Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Agata Balu']Gazeta pomorska donosi:
[URL]http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110720/INNEMIASTA13/995729588[/URL][/QUOTE]

czytaliście - właściciele chcą odzyskać psa - kpiny sobie chyba urządzają. Dobrze, że dodano, że to chyba niemożliwe, ale samo stwierdzenie mnie ruszyło

• Replies 513
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak się dowiedziałam (pokątnie... być może plotka?) tego psa, jako szczeniaka, przyniósł do domu 14-letni syn. To może być dramat dla chłopca, choć Bóg wie na jakiego człowieka wyrośnie w takiej rodzinie.
Oczywiście w żadnym wypadku nie może być mowy o zwrocie psa, bo cały problem wyniknął z tego, że oboje państwo L. byli zdecydowani pozbyć sie psa "w każdy sposób".

Posted

słuchajcie a co się stało z tym drugim maluszkiem Psotki?? nie wiem czy ja nie doczytałam..jeden ma domek u p.Lidzi to wiem a co z drugim? zabili go?? znaleźli ciałko?? czy po prostu nie wiadomo gdzie maluszek jest..:shake:

Posted

Witajcie córa jest tu zalogowana więc tak sobie czytam , jestem Lidka i wiem ze drugi maluszek ma sie dobrze mieszka w Strzelnie i go wydali za nim postanowili z katować Psotke .Prawdą też jest że Psotke przyniósł ich 14 syn tylko że pies później chłopakowi sie znudził i nie miał się potem nim kto opiekować , tak to jest z dziećmi .Dzieciak może przynieś zwierzę do domu ale odpowiedzialność po noszą za niego rodzice , a jeżeli rodzic kocha zwierzęta to zwierzakowi się krzywda nie stanie .Ale ta rodzina ....to ....szkoda pisać .Dobrze że tam juz zwierząt nie mają, widziałam oskarżoną w mieście patrzyła się na mnie jak by chciała mnie zabić .Jak wróci córa wstawie zdjęcia synka Psoty u mnie w domu .;) Pozdrawiam .

Posted

Jeden Maluch od Psotki - wychuchany u Lidzi - znalazl dom, a drugiego pieska nie udalo sie odnalezc i nie wiadomo, jakie sa jego losy.

Paulina02, chyba sie nie myle?

Posted

Czy to znaczy, że oba "dzieciaczki" uszły z życiem? Czyli dobro zwyciężyło. Gdyby jaszcze "zło" zostało surowo ukarane, to by była historia ze szczęśliwym zakończeniem.

Posted

Kochani zapraszam na bazarek. Można coś fajnego kupić dla siebie lub na prezent i zapewnic Szafrankowi kolejny miesiąc pobytu w DT. Zapraszam.

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/211841-kosmetyki-biżuteria-i-inne-na-Szafranka-do-15.08-OTWARTE[/URL]

Posted

14 lipca kolejny przypadek w Strzelnie - kobieta zostawiła szczeniaka na ulicy i odjechała rowerem!:shake: na szczeście czujność przechodniów i mieszkańców uratowała życie psiaka, ustalono także sprawczynię tego czynu. Policjanci prowadzą czynności sprawdzające. Pani która zgłosiła sprawę na Policję przygarnęła pieska i pozostanie u niej na zawsze!:lol: