Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 187
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mój hasiorek znalazł domek, tzn dom tymczasowy stał sie jego domkiem stałym. Dajcie nr konta na pw to chociaż troche wspomogę teraz tego chłopczynę.

Posted

Henikar ogromne podziękowania w imieniu bidoka
Nr konta to
Fundacja pomocy zwierzętom CHOW-CHOW
ul.Parkowa 29
21-100 Lubartów
konto:
21 8707 0006 0004 8738 2000 0001
Koniecznie z dopiskiem: HA – Hannibal

Posted

Dziękuję za podnoszenie :)

Kolejne wieści z hoteliku:
"chłopak się juz trochę otworzył i pokazuje swój charakterek , na 99 % był bity, boi się podniesionej reki i smyczy gdy się wchodzi do niego do kojca to podkula ogon i kładzie uszy po sobie, ewidentnie stresuje go taka sytuacja. Jest jeszcze trochę zdezorientowany i nie wie co człowiek chce od niego- nikt go nie leje i nie wie o co chodzi Ma dość dominujący charakter i jest trochę niepewny, ale nie okazuje agresji....jest trochę cicho ciemny"

Posted

Jak najbardziej można :) Stokrotne dzięki dariag :) :Rose:

Podaję co potrzebne:
Fundacja pomocy zwierzętom CHOW-CHOW
ul.Parkowa 29
21-100 Lubartów
konto:
21 8707 0006 0004 8738 2000 0001
bank : Powiatowy Bank Spółdzielczy
ul.Lubelska 30A
21-100 Lubartów
dla przelewów zza granicy :
iban:
PL 21 8707 0006 0004 8738 2000 0001
swift: POLU PL PR

Posted

ach, żeby doba miała ze 30 godzin, to ja bym się ze wszystkim wyrobiła, także z tymi okołobazarkowymi rzeczami. A tak to mogę tylko zaglądnąć ;)

Posted

biedactwo :-( widać był bity i źle traktowany, nie ma się co dziwić, że w końcu ugryzł :shake:
właścicielka pewnie wolała aby ktoś inny podjął decyzję o uśpieniu bo nie chciała mieć go na sumieniu :shake: ale miała sumienie aby go bić i źle traktować:angryy: :shake:

Posted

Dziękujemy bardzo i za hopsanie :) To tez bardzo nam jest potrzebne :)

Chłopak prawie drugi tydzień na hoteliku. Nadal trudno mu się w pełni otworzyć, nadal drży pod dotykiem ręki, mimo że zna już Kasię. Masakra :(

Posted

Fajnie by było, gdyby to wystarczyło. Teraz minęły już dwa tygodnie. Hannibal jest jednak trochę dominującym psem. Dodać do tego lęk przed człowiekiem, i robi się lekko nieciekawa mieszanka. Trzeba będzie nad psiakiem popracować solidnie

Posted

Witajcie,nie było mnie kilka dni,ale wreszcie udało mi się dziś wysłać pieniążki dla Shaggiego (równowartść 60zł).Ares-ka,w tym swifcie litery musza być pisane razem,bez przerw.Ale się udało. Czy Cezar od mimi od Cezara (oślepiony husky) też jest pod opieką tej fundacji?

Posted

dariag napisał(a):
Witajcie,nie było mnie kilka dni,ale wreszcie udało mi się dziś wysłać pieniążki dla Shaggiego (równowartść 60zł).Ares-ka,w tym swifcie litery musza być pisane razem,bez przerw.Ale się udało. Czy Cezar od mimi od Cezara (oślepiony husky) też jest pod opieką tej fundacji?

TAK :) to bardzo fajna fundacja, pisze to jako NIEZALEZNA WOLONTARIUSZKA ;)

Posted

Ilonajot, w imieniu HA dziękuję :) Zawstydzasz mnie

Co u Hannibala? A no tak naprawdę trudno stwierdzić.Zniszczono tego psa tak, że w pale się nie mieści. Kasia z hoteliku mówi że łatwiej byłobypracować z agresywnym psem, bo wiadomo co się po nim spodziewać, niż z taką mieszanką lęku i...i właśnie nie wiadomo czego...jak na razie nie rozgryzła go w pełni, aczkolwiek jej już mniej się boi, ale ten strach, brak pewności wciąż tkwi w jego oczach

Posted

a ja mam coraz więcej fantów na bazarek tylko ciągle czasu brak na skatalogowanie tego i porobienie zdjęć... po dogtrekingu może mi się to w końcu uda, mam jeszcze jakieś zaległe bazarki :D ech...
Hannibalku co tam u Ciebie?