Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Podnoszę biedaczka!!!
Ogłoszenia ogłoszeniami, na pewno ułatwią szukanie mu domku ale ja i tak myślę, że lepiej by było zawieźć go do schronu. Noce coraz zimniejsze, a On wciąż na dworze mieszka...:shake: :shake: W każdej chwili moze wpaść pod auto....
Tym bardziej że do Pabianic, jak pisała Karilka, jest stamtąd tylko 17 km!!!! Czy nie ma nikogo kto ma samochód...???

Posted

Właśnie dostałam sms od Modliszki. Diego będzie miał dom!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jutro chcą po niego przyjechać.

Karilka będzie potrzebna Twoja pomoc. Trzeba go złapać.
Potrzebny także Twój adres. Skontaktuj się z Modliszką.

Posted

Poczekajmy może ze zminą na allegro do wieczora, albo do jutra. Modliszka jest chyba na uczelni. Nie ma dostępu do netu. Wieczorem pewnie zajrzy to sama napisze. Wiem tylko tyle ile napisała mi w smsie. Możliwe, że to domek z ogłoszenia. Dzisiaj miało się ukazać.

Posted

hej, wlasnie mam zajecia z banków danych :evil_lol:
ogloszenie z gazety, mila bardzo pani, ma dzwonic do mnie wieczorem zeby sie umowic. chce jechac po niego jak najszybciej, bo wie ze on spi na ulicy. ma w domu dwa koty. prawdopodobnie w czwartek pojade razem z nia tam. jutro niestety nie moge...:shake:

ogloszenie burusia tez jest ale jeszcze nikt nie dzwonił:roll:

potrzebny mi dokladny adres i mapka jak tam dojechac!
moj nr tel jakby co 0603 046 770 - nie mam nic na karcie :cool1:

Posted

Diego zdaje mi sie że lubi koty:). Jak był u mnie to kici nie tykał:)).:loveu::loveu::loveu:
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
Nie wiecie nawet jak się ciesze!!!

Posted

Karilka - najlepiej na fabryczny! Bo faktycznie nie znajdziemy.
Kurcze nie mam do Ciebie numeru, chyba jest na aukcji allegro :cool1:
Prawdopodobnie jutro lub w czwartek popołudniu ok 16-17 na fabrycznym, pasuje ci?
Jezu, oby to wypaliło. Pani jest zdecydowana na 100% (tak mowila), ma dzwonic wieczorem powiedziec kiedy i o ktorej jeziemy.

czekam na tel od tej pani.

niestety w sprawie burusia nikt nie dzwonił. Namowie pania czy moze jakis znajomy by nie chcial.:evil_lol: