Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karilka napisz cos wiecej! kiedy pojedzie do domku? jakich wdziekow uzylas ze domek znalazlas?:cool3:
super, bardzo sie ciesze ze uniknie biedaczek schroniska!:multi:

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze, przeciez praca nie przeszkadza w posiadaniu psa.... wiele ludzi pracuje i... moze przekonasz jeszcze tego pana?

czy piesek przyjeżdża jutro do schronu w Pabianicach? o której? wpadne do schroniska...

Posted

haloo, Karilka co jest ze szczeniakiem? do nas dzisiaj żaden nie przyjechał :cool1:

czy ktos go wziął do domu jednak? czy moze odzwiózł do schronu w Łodzi????

PS. Foto małego z Pabianic (możliwe ze brata tego od Karilki -czy on ma imię już?)

Posted

Sorka dostępu do kompa nie miałam:(. Pies jeszcze u nas...dzisiaj gdzieś poszedł i jeszcze nie wrócił: pewnie wróci jutro ( oby nic mu sie nie stało!!!). Dom najpilniej z najpilniejszych potrzebny! Chociaż tymczas! Na zimę coś! Albo ma ktoś z Łodzi (lub okolic) bude na zbyciu???

Posted

Cały czas szukam domu i czekam od 3 dni na odpowiedz od pewnego chłopaka czy i kiedy go wezmą....
UWAGA UWAGA!
Pies zaczął przejawiać agresję!!!
:shake::shake::shake::-(:-(:-(:-(:placz::placz::placz:
Dzisiaj rzucił sie na Iwasia (już 3 raz...) i tylko dzięki temu że Burek(:loveu:) go pogonił - mój piesek jest zdrowy i cały! Diego mnie porządnie ugryzł jak zabrałam Iwanka na ręce...:shake: Szczęście że Iwasiowi nic nie zrobił wielkiego (kilka skaleczeń). Nie wiem co mam robić... POMOCY

Posted

bo ... moze jest głodny, zabiedzony, zmarznęty, zobojętniały, ma dosc takiego życia... hę?

Jak tak dalej pójdzie to predzej skonczy pod kołami samochodu....

Dlaczego nie pojechał do schroniska do Pabianic?? Mówiłas ze mial jechac w ubiegły piątek:roll:

Posted

bo ... moze jest głodny, zabiedzony, zmarznęty, zobojętniały, ma dosc takiego życia... hę?

Jak tak dalej pójdzie to predzej skonczy pod kołami samochodu....

Dlaczego nie pojechał do schroniska do Pabianic?? Mówiłas ze mial jechac w ubiegły piątek:roll: