Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Kiniolek ma trochę za daleko, ale...

[COLOR=blue][B]Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :)[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Nutusia']Kiniolek ma trochę za daleko, ale...

[COLOR=blue][B]Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :)[/B][/COLOR][/QUOTE]

A tutaj plakacik. Dziękujemy Nutusi, Kasi i Dzidce za zorganizowanie imprezki :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou:

i serdecznie zapraszamy!!!!!!!

[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-95DmK5VrvhM/Ts887KTStyI/AAAAAAAABjk/QA5hvlFfIIA/s512/plakat%252520miko%2525C5%252582ajki.jpeg[/IMG]

Posted

[quote name='andegawenka']Nie znalazłam boksia, ale juz nie daję rady:shake::-(

[url]http://pogotowiedlazwierzat.pl/korabiewice/images/thumbnails/images/stories/k2a-200x133.jpg[/url][/QUOTE]

zniknął ze stronki .....może domek znalazł

[quote name='olly']Kochani, przepraszam, nie miałam ani chwili czasu :( U Kinia super, chłopak coraz młodszy, od poniedziałku zaczynamy rehabilitacje, Dziś w końcu przyszły szeleczki, które musiałam wymienić na mniejsze. Jak będę miała chwilkę to zrobię Kiniowi foteczki w szelkach. Mojemu Wigorkowi wykryli nowotwór :( jutro jedziemy na zabieg, cholernie się boję, nie mam głowy do niczego, Jeszcze raz sorki...[/QUOTE]

Olu :kciuki:

Posted

[quote name='andegawenka']Podpiszcie proszę :-(:shake: [url]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html[/url][/QUOTE]

Podpisane-masakra :(

Posted

[quote name='Alicja']Olu , jak Wigorek ???[/QUOTE]

Dzięki dziewczyny

Wczoraj pozbyliśmy się guza (guz urósł w ciągu 3 dni, wcześniej go nie było, powiększał się w oczach). Zabieg musiał być przeprowadzony w znieczuleniu miejscowym, Sebastian bał się go znieczulać ogólnie. Wiguś ma problemy z wybudzaniem się po narkozie. Guza wysłaliśmy na histopatologię, wyniki dopiero za 2-3 tygodnie. Dziś czuje się dobrze, nie interesuje się raną. Mam nadzieję, że nowotwór był na tyle szybko wykryty, że nie dał przerzutów...

Posted

Andegawenko, napisałam Ci maila z prośbą sprawdzenia domku dla boksia w Lublinie, nie mogę pisać pw, bo jakiś błąd mi wyskakuje :( te natarczywe telefony to też ode mnie ;)

Posted

[quote name='olly']Andegawenko, napisałam Ci maila z prośbą sprawdzenia domku dla boksia w Lublinie, nie mogę pisać pw, bo jakiś błąd mi wyskakuje :( te natarczywe telefony to też ode mnie ;)[/QUOTE]

To ten sam bład który wczoraj nie pozwolił mi wejść na dogo....a po co wydzwaniłaś? Jedno i drugie w Lublinie, łachy nie robię conie? gorzej z terenem bo wtedy muszę się umawiać z kierowcą a on też z dnia na dzień do dyspozycji nie jest;)

Wychłeptam kawę i zadzwonię do Ciebie...:loveu:

Posted

[quote name='andegawenka']To ten sam bład który wczoraj nie pozwolił mi wejść na dogo....a po co wydzwaniłaś? Jedno i drugie w Lublinie, łachy nie robię conie? gorzej z terenem bo wtedy muszę się umawiać z kierowcą a on też z dnia na dzień do dyspozycji nie jest;)

Wychłeptam kawę i zadzwonię do Ciebie...:loveu:[/QUOTE]

Dzwoniłam zanim zlokalizowałyśmy z Kapslem maila do Ciebie :)

Posted

Dziś zaczynamy kolejny cykl rehabilitacji :)

Kupiłam Kiniowi skarpetki antypoślizgowe z abs-ami (takie dla dzieciaków), ale nie zdały egzaminu. Chciałam kupić coś na łapki, żeby nie ślizgał się po kafelkach i panelach, co mu kupić?? King na dywanie łazi na 4 łapkach, a jak się zbliża na kafle to od razu traci równowagę, bo nóżki mu się ślizgają i bum na tyłek. Czy takie buciki dla psów są podszyte jakąś gumą antypoślizową?? Dziewczyny pomocy!! Muszę coś wykombinować, żeby chłopak się nie ślizgał. W szeleczkach Kinio zasuwa na dywanie- pierwsza klasa :) gorzej z panelami i kaflami. Macie jakiś pomysł???

Posted

[quote name='olly']Dziś zaczynamy kolejny cykl rehabilitacji :)

Kupiłam Kiniowi skarpetki antypoślizgowe z abs-ami (takie dla dzieciaków), ale nie zdały egzaminu. Chciałam kupić coś na łapki, żeby nie ślizgał się po kafelkach i panelach, co mu kupić?? King na dywanie łazi na 4 łapkach, a jak się zbliża na kafle to od razu traci równowagę, bo nóżki mu się ślizgają i bum na tyłek. Czy takie buciki dla psów są podszyte jakąś gumą antypoślizową?? Dziewczyny pomocy!! Muszę coś wykombinować, żeby chłopak się nie ślizgał. W szeleczkach Kinio zasuwa na dywanie- pierwsza klasa :) gorzej z panelami i kaflami. Macie jakiś pomysł???[/QUOTE]

stara wykładzina, lub dywan...