Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zaniedbane psinki trafiły do schroniska w strasznym stanie. To psy podwórzowe. Jaśniejsza znalazła dom. Ta ciągle w schronisku. Może ktoś pomoże ogłaszać?

[IMG]http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/188539_191032014266750_186764528026832_426995_3069377_n.jpg[/IMG]

Icxh "pani" przyjechała po nie. Nie miała ksiązeczek zdrowia. Czyli sunie nigdy nie szczepione, zaniedbane. Pani zadbana. Miała zgłosić sie po nie z papierami. Już się nie pojawiła.

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gdyby małą wystrzyc, była by piękna. Charakter ma świetny, przytulasty, bardzo żywiołowy,ale dość szybko się uspokaja. To nie jakieś zwariowane ADHD, tylko po prostu wesoły psiak. Szybko się uczy, uwielbia kontakt z człowiekiem, więc troszkę popracować i kanapowiec gotowy. Dla innych psów, płeć obojętna, dość zadziorna. Dominowała tą drugą w boksie.
Zaszczepiona i zaczipowana.

Dziś spotkam się z Panią jaśniejszej, zobacze jak tam w domku. :lol:
Jedynie martwiła mnie lekka alergia Pani na długowłose psy, krótkowłose jej nie powodowały. Poza tym domek świetny, więc trzymajmy kciuki!

Posted

Niebezpiecznie duzo rasowych psów Cię interesuje ...[quote name='3miastówka']Gdzie jest ta malutka? Jakie szanse na dowiezienie do Trójmiasta? Mogłabym doprowadzić ją do porządku jako DT[/QUOTE]

Posted

Jakby ją ktoś chciał wziac na dt w Warszawie, to można połączyc przyjazd z Nuką, która do mnie ma trafic jako tymczasowiczka......
Mshume, co ?...........;) :roll: :cool3:

Posted

Mnie się wydaje że w jej przypadku DT nie jest konieczny. To zdrowy, młody psiak i chętnych DS powinno być sporo. O spanielkę kobiety mi się prawie pod schroniskiem pobiły:evil_lol: Po takie cudo według mnie też warto przejechać całą Polskę.
Zróbmy tak. Skontaktuję się z Panią, która nam za darmo strzygła spanielkę. Zapytam czy się nią zajmie. Po kosmetyce panna nie będzie długo czekała na domek.:lol:
Ogłaszajmy i szukajmy DS.

Edit: No chyba że pojedzie z Nuką ;)

Posted

Najpierw niech się ujawni ten, co pisał do mnie na pw, chętny dać suni DS, ma doświadczenie z kudłatymi, w tym wystawowymi , hę?:cool3: Ja czekam na moją tymczaskę,

Posted

Ja po kilku przygodach z cieczkami, wiesz jakimi ;) to już boję się brać suń bez sterylki. Właśnie wczoraj jechała do mnie sunia i jest na awaryjnym dt, bo... w drodze się okazało,że ma cieczkę. No i mam wielki problem :([quote name='malagos']Jakby ją ktoś chciał wziac na dt w Warszawie, to można połączyc przyjazd z Nuką, która do mnie ma trafic jako tymczasowiczka......
Mshume, co ?...........;) :roll: :cool3:[/QUOTE]

Posted

[quote name='mshume']Najpierw niech się ujawni ten, co pisał do mnie na pw, chętny dać suni DS, ma doświadczenie z kudłatymi, w tym wystawowymi , hę?:cool3: Ja czekam na moją tymczaskę,[/QUOTE]
masz na myśli mnie? Ja już rozmawiałam z Monika55.... a na forum tez się odezwałam.