Jump to content
Dogomania

Bokser KING -dostał porsche i nogi ruszyły-zbieramy na rehabilitację!!! King za TM ..

Recommended Posts

Posted

Z przyjemnością informuję że... Materacyk jedzie już do Kiniula;-) Sprzedawca napisał maila że dziś materac został wysłany;-) także Kiniolu kochany jeszcze troszkę i bedziesz miał nowe posłanko;-) BUZIOLACZKI DLA KINIOLKA ;-**************************************

Posted

[quote name='madziulka24']Z przyjemnością informuję że... Materacyk jedzie już do Kiniula;-) Sprzedawca napisał maila że dziś materac został wysłany;-) także Kiniolu kochany jeszcze troszkę i bedziesz miał nowe posłanko;-) BUZIOLACZKI DLA KINIOLKA ;-**************************************[/QUOTE]

:multi::multi: jupi :multi::multi:

Posted

[quote name='olly']Kochani, kupiłam dziś Kiniowi pampersy 19,99 i 2 paczki podkładów po 8,10 paczka.
Na koncie Kinia zostało 107,61[/QUOTE]

Zapisuję wydatki w rozliczeniu ;)

Posted

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-1Yq_oV53gNk/TraNoCivXbI/AAAAAAAAAFo/nv0xo0UxwA8/s534/SDC14498.JPG[/img]

Kinio troszkę zdezorientowany, nie wiedział, co mu się do tyłeczka przyczepiło ;)

Posted

[quote name='jofracy']Biedulek Kinio :) Brak ogonka ułatwia trochę sprawę, co ? :)[/QUOTE]

rzeczywiście :)
ja nawet nie pomyślałam, że ogon mógłby przeszkadzać :crazyeye::crazyeye: ale co się dziwić, jak przebywam wśród bezogoniastych ;)

Posted

da rade facet;-) buziolaki dla Kiniola;-*********************************************************************************************************************************************************************************************************************************************oooo az tyle;-)

Posted

...no i sie pobeczałam, te filmiki z działeczki:buzi:, Kiniuś dasz radę kochany, tyle w tobie siły. Trzymam kciuki mocno bardzo:thumbs: Całuję twoje siwiutkie fafulki:iloveyou:

Posted

[quote name='madziulka24']Olly Ty się opiekujesz Kiniulkiem?? no a tak pozaty to buziolaczki słodziusienkie dla kawalera;-********************[/QUOTE]

Tak, Madziulka, to ja mam ten zaszczyt pełnić pieczę nad Kiniusiem ;)

Posted

przyjechał kurier, otworzyłam drzwi i wybiegła cała moja trójca:) kurier rzucił paczkę i uciekł :) krzyknął tylko : "wszystko ok, nic nie trzeba podpisywać"
W domu szał :) wyciągnęłam materac, Kiniowi oczy się zaświeciły :) wtargnął na łoże, położył się, po czym stwierdził, że pochodzi po nim troszkę, więc przez 5 min.kręcił się w kółko po nowym łóżeczku :) materac jest na tyle twardy i stabilny, że z odsikiwaniem nie będzie problemu, a na tyle miękki, że King ćwiczy na nim równowagę. Stoi i ... stoi :) jak ciałko chce się przechylić to dziadzio zapodaje kontrę i dalej stoi :) jednym słowem: prezent idealny na potrzeby Kindziora :) Rewelacja :) madziulka, dziękuję w imieniu Kinga :) wieczorkiem wrzucę kilka foteczek:)