sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 No nie! Wstalam skoro swit, by popatrzec na foty,a tu nie ma!!! Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']No nie! Wstalam skoro swit, by popatrzec na foty,a tu nie ma!!![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: Joluś czy ty cierpisz na bezsenność:razz::razz: Rudo koffano ...wróciłaś już :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
natija Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 wszyscy znikaja...a ja wpadlam sie przywitac:)i fotki poogladac,a gdzie one sa.. Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Joluś, przesadziłaś z tą godziną :mdleje::mdleje: Jak Ty dałaś radę??? :mdleje: zuzanki prosimy fotki :cool3: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='panienkabubu']Joluś, przesadziłaś z tą godziną :mdleje::mdleje: [B] Jak Ty dałaś radę???[/B] :mdleje: zuzanki prosimy fotki :cool3:[/quote] Twardym trzeba byc! nie mietkim! Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]cześć Wam kudłacze ;) :multi::multi::multi::loveu:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']Twardym trzeba byc! nie mietkim![/QUOTE] Ale Ty tak bez.. przymusu??? Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='panienkabubu']Ale Ty tak bez.. przymusu???[/quote]No! Przeca mom feryje! To tak - od siebie! Quote
Medorowa Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']No nie! Wstalam skoro swit, by popatrzec na foty,a tu nie ma!!![/quote] 4;24 zemdlałam.... :mdleje::mdleje: Dla mnie wielkim bólem jest podnieść się z łóżka przed dwunastą:mdleje:buhaha doberek focisze dowoć:cool3::cool3: Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']No! Przeca mom feryje! To tak - od siebie![/QUOTE] Brak mi słów :mdleje: Quote
zuzolandia Posted January 24, 2008 Author Posted January 24, 2008 LITOSCIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!! DOM FOTY ALE W NOCYYYYYYYYY!!!!!!!!!! BO MUSZA JESZCZE OPORZADZIC I WYDAJ BELISIE NOWYM OPIEKUNOM !!!!!!!!!!!!!!! I WSZYTKIM POODPISUJAA!!!!!!!!!!!! ALUTKOWO PRZAJA CI FEST!!!!!! A WIYSZ JOLUS ZE TAKO BLUE KARTKA JEST W PRZYGOTOWANIU ??? HHIIH namiastka ;-) belisia [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/belisia6.jpg[/img] [img]http://i87.photobucket.com/albums/k135/zuza73/belisia2.jpg[/img] Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Jeeeee jako una fajno! A lubi tyn domek? Ina, a fto je opiekunym Belisi??? Quote
jonQuilla Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]o kurcze ale cudo kudłate do "kolekcji" :loveu::loveu: szkoda że nie zostaje z Twoimi kudłaczami :) wymiziaj trójeczkę :) :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol:nie oddowej ...zostow ..fest Ci pasujom te 3 futra na wyrku :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Medorowa']4;24 zemdlałam.... :mdleje::mdleje: Dla mnie wielkim bólem jest podnieść się z łóżka przed dwunastą:mdleje:buhaha[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a może sota o 4:24 wróciła z karaoke... i nie już wstała a jeszcze sie nie położyła.... w takich godzinach to trudno stwierdzić czy on już czy jeszcze nie spi :evil_lol::evil_lol: Rudo!!!:scream_3: aleś zwiozła psiura na slunsk :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
eria Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 JAKO PRZECUDNIASTO TA MAŁO !!!! :loveu: że nie wspomna o trzech futrach na łóżku - godosz- niech sie dziecko uczy:diabloti: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][U]a może sota o 4:24 wróciła z karaoke... i nie już wstała a jeszcze sie nie położyła.... w takich godzinach to trudno stwierdzić czy on już czy jeszcze nie spi[/U] :evil_lol::evil_lol: Rudo!!!:scream_3: aleś zwiozła psiura na slunsk :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]I zdradzials moja tajemnica! bylach na "lumpach"! Quote
clockwork Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']I zdradzials moja tajemnica! bylach na "lumpach"![/quote] :turn-l::turn-l::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Alicja Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='sota36']I zdradzials moja tajemnica! bylach na "lumpach"![/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]A było sie nie smykać ......rechtórko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
panienkabubu Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 Ja się pogubiłam :hmmmm: skąd ten psiak? :hmmmm: Quote
sota36 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]A było sie nie smykać ......rechtórko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] a co?nie wolno mi? Zech gipko to robilach! ino ta Klocusiow cosik mo za dlugasny jyndzor! [quote name='panienkabubu']Ja się pogubiłam :hmmmm: skąd ten psiak? :hmmmm:[/quote] z Lodzi! Z watku na dogo! Quote
basia2202 Posted January 24, 2008 Posted January 24, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]A było sie nie smykać ......rechtórko :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B][COLOR=Purple]bardzo chciałam zrozumieć... ale nie umiam :roll: zwłaszcza tego słowa na r... :crazyeye: myślałam, że Inuś będzie szybsza i powstawia już fotki;) ja lecę wstawiać nasze... wcześniej nie dałam rady, bo zdychałam z bólu :placz: piep***ne ósemki :placz: Inuś - śliczną tą psiurkę przygarnęłaś :multi: za 3 tyg. czekamy ponownie!! :multi: :loveu: i koniecznie z pannami Twoimi:) super fajna dziołcha z Ciebie! ;) :calus: [/COLOR][/B] Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]no proszę ale juziowe :loveu::loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] fioletowe kochanie :eviltong: [quote name='Medorowa']Ale pikny:loveu:[/quote] nooo tyz mi sie podobo :evil_lol: [quote name='sota36']A moze bysta zrobila fajno kartka z Gutem, co - tako jakos cimno niebiesko,granatowo albo jakos fajno zielono ciemno! Jak juz Cie tak kfola![/quote] zrobi sie zrobi :loveu: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]RUDO :loveu::loveu::loveu:pszajesz Mi jeszcze:oops::loveu:......................................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] bardzoooooooooo CI przajaaa :loveu::loveu: [quote name='Pianka']Dzien dobry:razz: Widze, ze ładna przeróbke już umiesz zrobić:loveu:[/quote] taaa namumialam sie u Ani :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a gdzie ona tam ładna :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]witam Cie Pianko u Rudej kiera pojechała se do Łodzi :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] gryfnooo fest :loveu: [quote name='Pianka']Watpisz w jej talent?:eviltong: A wiesz, może faktycznie ona beztalencie jest i tak nigdy nie dorówna erii:evil_lol: żartowałam:diabloti:[/quote] Eri nie dorownam nigdy hihihihi niestety :placz: [quote name='Medorowa']Cze kobito w Łodzi:loveu::loveu:[/quote] cze Lodzianko z TYCH :multi::loveu::multi: [quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]hej kudłate :multi:[/B][/COLOR] [B][COLOR=purple]odliczam już... do spotkanka... :multi: :loveu:[/COLOR][/B] [B][COLOR=purple][IMG]http://i11.photobucket.com/albums/a168/evelynregly/babysdisney/s_u_01_10146_01_02.gif[/IMG][/COLOR][/B] [/quote] :multi::multi::multi::multi: [quote name='sota36']ucaluj ode mnei Ine!!!!![/quote] CMOK CMOK :loveu::loveu: [quote name='teqquila'][B]Tysio tyz sie nie moze doczekac i Tyskowa tyz hehehe [/B][/quote] Oj TYSKOWA RODZINKO :loveu: kofffani jestescie :loveu: [quote name='anetta']Cześć FruuZuzole :hand: Przeróbeczka, fiu, fiu :cool3:[/quote] witaj kofffana :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts