu musze sie tych banerkow naumiec, nie? No chyba, ze tak na 21.00 to Ty do owej knajpki dolaczysz na toascik? jakoś to przeżyje !!! :evil_lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 sota36 napisał(a):no juz my sie postaramy i klientow przegonimy! my dopiero tam jedziemy, tylko niech juz Darek z pracy wroci! łooo jacie, jeszcze wam mało :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
zuzolandia Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Witojcie kochane kobitki i czajnikujący sie chłopczyku w NOWYM ROKU ! Taaaaa jedni spali ,jedni leczyli kaca a jo bidno musiałach pracowac !!! od 11 rano !!! toz to barbarzynstwo !!! .....no ale ............. Szkoda kochane Guciole zescie nie dotarli ....mimo wszystko szampanisko nadal sie mrozi wiec....... Kochom wos wszystkich !!!!! Quote
Dobcia Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Nadal w pracy?:razz: Toż to prawie pracoholizm:p Quote
anushka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 :loveu: cześć w nowym roku!!! bo ja jeszcze o tej stronce co wam linka pokazałam ja tam własnie na forum czytałam i ogłoszenia wszystkie co dziennie czytałam :p dodam,że za często nowych nie było a ja dziennie czytałam :cool3: jest u mnie jeden briardzik i jest kawaler obcinany-pani chyba czasu za bardzo nie ma no a one czesania wymagaja,ale on wygląda jak malutki taki niedźwiadek :loveu: bardzo mi sie te psiska podobają,nawet pisałam z właścicielką hodowli briardów z DG no ale to dawnawo było :cool3: co nie zmienia faktu,że bardzo mi sie kudłacze podobają,a w jakiej rudzie mieszkacie???:cool3: Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witajcie kochani ;-)...myslałam ze w nowym roku bede miała wiecej czasuuuu a tu guzik ;-)...ale przezyc tydzien do konca i potem TYDZIEN URLOPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniu-k ;-)...mieszkam w rudzie slaskiej- halembie;-)....super okolica eheh przynajmniej dla mnie ;-) a briardziki faktycznie wymagaja czesania czesania i czesania ;-) ale co tam jak sie kocha to sie czesze ;-)heheheh Buzioki Quote
sota36 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='zuzolandia'] Aniu-k ;-)...mieszkam w rudzie slaskiej- halembie;-)....super okolica eheh przynajmniej dla mnie ;-) a briardziki faktycznie wymagaja czesania czesania i czesania ;-) ale co tam jak sie kocha to sie czesze ;-)heheheh Buzioki noto moze i ja cos napisze, bo zuzole to ja znam i to OSOBISCIE! To jest klapstwo, ze super okolica - to okolica jest ZAJEDWABISTA!!!!! A i zuzole takie same - mam nadzieje, ze sie nie obraza..." Quote
zuzolandia Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Jolusiowa - my nie z tych obrazalskich ehhehehehe ;-)....po takim wyznaniu to nam normalnie skrzydełka urosna eheheh .i staniemy sie ...konkurencja dla imprezowych aniołów ..;-) Quote
Recommended Posts