Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na tych działkach był, razem z bratem. Ten drugi psiak miał jakiegoś wielkiego guza i pewnego dnia znikną. Każdy się do niech przyzwyczaił i tak wegetowały sobie.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ludzie gonią te psy? Cholera, żal strasznie, tylko czy ktoś weźmie takie do adopcji :(
Ja mam zawsze dylemat, jak pies żył wolny paręnaście lat, a tu nagle dla jego dobra hotel,kraty... :( Ale zostawić też szkoda :(
JESZCZE TE KLESZCZE! :(

Posted

Aniu super, że tam byłaś i mamy świeże dane :) numer od Pani Wandy mam,jeszcze napisz mi na PW dokładny adres, a my zadzwonimy pewnie i tak do tej Pani. Adres przez PW wyślij lepiej ;)

Posted

Tego staruszka nikt nie ganiał,ale boją się takiej ilości psów. Działkowiczą nie podobają się bezdomniaki do tego 4 dzikusy. Też mam takiego staruszka na osiedlu, sąsiadka próbowała go udomowić, ale wyrwał jej dziurę w ogrodzeniu. Rudzielec jest nasz osiedlowy i tak już zostanie, na noce zabiera go sąsiada, rano wypuszcza a jemu to pasuje. A ten biedny ma małe szanse na adopcję, kto pokocha takiego staruszka. To jest straszne. Foczka to taki cwaniak, że znajdzie domek, a ten bidulek. Ciekawe jak by się w domu zachowywał.

Posted

Jutro zapytam w pracy czy ktoś się nie wybiera do zakopca, wyśle też maila do znajomych.
Co do łapania na lasso chyba najłatwiej pójdzie z foką, gdyż on strasznie przyjacielski. Obawiam się, że najgorzej będzie ze szczeniakami. Paulina na FB wysyłam dokładny adres tych działek.

Posted

Ania012 napisał(a):
taki Pan Foka ;) z nieproporcjonalną głową do reszty ciała

Jutro wielka łapanka, będę w pracy trzymała kciuki, żałuje, że ja tam nie będę

Posted

Paulina mną to chyba trzeba potrząchnąć aby się ogarnęła. Wysyłam nr sms. Paulina, a miałybyście może po drodze lecznice na strzeleckiego?
Sunia ma tam już zamówione miejsce i gdyby udało się ją podrzucić byłoby super.

Posted

Dziewczyny powodzenia !!!

Dzieki Mru złapaliśmy w piątek dziką sunie w Otwocku, jest u mnie w DT, nie przypuszczałam , że tak ciężko będzie ogarnąć malucha...

Trzymam kciuki, żeby wszystko sie udało :)

Posted

Ku niezadowoleniu działkowiczów zabrany został niestary staruszek. Następna akcja w sobotę. Dziewczyny pewnie później coś napiszą. Ja się w pracy uśmiałam jak dostałam informację, że zabrały nie tego psa co trzeba heheheh

Posted

Ania012 napisał(a):
Ku niezadowoleniu działkowiczów zabrany został niestary staruszek. Następna akcja w sobotę. Dziewczyny pewnie później coś napiszą. Ja się w pracy uśmiałam jak dostałam informację, że zabrały nie tego psa co trzeba heheheh

Ale jaja :grin::grin::grin:!