halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="5"]GRATULACJE 1000. stronki [/FONT] Quote
halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Tak wogle - to chciałam być pierwsza od ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']Nic staconego- szykuj sie na 2000! hahaha :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kiedy to tam będzie :crazyeye: Gdyby nie ty - jeszcze by nie było 1000. :shake::evil_lol::shake::evil_lol: Wypisałaś poprzednią do końca i już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No! Mozesz zrobic to samo, do ...2000:) :diabloti: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']No! Mozesz zrobic to samo, do ...2000:) :diabloti: Quote
eria Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 GRATULACJE!!!!!!!!! a z tej okazji umęczony Fruziol Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Georgia]gratuluję 1000 stronki :multi::multi: Sota rozwaliłaś mnie na poprzedniej :roflt:[/FONT] Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 No co? No co?:mad: Siem kcialam zalapac...:oops: Quote
jonQuilla Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='sota36']No co? No co?:mad: Siem kcialam zalapac...:oops: [FONT=Georgia]a ja się nawet na końcówkę 1000 nie załapałam :placz: wzięło i mnie wrzuciło na 1001 :roll:[/FONT] Quote
bonita Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Tysięczniny były :multi: Heloł Zuzio-Fruziaste :loveu: Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Century Gothic]Uuuuu jakiś jubileusz tu widzę.....a podkład pod ten jubileusz to gdzie?:mad:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='AngelsDream']Jak? Ciekawie? ;) :cool3::cool3::cool3: [quote name='halgre58']Już leci ... Łooo, to niy pukiel :shake: Idź do lykarza :diabloti: No już w końcu godej sama jak jest te "PÓŁ ŻARTEM PÓŁ SERIO" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PS.: idziemy dziś o 10:00 do weta z oczami dindkowymi !a ...u dohtor jo juz była ..zalecil usg i takie tam :shake: ....oj bidny Dinus ..mam nadzeje ze wsio oki zara polece sprawdzic do Ciebie do galeri tylko sie tutaj ogarne :eviltong: [quote name='sota36']Czekam na tysiaczna! ...jaaaa jo by tak kciala tysiaka do rączki :multi: i na szopingg:multi: [quote name='eria']GRATULACJE!!!!!!!!! a z tej okazji umęczony Fruziol ...dziekowac :loveu: oooooooooooo moje kochane futerkooo ...ale wczoraj miala molestowanie :cool3: za to jaka sliczna jest :multi::multi: [quote name='C&B']I ode mnie gratki 1000 :multi: a dziekujem dziekujem :loveu: Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]gratuluję 1000 stronki [/FONT] [FONT=Georgia]Sota rozwaliłaś mnie na poprzedniej [/FONT] ....mnie też :lol::lol::lol: dziekowac z agratulejszyn ..nawet nie wiedzialam ze to JUŻ :eviltong: [quote name='sota36']No co? No co? Siem kcialam zalapac...:oops: WIADOMO KTO PIERWSZY TEN LEPSZY :loveu: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a ja się nawet na końcówkę 1000 nie załapałam [/FONT] [FONT=Georgia]wzięło i mnie wrzuciło na 1001 [/FONT]/quote] ...TAK JAK WSPOMNIALA jOLCIA CZATUJCIE NA 2000:evil_lol: [quote name='bonita']Tysięczniny były Heloł Zuzio-Fruziaste ...WITAJCIE FAFLUNKI KOFANE :loveu: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Uuuuu jakiś jubileusz tu widzę.....a podkład pod ten jubileusz to gdzie?:mad:[/FONT] ZARA BEDZIE :diabloti::diabloti: gospodyni zarobiona na amen :eviltong: [quote name='AngelsDream']U mnie to 101. ;) ...u mnie też :evil_lol: No to kochane macie i pijcie ...nastepna okazja dopiero za 1000stron :diabloti::diabloti::diabloti: A poł zartem pól serio to nie inaczej jak..... PÓŁ NASKFOL PÓŁ RICHTCH :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
halgre Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='zuzolandia']PÓŁ NASKFOL PÓŁ RICHTCH :diabloti::diabloti::diabloti: Że tyż jo na to nie prziszła ... Quote
Doginka Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Qrcze, przegapiłam 1000 stronkę:crazyeye: Ale ja bym prosiła po polskiemu pisać:diabloti: Futrzak-pluszak wspaniale się prezentuje na fotach:loveu: Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [FONT=Century Gothic]Ooooooooooo procenty.....znaczy wiedziałam kiedy przyjść:diabloti: To ja poprosza to to to to coś pomarańczowe:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='Doginka'] Ale ja bym prosiła po polskiemu pisać:diabloti: [FONT=Century Gothic]No przeca po polsku jest:roll: [/FONT] Quote
zuzolandia Posted September 29, 2009 Author Posted September 29, 2009 [quote name='halgre58']Że tyż jo na to nie prziszła ...[/quot ,,nooo przyznam sie ze ja sama tez nie wiedzialam :evil_lol::evil_lol:..kumpela zpracy mnie uświadomila :cool3: [quote name='Doginka']Qrcze, przegapiłam 1000 stronkę:crazyeye: Ale ja bym prosiła po polskiemu pisać:diabloti: Futrzak-pluszak wspaniale się prezentuje na fotach:loveu: ....noooo szkoda tylko ze ten stan upiekszenia trwa tak powiedzmy 3 dni potem to juz niedoprana vileda a nie pluszak :diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ooooooooooo procenty.....znaczy wiedziałam kiedy przyjść:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]To ja poprosza to to to to coś pomarańczowe:evil_lol:[/FONT] ....masz czuja normalnie ...ciagnie swój do swego :diabloti::diabloti: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przeca po polsku jest:roll:[/FONT] ....po polsku...... :lol::lol:po naszymu to jak z innej bajki :evil_lol: Quote
sota36 Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 A jo poprosze "setke" , a nie tak jakies fikusne driny! Quote
apple Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 [quote name='zuzolandia'] ....masz czuja normalnie ...ciagnie swój do swego :diabloti::diabloti: [FONT=Century Gothic]Ja bym to ujęła inaczej: Kto z kim przestaje........:evil_lol: [/FONT] ....po polsku...... :lol::lol:po naszymu to jak z innej bajki :evil_lol:[FONT=Century Gothic]A tam dupisz farmazony:evil_lol: Po naszymu znaczy po polsku:evil_lol: [/FONT] Quote
Bartiśkowa_ Posted September 29, 2009 Posted September 29, 2009 Cudny wypielęgnowany Friuzolek :loveu: nie zdążyłam :oops: gratuluję 1000 :multi: Quote
Recommended Posts