Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ala56']A ten Jurand tu gdzies ma zdjęcia i nadal w schronisku?[/QUOTE]

tak numerek 21 skopiuję:)

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]Fajny,młody,wesoły piesek..dogaduje się z innymi psami, ale wypuszczony na większy wybieg raczej stronił od człowieka, wolał obwąchać wszystkie kąty, trochę nieśmiały..w boksie skacze na cżłowieka jak szczeniaczek:)[/SIZE][/FONT]
[SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][IMG]http://i53.tinypic.com/2v2zbpl.jpg[/IMG][/FONT][/SIZE]
[URL="http://i56.tinypic.com/10xh5ys.jpg"][COLOR=#4444ff]http://i56.tinypic.com/10xh5ys.jpg[/COLOR][/URL]
[URL="http://i51.tinypic.com/2czeqz9.jpg"][COLOR=#4444ff]http://i51.tinypic.com/2czeqz9.jpg[/COLOR][/URL]

Posted

Fajny ale fakt - colakowaty to on nie jest za bardzo. Ja bym w ogłoszeniach nie określała rasy jak malo przypomina bo czasami to wyrządza się psiakowi krzywdę. Ludzie szukając collie i wiedząć jak on wygląda nie zainteresują się nim. Włożenia psiaka do szufladki - collie- zawęża krąg odbiorców ogłoszenia. Takie jest moje zdanie oparte na doświadczeniu.

Posted

Alu ja mam fotki Juranda na poczcie i jeszcze dwóch innych piesków, które obiecałam pomóż ogłaszać. Przekaże je równiez Tobie, więc może razem coś zadziałamy :) A Jurand troszkę podobny do shelti :)

Posted

Nie mam wieści na temat wieku Arasa, ale wydaje mi się, że skoro 6 lat był w schronisku to pewnie ma z osiem może więcej ? Zapytam przy okazji Paulę czy wet mówił cos o jego wieku.

Posted

[quote name='anetek100']no teraz patrząc na jego zdjęcia to chłopaczek odmłodniał jakby miał ze dwa:):):):)[/QUOTE]
Ja to samo stwierdzam!Aras ma przepiękny niespotykany kolor sierści-jak odrośnie będzie cudo!

Posted

Byłam wczoraj w schronisku w sprawie kotów znów przybyło szczeniąt .Wczoraj podrzucono lub oddano jeszcze 7 szczeniąt.Masakra bardzo mało psów ubywa a po kilka dziennie przybywa tak mówią pracownicy.

Posted

Niestety w sprawie szczeniaków odzew jest zerowy,mimi iż oprócz ogłoszeń Anetek maja ogłoszenie ze zdjęciem w lokalnej gazecie,ich plakaty porozsyłałam do wetów w Olsztynie..........nic..............cisza.Chciała je dodać na wątek szczeniaków,ale tam trzeba podać indywidualny wątek a nie zbiorczy.

W sprawie Rudzi też cisza,ją dodałam na mikropsy w potrzebie.

Posted

A skąd te szczeniaczki przybywają są wyłapywane z ulicy,czy przynoszone przez ludzi,którzy mają suczki niesterylizowane.Przecież tak nie może być jeżeli są przyjmowane od nieodpowiedzialnych właścicieli!

Posted

[quote name='MARCHEWA']Szczeniaków jest już około 20-tu i ciągle przybywa,adopcji zero.[/QUOTE]
to może jednak założyc ten wątek co??chyba będzie dobrze wstawic wszystkie szczneiaki, na arzie takie ogólne zdjęcia póki innych nie ma:(kurcze:(

Posted

[quote name='Anula']A skąd te szczeniaczki przybywają są wyłapywane z ulicy,czy przynoszone przez ludzi,którzy mają suczki niesterylizowane.Przecież tak nie może być jeżeli są przyjmowane od nieodpowiedzialnych właścicieli![/QUOTE]
Niestety większość pewnie podrzuconych w kartonach pod schronisko lub przyjęte od właścicieli. :shake:

Posted

[quote name='Anula']A skąd te szczeniaczki przybywają są wyłapywane z ulicy,czy przynoszone przez ludzi,którzy mają suczki niesterylizowane.Przecież tak nie może być jeżeli są przyjmowane od nieodpowiedzialnych właścicieli![/QUOTE]
Anula,pracownica schroniska dopuściła świadomie swoją chorą 6-letnią sukę onka a potem przyniosła 2 szczeniaki,które jej nie zeszły do schroniska,jeden na pewno nie przeżył,drugi się rozchorował,ale nie wiem co się z nim dalej stało.Więc skoro jest na takie zachowanie przyzwolenie,więc co tu dużo mówić.

[quote name='anetek100']to może jednak założyc ten wątek co??chyba będzie dobrze wstawic wszystkie szczneiaki, na arzie takie ogólne zdjęcia póki innych nie ma:(kurcze:([/QUOTE]
Chyba trzeba,może więcej osób się zainteresuje,może jakieś dt się zgłoszą?

[quote name='anetek100']Rudzia doczekała się obserwatora na allegro-Asiu może byc telefon:)swój tez podałam:)[/QUOTE]
Oooo,to bardzo się cieszę i czekam;)

Posted

Jurand, Lord i Milka - mają ogloszenia: [url]www.alegratka.pl[/url] , [url]www.piesek.org[/url], [url]www.tablica.pl[/url] , [url]www.gumtree.pl[/url] , [url]www.adopcjapsa.pl[/url] , [url]www.morusek.pl[/url] , [url]www.kupsprzedaj.pl[/url] , [url]www.petworld.pl[/url] , [url]www.przygarnijzwierzaka.pl[/url] , [url]www.kupiepsa.pl[/url] , [url]www.24polska.pl[/url] , Dogomania/ogloszenia. I nowe dziś: [url]www.forfiter.eu[/url] , [url]www.pupil.com[/url] , [url]www.bezrodowodu.pl[/url] , [url]www.azbazar.pl[/url] , [url]www.bazarek.biz[/url] ,