Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 ...czyżby Zuzolki dziś do pracy poszły:razz: baby co wam z tym śniegiem ......:razz: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cosik mnie sie wydaje, ze uZozoli bedzie nowy banerek! Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 sota36 napisał(a):Cosik mnie sie wydaje, ze uZozoli bedzie nowy banerek! ZUZOLE WYSEPILI ODE MNIE TRZY BANERY I MAM SPOKÓJ DO WIOSNY!!!! Quote
Dobcia Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Cześć Zuzolki:lol: Macie szron... prawie jak śnieg... my mamy śnieg w górach, przez okno go widze i tylko żal się robi jak tak na niego patrze, a przed oknem zielona trawka:roll: Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a u nas od godziny sypie i sypie, i sypie.....:lol: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 tygra napisał(a):cześć melduję że jeszcze żyję :) Witaj kochana .dobrze ze sie w koncu odezwałas :loveu: bo chcielim grupe poszukiwawczo -ratownicza wysyłac w Wasze strony :evil_lol::evil_lol: Imbir1 napisał(a):cześć Zuzole, czy dziś też się byczycie?:cool3: :evil_lol: Witanko Bimberkowa :loveu:...troszku sie bycze ..... Alicjarydzewska napisał(a):...czyżby Zuzolki dziś do pracy poszły:razz: baby co wam z tym śniegiem ......:razz: Zuzolki poszły do pracy ale nie pracowały:evil_lol::evil_lol: sota36 napisał(a):Cosik mnie sie wydaje, ze uZozoli bedzie nowy banerek! Jolus u Zuzoli jest NOWY BANEREK :loveu::loveu:...ale bedzie jeszcze nowszy ...moze za chwilke...... eria napisał(a):ZUZOLE WYSEPILI ODE MNIE TRZY BANERY I MAM SPOKÓJ DO WIOSNY!!!! No coz ......niby do wiosny ale kto wie....:evil_lol:..... Dobcia napisał(a):Cześć Zuzolki:lol: Macie szron... prawie jak śnieg... my mamy śnieg w górach, przez okno go widze i tylko żal się robi jak tak na niego patrze, a przed oknem zielona trawka:roll: Witanko Jadziulko:loveu:.no prawie robi wielka roznice eheh...szron tylko rano....ja chce snieguuuuuuuuuu! Witajcie kochane kobitki cosik mnie łepetyna boli ...nie wiem czy to z nierobstwa? z obzarstwa?...czy tez łapie mnie jakowes wstretne chorobsko ...bleeee......tak na wszelki wypadk ...GRYPIE MOWIMY ..NIE !!!!:diabloti::diabloti:.......lece do WAS..:loveu: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 eria napisał(a):ZUZOLE WYSEPILI ODE MNIE TRZY BANERY I MAM SPOKÓJ DO WIOSNY!!!! A MY? To co? Psu spod ogona? Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 sota36 napisał(a):A MY? To co? Psu spod ogona? Oj Jolus wysepiłam 3 udało mi sie ;-)...ale co sie pani od banerków nabuczała :evil_lol::evil_lol:....heheeh......ale to juz taki typ ......marudzi buczy a i tak zrobi :loveu: ...bo to w gruncie rzeczy dobry ludzik:loveu: Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):a u nas od godziny sypie i sypie, i sypie.....:lol: LIMONECZKO !!!!!powiedz ze zartowałas ...ze to nie snieg !.... Buuuuuuuuu chyba sie załamie :placz::placz::placz::placz: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 zuzolandia napisał(a):Oj Jolus wysepiłam 3 udało mi sie ;-)...ale co sie pani od banerków nabuczała :evil_lol::evil_lol:....heheeh......ale to juz taki typ ......marudzi buczy a i tak zrobi :loveu: ...bo to w gruncie rzeczy dobry ludzik:loveu: no dobry, dobry. Tylko zauwaz te mlode to takiebucate,nie? Ahah - a gdzie jeden z TYCH banerkow? Jo tam nic nie widza!!! Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 No bucate strasznie ;-) ..najwidoczniej takie czasy buczate heeh;-) Nie widac bo Anulka wysłała mi je na gg..;-) Quote
leemonca Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 zuzolandia napisał(a):LIMONECZKO !!!!!powiedz ze zartowałas ...ze to nie snieg !.... Buuuuuuuuu chyba sie załamie :placz::placz::placz::placz: wcale nie żartowałam :cunao: jest już bielutko i dalej sypie :eviltong: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 leemonca napisał(a):wcale nie żartowałam :cunao: jest już bielutko i dalej sypie :eviltong: U nas zimno jak diabeł, więc możliwe, że skoro zapowiadali opady na noc, to faktycznie się coś pojawi :) A rano będzie paraliż komuniikacji :p :p :p Doberek Zuzaneczki :) Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 zuzolandia napisał(a):No bucate strasznie ;-) ..najwidoczniej takie czasy buczate heeh;-) Nie widac bo Anulka wysłała mi je na gg..;-) dawaj se obacze!!!! Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 a te po 30. to by wszystko widzieć od razu chciały !!!!! :evil_lol: a co do śniegu- ja mam takie obawy wstrętne że dzisiaj jeszcze sypnie.....A rano do schroniska....a butków zimowych schroniskowych ni mam.....oj niedobrze.... Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='eria']a te po 30. to by wszystko widzieć od razu chciały !!!!! :evil_lol: a te po "40" - tce? Quote
madzia20sosnowiec Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 czesc kobietyyy piekne i młode (wszystkie znaczy sie ;) ) zuzanki gdzie fotaski jakies nowe?widziałam ze cos depereche macie bezsniegową:eviltong: Quote
mar....ka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 U nas sypie........, bez zimówek nie pojedziesz. Twoja Tosia, to pycholek ma jak Kanalia:loveu: :loveu: :loveu: Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czekom i czekom jak ta "gupio" na te banerki, a tu NIC! Chyba to jakas sciema z nimi!!! Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 INKA!!!! KONIEC DEPRECHY!!!! PADA SNIEG!!!!! Quote
eria Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 JA WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bad-word: :bad-word: :bad-word: SOTA36 napisał(a):a te po "40" - tce? nie wyglądasz na aż takiego wapniaka :lol: Quote
Kate I Luka Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 No właśnie chciałam zapytać czy do Gutka już śnieg też dotarł, bo Katowice już zasypane... I pewnie w Rudzie też juz biało :) :) :) Quote
sota36 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 [quote name='eria']JA WIEDZIAŁAM ŻE TAK BĘDZIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bad-word: :bad-word: :bad-word: nie wyglądasz na aż takiego wapniaka :lol:[/quote] no wiesz, te maseczki, liftingi, operacje - i ...dlugi... [quote name='Kate I Luka']No właśnie chciałam zapytać czy do Gutka już śnieg też dotarł, bo Katowice już zasypane... I pewnie w Rudzie też juz biało :) :) :) dotarl do Gutkolandu! Wyszlam po jedzeniu z nim na ostatni siQ, blagam zeby glab nie skakal (obawiajac sie skretu) a ten dziad jak durny!!! Az z radochy to sie na chodniku polozyl! Quote
zuzolandia Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 JEEEEEEEEEEEE KOBITY JUZ NI MOM DEPRECHY !!!!!!!!!!!!!!!!!!! SPADł SNIEZEK !!!!!!!!!! HURAAAAAAAA!!!!!! ZAROZ MI LEPIEJ ;-) .Fajowoooooo ;-).. Quote
Recommended Posts