Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiek.l-g']o losie, wspaniale, Dziekujemy.
Jesli dobrze policzyłam to deklaracji stałych brakuje 35 zł , juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze go na zielonej trawce z wiatrem w włosach, on wtedy rozbłysnie całym swym urokiem. zakochałam sie w nim, chwała że tylko w psach tak szybko sie zakochuje...[/QUOTE]
Masz rację,bo z wiekiem o włos u mężczyzn trudno:evil_lol:.

• Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='asiek.l-g']stan na koncie Więźnia/Nelsona

[U]wpłaty stałe[/U]
Żabol 45(IV)
Felek z bagien 10(IV)
asiek.l-g 10(IV)

[U]wpłaty jednorazowe[/U]
Felek z bagien 20 zł[/QUOTE]
Nic mi o tym nie wiadomo,że jestem Felek:crazyeye:!Ale nie będę czepiać się szczegółów:evil_lol:

Posted

[INDENT]stan na koncie Więźnia/Nelsona

[U]wpłaty stałe[/U]
Żabol 45(IV)
Felka z bagien 10(IV)
asiek.l-g 10(IV)

Felka z bagien 20 zł

Przepraszam, jak zwykle pośpiech nie działa na moja korzyść.
[/INDENT]

Posted

jestem....deklaruje 20zl miesiecznie:) piszcie do mnie wiadomosc, bo z racji roznicy czasu, czasem nie jestem tutaj od razu!!! ale jestem i czuwam. Co z Panem Nelsonem? czy jest juz w bezpiecznym miejscu? acha i numer konta poprosze...:)

Posted

Cantadorra, [COLOR=black] piescofajnyjest wielkie dzięki za pomoc!![/COLOR]:loveu:
Deklaracje dla biedaka:
[B]
Deklaracje stałe:
75zł Roland_De [/B]
[COLOR=black][B]50zł Makrela[/B]
[/COLOR][COLOR=black][B]45zł żabol[/B][/COLOR][COLOR=black][B]
25zł Martika@Aischa[/B][/COLOR]
[B]10zł Felka z Bagien
30zł jz10[/B]
[B]10zł asiek.l-g[/B]
[B][COLOR=black]20zł piescofajnyjest[/COLOR]
20zł Cantadorra (za 6 miesięcy z góry)[/B]

[SIZE=3][B]razem: 285zł [FONT=Arial Black][COLOR=royalblue]brakuje 15zł miesięcznie[/COLOR][/FONT]:lol:[/B][/SIZE]

[B]Deklaracje jednorazowe:[/B]
[B]40zł monikab[/B]
[B]50zł What May NN [/B]
[B]50zł Romka[/B]
[B]20zł Felka z Bagien[/B]

[B]razem: 160zł
[/B]Jeszcze raz wszystkim ogromnie dziękujemy za pomoc!!!Odbiorem psa na miejscu zajmie się Missieek i raczej nie przewiduje problemów ze zrzeczeniem się psa.Jeszcze tylko kilka dni i psiak wyjdzie na wolność...:lol:

Posted

uda sie , jestem pewna ze sie uda, ja nie moge sie doczekac kiedy pojedzie do hoteliku, tym bardziej ze mamy juz chyba komplet deklaracji. dostałam wiadomosc od monikab ze zamiast jednorazowej wpłaty 40 zł będzie wpłacac 20 stałej.. Więc Nelsonku Słońce czeka na Ciebie wolnosc, boziu nie moge znowu sie popłakałam

Posted

tak siedze i mysle, przecież ci ludzie widzą tego psa, niezauwazaja jak gaśnie, jak każdego dnia jest smutniejszy, skołtuniona matowa sierść, i ten jego przerażliwie smutny wzrok patrzacy gdzies w dal za światem, cikawe czy tam wogóle słońce dochodzi, dlaczego to im nie przeszkadza, jak mozna tak zamknac no barkuje mi słów. dzisjaj moje małe szcześcia siedzą od 7mej same w domu i ja zaraz sie zwalniam pod pretekstem wizyty u lekarza i jade do domu bo trzeba z nimi wyjść... normalnie wziełabym tego własciciela i zamkneła w tej samej klatce, dnia by tam nie wytrzymał dziad jeden...jakas złosc mnie ogarneła dziwna o losie.

Posted

[quote name='nescca']A ja Go będę widywać!!!!! I będę Go czesać :) o spacerkować z Nim :)Zazdrościcie mi....co nie?[/QUOTE]
[COLOR=navy][U][SIZE=4]Nasiedzial się biedak już tyle lat zamknięty a teraz należy się mu wiecej wolności i ruchu,także ze wzgledu na zdrowie.Latem pewnie woli być w cieniu i chlodzie z takim futrem obfitym. Nelson po tej niewoli zasluguje na bieganie luzem na podwórku, jak najczęściej,na trawce.
Czy w hoteliku będzie mial wolny wybieg ,czy też będzie zamykany na czas pracy lilki -w kojcu ?? To b.ważne dla Nelsona ,by nie siedzial znow cale dnie zamknięty .
[/SIZE][/U][/COLOR]

Posted

[INDENT][INDENT]stan na koncie Więźnia/Nelsona

[U]wpłaty stałe[/U]
Żabol 45(IV)
Felka z bagien 10(IV)
asiek.l-g 10(IV)
Cantadorra 20(IV) [COLOR=blue]20(V)[/COLOR] 20(VI) [COLOR=blue]20(VII)[/COLOR] 20(VIII) [COLOR=blue]20(IX)
[/COLOR]
Felka z bagien 20 zł
What May nn 50 zł

[/INDENT][/INDENT]

Posted

U nas leje jak z cebra,od samego rana.Psy świrują-moje, bo inne podobno nosa nie wyściubią w taką pogodę, a moje bardzo chcą pogonić po mokrej łące.No w Wielkanoc mamy Śmigus Dungus.To może jutro spadnie śnieg?
Wyjdziesz z tej "odsiadki" lada dzień.Pozdrawiam i wesołego Dyngusa życzę jutro.