Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kahoona']poleciało na Sabę 100 zł - pozdrowienia dla opiekunek, trzymam kciuki za przyszłość tej biedaczki[/QUOTE]

Dziękujemy ślicznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Czy jest na wątki Isadora? Ona jest mistrzynią w allegro, jeżeli będzie miała chwilę na pewno pomoże
Może niech ktoś kto ma najlepsze info o suni do niej napiszę i podrzuci jakiś tekst na allegro?

Posted

[quote name='danavas']co wypisuja na facebooku że Saba ma juz chętnego na adopcje???? tylko że wyjechali i będą za 10 dni????[/QUOTE]

wie ktos cos na ten temat????

Posted

[quote name='danavas']co wypisuja na facebooku że Saba ma juz chętnego na adopcje???? tylko że wyjechali i będą za 10 dni????[/QUOTE]
Nie wiem, kto to napisał. Sunia będzi e miała domek na 90%. To musi być czyjaś przemyślana decyzja. To wspaniali ludzie, ale na razie musimy szukać domku 100% i przede wszystkim dokończyć leczenie suni...

Posted

Saba jest coraz silniejsza. Na spacerach zaczyna ciągać na smyczy. Sunia powoli ma wprowadzaną karmę suchą i po niej czuje się dobrze. Saba dostaje witaminy na sierść. Nadal jest kochana i spragniona kontaktu z ludźmi.

Posted

Fajnie Aniu czytac takie wiesci o Sabie .Ja tu dopiero wczoraj sie zarejestrowalam ,jak to sie mowi .".przydreptalam " z face booka .Ale to wlasnie ten temat zabiedzonej sunieczki tak bardzo mna wstrzasnal ,ze postanowilam byc na biezaco .Nie mieszkam w Polsce i nie moge niestety byc z takimi bidulkami fizycznie .Jednak jestem pelna podziwu i szacunku dla takich jak Ty .Oby Sabulka dostala od losu najlepszy domek jaki tylko mozna wymarzyc .Po tylu cierpieniach nalezy jej sie .Macie jakies oficjalne konto ,zeby mozna bylo dorzucic grosik na jej leczenie? Choc tak moglabym pomoc .

Posted

[quote name='unixena']Fajnie Aniu czytac takie wiesci o Sabie .Ja tu dopiero wczoraj sie zarejestrowalam ,jak to sie mowi .".przydreptalam " z face booka .Ale to wlasnie ten temat zabiedzonej sunieczki tak bardzo mna wstrzasnal ,ze postanowilam byc na biezaco .Nie mieszkam w Polsce i nie moge niestety byc z takimi bidulkami fizycznie .Jednak jestem pelna podziwu i szacunku dla takich jak Ty .Oby Sabulka dostala od losu najlepszy domek jaki tylko mozna wymarzyc .Po tylu cierpieniach nalezy jej sie .Macie jakies oficjalne konto ,zeby mozna bylo dorzucic grosik na jej leczenie? Choc tak moglabym pomoc .[/QUOTE]
Hej jeżeli chciałabyś wesprzec Sabe to moge podac konto na pw