Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Byłam na działkach w Woli Karczewskiej szczeniaków niestety nawet nie słyszałam. Chodziłyśmy z P. Wandą i szukałyśmy ich jednak nigdzie ich nie było widać. Na terenie byli działkowicze więc sądzę, że dzikusy zaszyły się w ciemny kąt.
Były za to 3 pozostałe psiaki, ku mojemu zdziwieniu zostałam przywitana z wielką radością.
A o to foto sunia, niestety na 100% jest ciężarna'

Posted

Czekam na zdjęcia Ania :)
Rozumiem, że 7 do złapania w sumie ... 4 małe, suka - matka, misiowaty "jamnik" :) i staruszek...Wszystkie w kleszczach :(

Posted

Sunia łagodna, ale się bardzo boi, nieśmiało lizała mnie po rękach. Przybiegła do mnie bez oporu, ale z podkulonym ogonkiem,którym merdała pod brzuchem. Boi się podniesionej ręki i nagłych ruchów. Gdy szła jakaś dziewczyna z wielkim owczarkiem sunia schowała się za kontener, a reszta watahy obszczekała psa. Ja zebrałam opierdziel za puszczanie tak moich psów, grzecznie odpowiedziałam, że nie moje ale co mi się na usta cisnęło. Zapewne dziewczyna z okolicy i co w życiu tych psów nie widziała!

Posted

Aniu czyli trzeba złapać 7, tak? 2 mogą iśc do Ciebie na DT, a reszta? Suke od razu na sterylkę, Boże trzeba będzie do hoteliku resztę!!! :( Będzie potrzebna zbiórka :(

Posted

A o to Misiowaty psiak, najbardziej kontaktowy jednak z charakterem. Od misek odpędzał bardzo skutecznie całą resztę.
Paulina z tym jamnikiem to chyba przesadziłam, on bardziej wielkości baste tylko z masą futra i niestety kleszczy. To ona złapał tego biegającego faceta za nogę, ale do mnie zero agresji, spokojnie mogłam mu miskę zabrać. Wtulał się we mnie całym ciałem i nastawiał na głaskanie jako jedyny. Strasznie uroczy on jest.

Posted

ania012 napisał(a):
a o to misiowaty psiak, najbardziej kontaktowy jednak z charakterem. Od misek odpędzał bardzo skutecznie całą resztę.
Paulina z tym jamnikiem to chyba przesadziłam, on bardziej wielkości baste tylko z masą futra i niestety kleszczy. To ona złapał tego biegającego faceta za nogę, ale do mnie zero agresji, spokojnie mogłam mu miskę zabrać. Wtulał się we mnie całym ciałem i nastawiał na głaskanie jako jedyny. Strasznie uroczy on jest.

jakie ma stopki :D boże zakochałam się :D:D:D

To nasz AGRESOR :D?

Posted

Ja jestem tym przerażona, to nie jeden a 7 psów. Do tego 4 dzikusy. Jest szansa na DS dla suni, ale to się jutro wyjaśni. Co prawda nie była by tam w domu, ale na dworze jednak zawsze to lepsze niż działki czy schronisko.

Posted

Staruszek, miły psiak ale z dystansem, podobno na tych działkach jest od wielu lat. Ma na oku wielką bliznę, sztywne łapki, ale jest bardzo radosny.

Posted

Ania012 napisał(a):
Ja jestem tym przerażona, to nie jeden a 7 psów. Do tego 4 dzikusy. Jest szansa na DS dla suni, ale to się jutro wyjaśni. Co prawda nie była by tam w domu, ale na dworze jednak zawsze to lepsze niż działki czy schronisko.

Tak, zapomniałam o tym,mówiłaś, no, ale i tak sterylkę trzeba zrobić od razu...
Boże zamknąć te psy w boksach po tym jak zawsze były wolne, ech... :(, no ale trzeba...

Posted

Paulia on bez Sedalinu da się złapać, to taki staruni. Złapał mnie za palucha, ale lekko i raczej myślał, że to parówka którą ich częstowałam