Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Jak to?!!?!? Ja się tak nie bawię! Za Kinga trzymam od zawsze i zawsze będę trzymać, ale chciałabym jednak wiedzieć co się dzieje... Emotki co prawda dają do zrozumienia, że dzieje się coś fajnego, ale... ciekawość mnie zżera i mogę 31 dni nie zdzierżyć ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Jak to?!!?!? Ja się tak nie bawię! Za Kinga trzymam od zawsze i zawsze będę trzymać, ale chciałabym jednak wiedzieć co się dzieje... Emotki co prawda dają do zrozumienia, że dzieje się coś fajnego, ale... ciekawość mnie zżera i mogę 31 dni nie zdzierżyć ;)[/QUOTE]

:-D miesiac sierpień ma 31 dni;)

Posted

Zrobiłam dziewczynie z dogo ogłoszenia dla kociaków,a że nie mam bazarku to prześle pieniążki od razu do ciebie olly dla Kinia,już jej podałam nr twojego konta,napisz jak dojdą ;)

A ja będę niedostępna od 4-11 sierpnia na urlopie i bez dostępu do netu,więc jak coś to dzwonić-olly ma mój numer.Będę na trasie Szczecin-Gdynia,jak by coś potrzebne było ;)

Posted

zabawa na całego :)

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-6C_eqZlnnJs/UBqJuaFJPNI/AAAAAAAAA9U/vUe5OAZEQwU/s640/SDC16435.JPG[/img]

Posted

dziękuję :)

[quote name='tatankas']Zrobiłam dziewczynie z dogo ogłoszenia dla kociaków,a że nie mam bazarku to prześle pieniążki od razu do ciebie olly dla Kinia,już jej podałam nr twojego konta,napisz jak dojdą ;)

A ja będę niedostępna od 4-11 sierpnia na urlopie i bez dostępu do netu,więc jak coś to dzwonić-olly ma mój numer.Będę na trasie Szczecin-Gdynia,jak by coś potrzebne było ;)[/QUOTE]

Posted

[quote name='tatankas']Zrobiłam dziewczynie z dogo ogłoszenia dla kociaków,a że nie mam bazarku to prześle pieniążki od razu do ciebie olly dla Kinia,już jej podałam nr twojego konta,napisz jak dojdą ;)

A ja będę niedostępna od 4-11 sierpnia na urlopie i bez dostępu do netu,więc jak coś to dzwonić-olly ma mój numer.Będę na trasie Szczecin-Gdynia,jak by coś potrzebne było ;)[/QUOTE]

Kinio otrzymał 12 zł :) dziękujemy :)

Posted

[quote name='olly']Kinio otrzymał 12 zł :) dziękujemy :)[/QUOTE]

Po urlopie zrobię znów bazarek ogłoszeniowy to dostanie więcej Kiniu ;)

Posted

Mamy małe problemy z Kiniem :( Zaczął atakować Lunę i Wigora, od jakiś 2 tygodni zdarzają się sytuacje, kiedy Kinio pokazuje zęby. Wczoraj była niemiła sytuacja, Luna chciała położyć się w odległości ponad metra od Kinia, a on się na nią rzucił :( dziś byliśmy u weta, bo myślałam, ze jest rozdrażniony, bo coś go boli. Ze zdrówkiem Kinia jest wszystko dobrze, jest zdrowy, wszystkie narządy pracują prawidłowo, serduszko jak u młodziaka, mam nadzieję, że nie są to zmiany neurologiczne..

za wizytę płaciłam 50zł, zamówiłam lek Calmex, który Kinio ma brać, na wyciszenie. Mam nadzieję, że będzie dobrze..

Posted

Jest dobrze, od tamtego czasu Kinio nie zaatakował Luny i Wigora, ja mam nadzieję, że miał gorsze dni i teraz wszystko wróci do normy! oby..

Posted

[quote name='olly']Jest dobrze, od tamtego czasu Kinio nie zaatakował Luny i Wigora, ja mam nadzieję, że miał gorsze dni i teraz wszystko wróci do normy! oby..[/QUOTE]

Odszczekuję :( wczoraj późnym wieczorem King zaatakował Wigora. Wigi tak się przestraszył, że omija Kinia szerokim łukiem :( nie wiem, co robić :(

Posted

Wprawdzie trudno tak ocenić sytuację na odległość, ale może to nie zmiany neurologiczne, tylko Kinio potrzebuje troszkę dyscypliny ?
Może jest tak, że czuje się fizycznie znacznie lepiej, więc próbuje trochę poustawiać inne psy ?

Posted

[quote name='Yana']Wprawdzie trudno tak ocenić sytuację na odległość, ale może to nie zmiany neurologiczne, tylko Kinio potrzebuje troszkę dyscypliny ?
Może jest tak, że czuje się fizycznie znacznie lepiej, więc próbuje trochę poustawiać inne psy ?[/QUOTE]

Zgadzam się z Yaną,nie można mu wiecznie chorób różnych wmawiać,Olu jest u was KIniu rozpieszczany na maxa ze względu na swoją ułomność,czas już chyba zacząć go traktować na równi z innymi,po takiej akcji przewrócić go na kilka minut na plecy i przytrzymać do góry kołami około minuty,by przypomniał sobie,kto w domu rządzi -to powinno przystopować jego popędy do dominacji ;)

Posted

[quote name='tatankas']Zgadzam się z Yaną,nie można mu wiecznie chorób różnych wmawiać,Olu jest u was KIniu rozpieszczany na maxa ze względu na swoją ułomność,czas już chyba zacząć go traktować na równi z innymi,po takiej akcji przewrócić go na kilka minut na plecy i przytrzymać do góry kołami około minuty,by przypomniał sobie,kto w domu rządzi -to powinno przystopować jego popędy do dominacji ;)[/QUOTE]

Ada może niekoniecznie ta metoda ;-) bo to może przynieśc skutek dokladnie odwrotny od oczekiwanego, ale być może trzeba Kiniowi postawić pewne granice, pochwalic kiedy dobrze się zachowuje, skarcić, gdy źle.

Posted

[quote name='Yana']Ada może niekoniecznie ta metoda ;-) bo to może przynieśc skutek dokladnie odwrotny od oczekiwanego, ale być może trzeba Kiniowi postawić pewne granice, pochwalic kiedy dobrze się zachowuje, skarcić, gdy źle.[/QUOTE]
Ja też jestem zwolenniczką takich metod...:).

Posted

[quote name='Yana']Ada może niekoniecznie ta metoda ;-) bo to może przynieśc skutek dokladnie odwrotny od oczekiwanego, ale być może trzeba Kiniowi postawić pewne granice, pochwalic kiedy dobrze się zachowuje, skarcić, gdy źle.[/QUOTE]

ALE TO NIC STRASZNEGO,TO PSA NIE BOLI,W TAKI SAM SPOSÓB SUKA KARCI SWOJE MŁODE ;)

Dziewczyny zapraszam na bazarek dla Kinia:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/230648-ZAPRASZAM!!!-Bazarek-na-weta-i-jedzonko-dla-boksia-Kinga-z-niedow%C5%82adem-do-27-08-2012?p=19511675#post19511675[/url]