Olga7 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Czy bylaby szansa uratowanie wzroku Bariego ,gdyby zebralo się na to fundusze ?? Czy to slepota nieuleczalna jednak? Moze jest szansa uratowac nie tylko psa ale i jego wzrok ? Quote
magenka1 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 odwiedzam Barego, bardzo smutny i biedny pies :( Quote
MARCHEWA Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 Miałam informację,że znajomi osoby,która go znalazła mają iść do schroniska go zobaczyć i rozważyć adopcję.Muszę zapytać,czy to nadal aktualne. Quote
anetek100 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 o rany to kciuki się przydadza na bank..to dla niego sznasa, bo nie dostalam żadnego maila w jego sprawie z allegro:(chyba,że ktoś dzwonił, ale pewnie nie bo byś dała znak:( Quote
maarit Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 gazzy napisał(a):Wczoraj byłam w schronisku i Bary siedział. Miałam nadziieję że się udało... Quote
anetek100 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 nareszciepierwszy obserwator na allegro...oby nie jakaś ciotka z dogo, bo już nabrałam nadziei na dom:) Quote
Negrita8 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 olga7 napisał(a):Czy bylaby szansa uratowanie wzroku Bariego ,gdyby zebralo się na to fundusze ?? Czy to slepota nieuleczalna jednak? Moze jest szansa uratowac nie tylko psa ale i jego wzrok ? no właśnie - można by się upewnić czy jest jakaś szansa na leczenie oczek? Czy Bary jest wykastrowany? Jak on do kotów? Jak u niego z zachowaniem czystości? A na smyczy umie chodzić? I po schodach? No i generalnie - to piesek do mieszkania czy raczej do domu z ogrodem? Quote
horacy dwa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Bary kilka dni temu odszedł za TM.Żegnaj kochanie:-( Quote
iwonamaj Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 A co się stało? Tak mi przykro...Miałam nadzieję...Śpij spokojnie [*]... Quote
MARCHEWA Posted September 27, 2011 Author Posted September 27, 2011 Mówiono mi o psiaku w ciężkim stanie,że był wzywany lekarz wieczorem,ale myślałam,że to inny czarny,starszy psiak a tu jednak chodziło o Barego...........:-( Quote
Recommended Posts