Tekla64 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 a w jakiej intencji mamy trzymac? pewnie ze bedziemy Quote
Sonka95 Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Co wy tam planujecie ? Ściskam mocno ;) Quote
*Magda* Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Kaaasia']Kochane cioteczki trzymajcie jutro za nas kciuki :smile:[/QUOTE] Będę trzymać :kciuki: [SIZE=1]Ale wolałabym wiedzieć za co [/SIZE]:hmmmm: Quote
Kaaasia Posted December 13, 2012 Author Posted December 13, 2012 Jutro jedziemy badać Olkowe serduszko i mam nadzieję że wszystko będzie czyściutkie :smile: Dzięki za kciuki :smile: Quote
Ana :) Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 [quote name='Kaaasia']Jutro jedziemy badać Olkowe serduszko i mam nadzieję że wszystko będzie czyściutkie :smile: Dzięki za kciuki :smile:[/QUOTE] Trzymam bardzo mocno :)! Quote
Kaaasia Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 Dzięki wszystkim za trzymanie kciukasów :Rose: Serducho zdrowe i bije jak dzwon :loveu: Niestety Oli musiał narobić mi wstydu i podczas badania musiały go trzymać trzy osoby plus lekarz :roll:. Ale i tak według pana doktora są gorsi pacjenci :evil_lol:. Teraz idzemy za ciosem i pozbędziemy się jajek. Jesteście super trzymaczami kciuków więc w odpowiedniej chwili zgłoszę się po pomoc ;) Quote
Tekla64 Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 no to dobrze ze wsio oki i tak ma byc Quote
Izabela124. Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Super, że wszystko ok! A na zabieg odjajeczniania umówieni już? Quote
M&S Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Świetna wiadomość:multi: Głaski dla Ogoniastego!!! Quote
Kaaasia Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='Izabela124.']Super, że wszystko ok! A na zabieg odjajeczniania umówieni już?[/QUOTE] Tak, wtorek godzina 15. Chyba zejdę na zawał :shake: Quote
Leokadia Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Oj pamiętam jak to przeżywałam, jak na szpilkach siedziałam jak go wieźli, więc nie zazdroszczę:shake: Quote
Besti Posted December 14, 2012 Posted December 14, 2012 Ja nie miałam wątpliwości że serducho zdrowe:) Mówisz że Oli dał czadu:evil_lol: Quote
Kaaasia Posted December 14, 2012 Author Posted December 14, 2012 [quote name='leónowa']Oj pamiętam jak to przeżywałam, jak na szpilkach siedziałam jak go wieźli, więc nie zazdroszczę:shake:[/QUOTE] Będę przeżywać jak on tam tyle godzin będzie się zachowywał :shake: [quote name='Besti']Ja nie miałam wątpliwości że serducho zdrowe:) Mówisz że Oli dał czadu:evil_lol:[/QUOTE] Wstydu tyle dawno mi nie przyniósł :evil_lol:. A jak już było po wszystkim to się rozłożył ma środku podłogi :evil_lol: Quote
M&S Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Oj tam, od razu wsytu....Nie podobału mu się i tyle;) Miłego dnia i głaski dla Olika!!! Quote
Tekla64 Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 nie nakrecaj sie i tak wtorek bedzie cie kosztowal sporo ale wsio bedzie dobrze ja to wiem Quote
roadtonowhere Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 [quote name='Kaaasia']Dzięki wszystkim za trzymanie kciukasów :Rose: Serducho zdrowe i bije jak dzwon :loveu: Niestety Oli musiał narobić mi wstydu i podczas badania musiały go trzymać trzy osoby plus lekarz :roll:. Ale i tak według pana doktora są gorsi pacjenci :evil_lol:. Teraz idzemy za ciosem i pozbędziemy się jajek. Jesteście super trzymaczami kciuków więc w odpowiedniej chwili zgłoszę się po pomoc ;)[/QUOTE] Skąd ja to znam... Ja mam 10 kg psa a trzymaliśmy go w trzy osoby :shake: Teraz trzymamy kciuki za to aby wycinanie jajek poszło bez żadnych komplikacji . Pozdrawiamy! Quote
Recommended Posts