Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 440
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

słuchajcie ,ja mam taki pomysł.skoro historia Tajgi nikogo nie wzruszyła,to moze napisac ją jako historię człowieka(czyli Hani)ktory uparcie walczył o zycie zapomnianego psa.i dac do gazety ,np do mojego psa i innych takich,albo nawet do ekspresu??co myslicie?moze do ludzi trzeba dotrzec inaczej,nie wiem

Posted

Gdyby Tajga umiała mówić, opowiedziałaby historię swojego zycia. Ale właściwie nie musi mówić. Wyraz jej oczu mówi wszystko. tajga ma zlote serce. A zlotego serca nie mozna sponiewierać.

Posted

netti1 napisał(a):
słuchajcie ,ja mam taki pomysł.skoro historia Tajgi nikogo nie wzruszyła,to moze napisac ją jako historię człowieka(czyli Hani)ktory uparcie walczył o zycie zapomnianego psa.i dac do gazety ,np do mojego psa i innych takich,albo nawet do ekspresu??co myslicie?moze do ludzi trzeba dotrzec inaczej,nie wiem

Jak dla mnie bomba :thumbs:
Zwłaszcza super express i fakt lubią takie historie i mają szerokie grono odbiorców (co prawda o różnym poziomie umysłowym :eviltong: ale jednak)

Posted

Powiem tylko jedno, komu brakuje całusów, przytulania i tajemniczych pomruków, wiernosci, wdzieczności, milosci i wzajemnosci, delikatnosci i elegancji, towarzystwa i mądrosci niech bierze Tajgę.

Posted

Tajga przetrwała,wymknęła się zimnym szponom śmierci.To nie był jej czas.Teraz czeka na ciepły dom i miłość,gdzie dożyje sędziwego wieku w szczęsciu i świadomości ze jest kochana,potrzebna i jej walka o zycie nie poszła na marne.

Pomóż! Tajga czeka na dom,moze własnie TY mógłbyś jej go zaoferowac? Może ktoś ze znjomych,rodziny? Pomyśl. Nie przechodź obojętnie obok psiego nieszczęścia.