Klaudia&Aza Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 A my w tym roku na łatwiznę poszliśmy i zamiast zrobić samemu to kupnymi się zajadaliśmy:) Quote
kalyna Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Pączusie domowej roboty :placz: ja miałam tylko kupne :placz: Gdybym była w domu to pewnie piekłabym... a tak to pacze na Twoje.... :lol: Quote
*Magda* Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='marta.k9080']:klacz: własne najlepsze.Ja jadłam kupne, były niezłe.Miałam taki z czekoladą i karmelem,a drugi z białą czekoladą i adwokatem.[/QUOTE] A ja uwielbiam z budyniem :loveu: Quote
Guest wolfheart Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='magdabroy']A ja uwielbiam z budyniem :loveu:[/QUOTE] i ja,ale takich to nam nie przywieźli:mad: Quote
Sonka95 Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Ja to nigdy sama nie robiłam pączków , ale mam przepis na faworki ... to trzeba będzie kiedyś spróbować zrobić :cool3: Quote
Kaaasia Posted February 7, 2013 Author Posted February 7, 2013 U nas takiech luksusów jak pączki z czekoladą i karmelem czy budynien to nie widziałam :shake:. Fawarki też były kiedyś robione ale jak dla mnie za dużo pracy ;) Ale nas pięknie zasypało i sypie nadal :multi:. Mam nadzieję, że śnieg poleży sobie przez weekend :smile: Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 Powodu do radości nie widzę....ślisko, tony białego g....., breja jak nie wiem co. Doberek:) Quote
Guest wolfheart Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Kaaasia']Ale nas pięknie zasypało i sypie nadal :multi:. Mam nadzieję, że śnieg poleży sobie przez weekend :smile:[/QUOTE] nam też w nocy sypnęło:multi: Quote
YxNinaxY Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 a ja mam teściową, która lubi robić pączusie:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='M&S']Powodu do radości nie widzę....ślisko, tony białego g....., breja jak nie wiem co. Doberek:)[/QUOTE] Oj tam, daj się troszkę ludziom pocieszyć :evil_lol: Niestety cały czas jest na plusie więc zamiast pięknego, białego śnieżku jest okropna, błotnista breja :shake:, która mam nadzieję szybko zniknie. [quote name='YxNinaxY']a ja mam teściową, która lubi robić pączusie:evil_lol:[/QUOTE] U mnie nikt specjalnie nie lubi. To był raczej eksperyment ;) Quote
M&S Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 [quote name='Kaaasia']Oj tam, daj się troszkę ludziom pocieszyć :evil_lol: Niestety cały czas jest na plusie więc zamiast pięknego, białego śnieżku jest okropna, błotnista breja :shake:, która mam nadzieję szybko zniknie. [/QUOTE] Ależ bardzo proszę. Radości nigdy za wiele ;) Quote
Tekla64 Posted February 8, 2013 Posted February 8, 2013 nadrobilam rodzinka wspaniala , choc ja osobiscie za wiele bialego jednak nie lubie to braciszek zbudowany .... no nie poiwem fajnie wielka milosc Olka bardzo eteryczna hihihi fajne zdjecia Quote
Kaaasia Posted February 8, 2013 Author Posted February 8, 2013 [quote name='M&S']Ależ bardzo proszę. Radości nigdy za wiele ;)[/QUOTE] :multi::multi::multi: Takie słońce świeciło, że na spacerze oczy i głowa mnie rozbolały :roll:. A bielusieńko jest wszędzie :smile: [quote name='Tekla64']nadrobilam rodzinka wspaniala , choc ja osobiscie za wiele bialego jednak nie lubie to braciszek zbudowany .... no nie poiwem fajnie wielka milosc Olka bardzo eteryczna hihihi fajne zdjecia[/QUOTE] Spoko, ja też nie przepadam za białymi bokserami ;) Quote
Kaaasia Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Witam wszystkich w leniwą niedzielę :smile: Quote
Sonka95 Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 My dzisiaj też leniwie ją spędziłyśmy :evil_lol: Quote
Guest wolfheart Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 [quote name='Sonka95']My dzisiaj też leniwie ją spędziłyśmy :evil_lol:[/QUOTE] a my nie,no przynajmniej poranek;) choć lenistwo czasami jest przyjemne Quote
Recommended Posts