Aleksa. Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ja niestety mam już psiaka na DT. nie mogę pomóc.:( Quote
malvaaa Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 a z jakim schroniskiem ma gmina podpisana umowe? Quote
P78 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 cholera... nie wiem czy uda się jutro :( ja to już w ogóle czasu nie mam ku..wa :(:(:( Quote
Ania012 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ja mam samochód, więc będę tam na 100%. Może ma ktoś ochotę zapolować na psa? Te działki są dokładnie w Woli Karczewskiej. Quote
Abrakadabra Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ania012 napisał(a):ja mam samochód, więc będę tam na 100%. Może ma ktoś ochotę zapolować na psa? Te działki są dokładnie w Woli Karczewskiej. Zaznaczam.... Quote
Ania012 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 dziewczyny jeśli ktoś miał by ochotę pojechać jutro, mój tel 505406022 będę jechała około 13 Quote
Jagna78 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 podnosze... siostra ja nie dam niestety rady .... Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Szkoda, z Ciebie dobry wabik jest ;) Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Byłam na działkach w Woli Karczewskiej szczeniaków niestety nawet nie słyszałam. Chodziłyśmy z P. Wandą i szukałyśmy ich jednak nigdzie ich nie było widać. Na terenie byli działkowicze więc sądzę, że dzikusy zaszyły się w ciemny kąt. Były za to 3 pozostałe psiaki, ku mojemu zdziwieniu zostałam przywitana z wielką radością. A o to foto sunia, niestety na 100% jest ciężarna' Quote
P78 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Czekam na zdjęcia Ania :) Rozumiem, że 7 do złapania w sumie ... 4 małe, suka - matka, misiowaty "jamnik" :) i staruszek...Wszystkie w kleszczach :( Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Sunia łagodna, ale się bardzo boi, nieśmiało lizała mnie po rękach. Przybiegła do mnie bez oporu, ale z podkulonym ogonkiem,którym merdała pod brzuchem. Boi się podniesionej ręki i nagłych ruchów. Gdy szła jakaś dziewczyna z wielkim owczarkiem sunia schowała się za kontener, a reszta watahy obszczekała psa. Ja zebrałam opierdziel za puszczanie tak moich psów, grzecznie odpowiedziałam, że nie moje ale co mi się na usta cisnęło. Zapewne dziewczyna z okolicy i co w życiu tych psów nie widziała! Quote
P78 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Aniu czyli trzeba złapać 7, tak? 2 mogą iśc do Ciebie na DT, a reszta? Suke od razu na sterylkę, Boże trzeba będzie do hoteliku resztę!!! :( Będzie potrzebna zbiórka :( Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 A o to Misiowaty psiak, najbardziej kontaktowy jednak z charakterem. Od misek odpędzał bardzo skutecznie całą resztę. Paulina z tym jamnikiem to chyba przesadziłam, on bardziej wielkości baste tylko z masą futra i niestety kleszczy. To ona złapał tego biegającego faceta za nogę, ale do mnie zero agresji, spokojnie mogłam mu miskę zabrać. Wtulał się we mnie całym ciałem i nastawiał na głaskanie jako jedyny. Strasznie uroczy on jest. Quote
P78 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 ania012 napisał(a):a o to misiowaty psiak, najbardziej kontaktowy jednak z charakterem. Od misek odpędzał bardzo skutecznie całą resztę. Paulina z tym jamnikiem to chyba przesadziłam, on bardziej wielkości baste tylko z masą futra i niestety kleszczy. To ona złapał tego biegającego faceta za nogę, ale do mnie zero agresji, spokojnie mogłam mu miskę zabrać. Wtulał się we mnie całym ciałem i nastawiał na głaskanie jako jedyny. Strasznie uroczy on jest. jakie ma stopki :D boże zakochałam się :D:D:D To nasz AGRESOR :D? Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ja jestem tym przerażona, to nie jeden a 7 psów. Do tego 4 dzikusy. Jest szansa na DS dla suni, ale to się jutro wyjaśni. Co prawda nie była by tam w domu, ale na dworze jednak zawsze to lepsze niż działki czy schronisko. Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Staruszek, miły psiak ale z dystansem, podobno na tych działkach jest od wielu lat. Ma na oku wielką bliznę, sztywne łapki, ale jest bardzo radosny. Quote
P78 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Ania012 napisał(a):Ja jestem tym przerażona, to nie jeden a 7 psów. Do tego 4 dzikusy. Jest szansa na DS dla suni, ale to się jutro wyjaśni. Co prawda nie była by tam w domu, ale na dworze jednak zawsze to lepsze niż działki czy schronisko. Tak, zapomniałam o tym,mówiłaś, no, ale i tak sterylkę trzeba zrobić od razu... Boże zamknąć te psy w boksach po tym jak zawsze były wolne, ech... :(, no ale trzeba... Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Ten misiowaty to taka foczka jest, też mi wpadł w oko. Na działkach jest od niedawna. Quote
Ania012 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 Paulia on bez Sedalinu da się złapać, to taki staruni. Złapał mnie za palucha, ale lekko i raczej myślał, że to parówka którą ich częstowałam Quote
Recommended Posts