Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiec jutro o 17:0 Diego pojedzie do nowego domu!
Jestesmy umówione na przekazanie psa :multi:
Bedzie mieszkał w mieszkaniu z dwoma kotami. I bedzie towarzyszem mamy dziewczyny do długich spacerów! :evil_lol:

Trzymac kciuki zeby sie udało, zeby nie zjadl kota, zeby na pewno se spodobal i w ogole... :thumbs:

Posted

Diego pojechał do nowego domu!
Cała droge strasznie płakał... :-( biedaczej nie wiedział co się z nim stanie :shake: Bał sie wejsc do samochdu, musiałyśmy go wnieśc...

Mam nadzieje, że się przywyczai i będzie miał dobrze.
Jutro szczepienia.

Trzeba zmienic tytuł. Karilka pewnie płacze za swoim ulubieńcem :p .
teraz Burus potrzebuje domku na cito, nie dosc ze zimno, to został tam sam...

Posted

wspaniala wiadomosc!! :):):)
oby adopcja sie przyjela!!!!!!
Diego, pilnuj sie i nie gon kotow ;)

ps
black_sheep nie zdejmuj go z allegro od razu, a noz znajdzie dom innej bidzie...

Posted

no Karilka mówiła, ze jak był u niej to jej kota olewał... raczej moze byc odwrotnie - żeby tylko koty nie biły Diego...:cool1:
No wydaje mi sie, ze bedzie dobrze, umowa adopcyjna podpisana.

Bałam sie jak nie wiem co, bo on jest jednak sporo wiekszy niz na tych zdjeciach...

Posted

jotpeg napisał(a):
;)

ps
black_sheep nie zdejmuj go z allegro od razu, a noz znajdzie dom innej bidzie...

Jotpeg to nie tak działa. Tej aukcji już nie ma, podstawia się za aukcję Diega innego psa. Już to zrobiłam.

Super że piesek ma domek, teraz tylko buruś został:(

• 1 month later...
Posted

tragedia....:placz:

BŁAGAM O TYMCZAS... DLA DIEGA

Niestety ludzie okazali sie bardzo nieodpowiedzialni, nie mam juz siły, odechciewa sie wszytskiego... :angryy:
Diego wraca w piątek do schroniska, wspaniały ku....a prezent świąteczny....

Czy ktos ma jakis pomysł???? Prosze pomózcie.... Ten piesk juz wystarczająco duzo przeszedł w życiu... A jest młodziutki i tak kocha ludzi.... :-(

Posted

gotuje sie we mnie :angryy: :angryy: :angryy: :angryy:

fragment maila jaki dostałam

Koszta jakie juz przez niego ponioslysmy ( i nie chodzi mi o te zwiazane z utrzymaniem) sa bardzo wysokie, jest wiele zniszczen. Ten pies nie nadaje sie do zycia w mieszkaniu.
Poza tym uprzedzalam, ze mamy koty i niestety, ale te zwierzaki razem nie moga zyc pod jednym dachem.
Uprzedzilam Cie, droga Agnieszko, poniewaz interesowal Cie dalszy los pieska.
Pies zostanie u nas do piatku, pozniej trafi do schroniska, w razie problemow zostanie uspiony.

POMOCy!
TA **** USPI PSA JESLI GO NIE ZABAEIRZEMY! BO ODDANIE PSA DO SCHRONISKA KOSZTUJE CHYBA 60 ZŁ...

Posted

o matko...jeśli nie znajdzie się żaden tymczas to może chociaż jakiś hotelik? po świętach postaram się coś wpłacić, zróbmy zbiórkę na AFN, ogłosimy go gdzie się da i jakoś radę damy...co Wy na to?

Posted

fidelek2 napisał(a):
o matko...jeśli nie znajdzie się żaden tymczas to może chociaż jakiś hotelik? po świętach postaram się coś wpłacić, zróbmy zbiórkę na AFN, ogłosimy go gdzie się da i jakoś radę damy...co Wy na to?

w Pabianicach nie ma hoteliku :placz: A teraz przed swietami to pewnie wszedzie zajęte... :shake:

Co ja mam zrobic?

Posted

dziewczyny rozmawiam wlasnie z modliszka wiec tak bez watpienia pieska musimy zabrac a tej kretynce dac porzadna nauczke!mam kontak do strazy dla zwierzat z lodzi bo juz kilkakrotnie z nimi mialam stycznosc wiec mozna zawsze ja nastraszyc zeby popamietala do konca zycia:angryy:

na marginesie aden normlany wet zdrowego psa nie uspi

Posted

fidelek kochana, to ogłaszaj gdzie sie da....zdjecia i opis były gdzies na pocztakowych stronach

problem jest taki, ze musze go jutrozabrac i zawiezc do schroniska, chociaz nie mam pojecia jak to zrobie... :-(

nie mam nikogo do pomocy tutaj.... :shake:

Posted

TO JEST NIEWIARYGODNE!!!! Ona chce uśpić psa któremu obiecałam, że będzie szczęśliwy... OBIECAŁAM!!! Mówiłam mu przytulając 'będzie dobrze" i zrobie WSZYSTKO żeby tak było! On ma pewnie dość tej pojeb**** rodzinki, która nie przewidziała że pies urośnie i że przestanie być pokracznym młodziakiem...i przestała mieć czas dla niego!!!

Posted

Karilka napisał(a):
TO JEST NIEWIARYGODNE!!!! Ona chce uśpić psa któremu obiecałam, że będzie szczęśliwy... OBIECAŁAM!!! Mówiłam mu przytulając 'będzie dobrze" i zrobie WSZYSTKO żeby tak było! On ma pewnie dość tej pojeb**** rodzinki, która nie przewidziała że pies urośnie i że przestanie być pokracznym młodziakiem...i przestała mieć czas dla niego!!!

nic nie poradzimy na takich debili!jedno co mi przychodzi do glowy to to ze kolo mnie mieszka babeczka z Tozu ktora dobrze znam jutro do niej pojde moze bedzie jakis domek dla bidulka

Posted

Fidelek2 dziękuje! Aaliyah - popytaj prosze:-(... dziękuję również!
Nie wiem ale mnie dopiero teraz przestało trząść z nerwów!!! Rozmawiałam z tą **** przez telefon to mówiła ze go uśpi bo taniej wyjdzie!!! Powiedziała że oddanie do schronu to 100zł a uśpienie 50zł wiec sie zastanowi.:angryy: To jest okropne! Dzwoniłam kilka razy! Teraz nie umiała mi odpowiedzieć dlaczego dopiero dzisiaj dostałam sms z info o innym numerze i że tamten to był nr jej siostry, która nie chciała gadać na ten temat widocznie, bo nie odbierała... KUR**!!! To aż niemożliwe! JAK TAK MOŻNA?????????:placz::placz::placz::placz::placz: