jusstyna85 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='bea100']Wszyscy odetchną jak zobaczą zdjęcia z DS i to nie jednorazowe a cykliczne...[/QUOTE Nie chodzi o to.Arka znowu sie nudzi,jako że na dogo nie może już nikogo szkalować,to ma super nowy instrument w postaci FB. Jeśli ktoś jest tak ciemny,żeby myśleć ,że suka pojechała do schroniska,czy na eksperymenty,to prosze bardzo. Widac,że u niektórych rozum szwankuje.Po co czipować psa,wystawiac mu paszport,sterylizować,jak przecież czeka go śmierć.Też nie wiem po co w deszczu chodziłam na czworakach,żeby ją złapać,a potem prosiłam o pomoc w wyciągnięciu jej,bo miała paskudny kaszel z ropną wydzieliną...żebym mogła sama dołożyć sie do jej strrrrrrasznego losu. Maja na tych "eksperymentach" w Niemczech: Quote
bea100 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Nie wiem o co chodzi, ale dziękuję za fotki. Widzę na nich szczęśliwego psiaka!!! Quote
Mani2000 Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 myślę że dobrze... ale chce wiedzieć dokładnie,a może jeszcze dostać jakieś fotki? Quote
Mysza2 Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 bea100 napisał(a):Pewnie...czekamy na zdjęcia Maji z DS :) pewnie że czekamy :) Quote
jusstyna85 Posted June 17, 2011 Author Posted June 17, 2011 Tylko schronisko wie,a ja nie mam ze schronem kontaktu. Quote
azalia Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 Oj to wielka szkoda,czyli małe szanse na wiadomości o Majeczce.A może ktoś ma kontakt za schroniskiem?Przecież były zdjęcia.... Quote
Mani2000 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 ja mam kontakt:) jak będe w schronisku popytam Justynęo wszystkie szczególy:):) Quote
jusstyna85 Posted June 19, 2011 Author Posted June 19, 2011 Mam jakieś wieści,niestety nie całkiem dobre. Maja ma się dobrze,jest nadal w domu stałym,niestety ma bardzo chore nerki i jest leczona. Quote
Recommended Posts