Nutusia Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Kiniolek ma trochę za daleko, ale... [COLOR=blue][B]Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :)[/B][/COLOR] Quote
Kapsel Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Nutusia']Kiniolek ma trochę za daleko, ale... [COLOR=blue][B]Ciotki Warszawskie i Podwarszawskie! 6 grudnia o godz. 19 w restauracji "Wrzos" w Łomiankach odbędzie się koncert charytatywny na rzecz bokserów - serdecznie zapraszamy! Wystąpi Aleksander Trąbczyński z pieśniami Włodzimierza Wysockiego, będzie prawdziwy ogień w kominku, grzane winko i pyszne ciacha! Będzie też losowanie mikołajkowych upominków. Naprawdę warto spędzić z nami ten wyjątkowy wieczór i pomóc fafluniastym! :)[/B][/COLOR][/QUOTE] A tutaj plakacik. Dziękujemy Nutusi, Kasi i Dzidce za zorganizowanie imprezki :iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: i serdecznie zapraszamy!!!!!!! [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-95DmK5VrvhM/Ts887KTStyI/AAAAAAAABjk/QA5hvlFfIIA/s512/plakat%252520miko%2525C5%252582ajki.jpeg[/IMG] Quote
madziulka24 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Hey Kiniulku. Ostatnio totalny brak czasu dosłownie na nic;-( w poniedzialeczek skrobnę troszkę dla Ciebie;-) buzioleczki pycholku kochany Quote
Alicja Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='andegawenka']Nie znalazłam boksia, ale juz nie daję rady:shake::-( [url]http://pogotowiedlazwierzat.pl/korabiewice/images/thumbnails/images/stories/k2a-200x133.jpg[/url][/QUOTE] zniknął ze stronki .....może domek znalazł [quote name='olly']Kochani, przepraszam, nie miałam ani chwili czasu :( U Kinia super, chłopak coraz młodszy, od poniedziałku zaczynamy rehabilitacje, Dziś w końcu przyszły szeleczki, które musiałam wymienić na mniejsze. Jak będę miała chwilkę to zrobię Kiniowi foteczki w szelkach. Mojemu Wigorkowi wykryli nowotwór :( jutro jedziemy na zabieg, cholernie się boję, nie mam głowy do niczego, Jeszcze raz sorki...[/QUOTE] Olu :kciuki: Quote
andegawenka Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Podpiszcie proszę :-(:shake: [url]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html[/url] Quote
tatankas Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 [quote name='andegawenka']Podpiszcie proszę :-(:shake: [url]http://www.photoblog.pl/marilynrosa/108551677/pies-i-petarda.html[/url][/QUOTE] Podpisane-masakra :( Quote
madziulka24 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='tatankas']Podpisane-masakra :([/QUOTE] u mnie tez. rozeslam gdzie moglam... oko za oko!!!!! Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Alicja']Olu , jak Wigorek ???[/QUOTE] ......... ? Quote
olly Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 [quote name='Alicja']Olu , jak Wigorek ???[/QUOTE] Dzięki dziewczyny Wczoraj pozbyliśmy się guza (guz urósł w ciągu 3 dni, wcześniej go nie było, powiększał się w oczach). Zabieg musiał być przeprowadzony w znieczuleniu miejscowym, Sebastian bał się go znieczulać ogólnie. Wiguś ma problemy z wybudzaniem się po narkozie. Guza wysłaliśmy na histopatologię, wyniki dopiero za 2-3 tygodnie. Dziś czuje się dobrze, nie interesuje się raną. Mam nadzieję, że nowotwór był na tyle szybko wykryty, że nie dał przerzutów... Quote
jofracy Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Trzymam kciuki za psinkę. Oluś mam nadzieję, że wszytsko będzie dobrze. Quote
Alicja Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Wigirku :kciuki: Olu , musi być dobrze Quote
tatankas Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Głosujcie na zdjęcia do kalendarza dogo,link w moim podpisie :) Quote
andegawenka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 [quote name='tatankas']Głosujcie na zdjęcia do kalendarza dogo,link w moim podpisie :)[/QUOTE] Łatwo powiedzieć, mam 3 kandydatki:-( a tylko na jedną można głosować... Quote
michu Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Wigorek to cudny boksio... jest niesamowicie silny... da radę.. Quote
olly Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Andegawenko, napisałam Ci maila z prośbą sprawdzenia domku dla boksia w Lublinie, nie mogę pisać pw, bo jakiś błąd mi wyskakuje :( te natarczywe telefony to też ode mnie ;) Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='olly']Andegawenko, napisałam Ci maila z prośbą sprawdzenia domku dla boksia w Lublinie, nie mogę pisać pw, bo jakiś błąd mi wyskakuje :( te natarczywe telefony to też ode mnie ;)[/QUOTE] To ten sam bład który wczoraj nie pozwolił mi wejść na dogo....a po co wydzwaniłaś? Jedno i drugie w Lublinie, łachy nie robię conie? gorzej z terenem bo wtedy muszę się umawiać z kierowcą a on też z dnia na dzień do dyspozycji nie jest;) Wychłeptam kawę i zadzwonię do Ciebie...:loveu: Quote
olly Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='andegawenka']To ten sam bład który wczoraj nie pozwolił mi wejść na dogo....a po co wydzwaniłaś? Jedno i drugie w Lublinie, łachy nie robię conie? gorzej z terenem bo wtedy muszę się umawiać z kierowcą a on też z dnia na dzień do dyspozycji nie jest;) Wychłeptam kawę i zadzwonię do Ciebie...:loveu:[/QUOTE] Dzwoniłam zanim zlokalizowałyśmy z Kapslem maila do Ciebie :) Quote
olly Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dziś zaczynamy kolejny cykl rehabilitacji :) Kupiłam Kiniowi skarpetki antypoślizgowe z abs-ami (takie dla dzieciaków), ale nie zdały egzaminu. Chciałam kupić coś na łapki, żeby nie ślizgał się po kafelkach i panelach, co mu kupić?? King na dywanie łazi na 4 łapkach, a jak się zbliża na kafle to od razu traci równowagę, bo nóżki mu się ślizgają i bum na tyłek. Czy takie buciki dla psów są podszyte jakąś gumą antypoślizową?? Dziewczyny pomocy!! Muszę coś wykombinować, żeby chłopak się nie ślizgał. W szeleczkach Kinio zasuwa na dywanie- pierwsza klasa :) gorzej z panelami i kaflami. Macie jakiś pomysł??? Quote
tu_ania_tu Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Olu, a może wyłóż pasami wykładziny szlaki komunikacyjne.... Quote
andegawenka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 [quote name='olly']Dziś zaczynamy kolejny cykl rehabilitacji :) Kupiłam Kiniowi skarpetki antypoślizgowe z abs-ami (takie dla dzieciaków), ale nie zdały egzaminu. Chciałam kupić coś na łapki, żeby nie ślizgał się po kafelkach i panelach, co mu kupić?? King na dywanie łazi na 4 łapkach, a jak się zbliża na kafle to od razu traci równowagę, bo nóżki mu się ślizgają i bum na tyłek. Czy takie buciki dla psów są podszyte jakąś gumą antypoślizową?? Dziewczyny pomocy!! Muszę coś wykombinować, żeby chłopak się nie ślizgał. W szeleczkach Kinio zasuwa na dywanie- pierwsza klasa :) gorzej z panelami i kaflami. Macie jakiś pomysł???[/QUOTE] stara wykładzina, lub dywan... Quote
Recommended Posts