Ania012 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Jutro jeszcze wykonam kilka telefonów. Jest jeden chętny pan do pomocy, ale żona się nie zgadza :grab: Quote
Ania012 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Paulina78 napisał(a):Jak to biegać :)? Ty biegasz, a on patrzy :)? On by tak chciała aby tak to wyglądało. Jak Pusio jeszcze był to Wiktor biegła patrząc przez okno jak Punio biega po czym zmęczony padał na kanapę i tak cały dzień. Teraz na smycz go i gnamy przez osiedle. No chyba, że się wystraszy to 13 kg na ręce i marsz do domu. Quote
P78 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Czy coś wiadomo z miejscem dla Foczersa :(? Dziadek miał 40 kleszczy! Foczers też pewnie :( Quote
mru Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 dziaders miał z 70! Oo tragedia! a Ania pojechała i pozamiatała - złapała suke i Foczersa sama! :) Quote
mru Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 UWAGA! wczoraj odłowiony FOCZERS zaginął w NOCY NA URSYNOWIE! dał nogę z lecznicy na STRZELECKIEGO (Rosoła/Ciszewskiego) mógł pobiec w stronę Kabat, ale tak naprawdę może być wszędzie! to było 9 godzin temu.... :( Foczers może być NIEUFNY.....! Ma na sobie szelki jest zachipowany TEL 505 406 022 TEL 693 349 978 Quote
UBOCZE Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Czytałem na FB, że parę godzin temu był widziany przy Stryjeńskich... Za dwie godzinę idę tam na spacer z Miśką. Mam nadzieję, że dziś się znajdzie... Ale jeśli nie, to - jak wcześniej - mogę jutro wydrukować plakaty, gdyby ktoś wcześniej przesłał wzór... Quote
ewtos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 UBOCZE napisał(a):Czytałem na FB, że parę godzin temu był widziany przy Stryjeńskich... Za dwie godzinę idę tam na spacer z Miśką. Mam nadzieję, że dziś się znajdzie... Ale jeśli nie, to - jak wcześniej - mogę jutro wydrukować plakaty, gdyby ktoś wcześniej przesłał wzór... Bieda z tymi uciekinierami. Ubocze jak będziesz się rozglądać to spójrz na mój baner tam też jest uciekinier. Mieszkam w Olsztynie i tylko roznosząc baner po podforach mogę pomóc. Quote
UBOCZE Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 ewtos napisał(a):Bieda z tymi uciekinierami. Ubocze jak będziesz się rozglądać to spójrz na mój baner tam też jest uciekinier. Mieszkam w Olsztynie i tylko roznosząc baner po podforach mogę pomóc. To trochę nie ta okolica, ale jeśli możesz, wrzuć link do plakatu. Trzeba rozgłosić wieść wśród warszawiaków, zwłaszcza tych z Mokotowa i bliskiego Ursynowa... Quote
ewtos Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 [quote name='UBOCZE']To trochę nie ta okolica, ale jeśli możesz, wrzuć link do plakatu. Trzeba rozgłosić wieść wśród warszawiaków, zwłaszcza tych z Mokotowa i bliskiego Ursynowa... Z galerii Asiaczka #38893 http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556 Quote
UBOCZE Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Dzięki!!!! Jutro wydrukuję. Dzień bardzo dla mnie napięty, ale może uda mi się po pracy podjechać metrem i trochę w okolicach rozwiesić... Quote
Ania012 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 kurczaki ten psiak zrobił na mnie takie wrażenia a teraz biega nie wiadomo gdzie. Poprosiłam Paule aby wstawiła plakat Quote
P78 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ania działam ile mogę :( Matko nie umiem wsadzić tego plakatu!!! jest w Wordzie! :( Quote
Ania012 Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 Paulina ja wam dziękuje z całego serca bez was to nawet cienia szansy bym nie było. Dzwoniłam właśnie na straż miejską ale nie mieli żadnego zgłoszenia o psie na Ursynowie oraz Mokotowie ale oni tylko teren Warszawy obsługują Quote
P78 Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Ma wydarzenie na FB, ma wątek, ma (mam nadzieję) info w prasie - dopiero wysłałam, ale czy puszczą? :( Plakaty... UBOCZE plakat FOCZERSA jest w wydarzenie na FB i na mojej tablicy... Gdzieś tam samotny, zagubiony, w nocy... Boże... :(:(:( Quote
UBOCZE Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 Paulina78 napisał(a):Ma wydarzenie na FB, ma wątek, ma (mam nadzieję) info w prasie - dopiero wysłałam, ale czy puszczą? :( Plakaty... UBOCZE plakat FOCZERSA jest w wydarzenie na FB i na mojej tablicy... Gdzieś tam samotny, zagubiony, w nocy... Boże... :(:(:( Dzięki, już mam przesłane przez AnięGucio na mail... Jutro będę odbijał... Quote
Ania012 Posted April 19, 2011 Author Posted April 19, 2011 Foczersa dalej nie ma ;( Sunia po sterylizacji ma się dobrze. Quote
Ania012 Posted April 27, 2011 Author Posted April 27, 2011 Foczersa dalej nie ma, a jego koleżanka niedoli dziś pojechała do hoteliku. Quote
Recommended Posts