dudson13 Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 Cudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kajka_72 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 [quote name='dudson13']Cudowne wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] dudson , te wieści, że mój ogród wygląda jak po wojnie? , Sabcia szczesliwa, a brylant robi oczy jak kot ze shreka i mowi <to nie ja> ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a teraz kilka odsłon babci Sabinki ;) uśmiech specjalnie dla Cioteczek :lol: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images47.fotosik.pl/983/ca26b49b7ffe09bbmed.jpg[/IMG][/URL] a taką piękna mam już sierść i ani śladu po wystających żebrach :multi: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/796/373a3a5e0b3a8cdemed.jpg[/IMG][/URL] a tu radość absolutna-nastawiamy brzusio do pieszczonka ;) zdjecie byle jakie bo jedna ręka do głaskania potrzebna :oops: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/796/403f7302ca1d2b27med.jpg[/IMG][/URL] Quote
Kocurek Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Jaka korpulentna ta ogrodniczka sie zrobila....:) Quote
Kajka_72 Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 :evil_lol::evil_lol: Kocurek ...wypraszamy sobie ;) po 40-ce już trudniej się chudnie:eviltong: A tak na poważnie to Sabinka ma super figurkę :) nie ma jeszcze tłuszczyku ale żeberka już zakryte i brzuszek niezapadnięty......uważam, ze wygląda super :) A ta kurpulencja to z powodu sierści coraz bardziej gęstej i zdrowej...:) Sama się cieszę widząc jak powolutku się zmienia :loveu: , a zmienia się prawda? :multi: Goldenek jak myślisz? Wiem , że kochasz psie metamorfozy ;) Sabinka jest u nas juz dwa miesiące i tydzień :) Quote
Iljova Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 No tak chciała przygotować na Twój powrót niespodziankę i...... Udało jej się to ;-) Wygląda cudownie zmiana niesamowita w wyglądzie, ale nie tylko teraz to jeden z najszczęśliwszych psiaków na ziemi ;-) bardzo Wam dziękuję że podarowaliście jej tak wspaniałe życie :-) Quote
Cantadorra Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Saba wygląda jak normalny owczar, a nie psiak po przejściach. W oczach błysk, sierść piękna, domownik pełną gębą. Jestem pod wrażeniem. Wspaniałe zdjęcia i gratulacje dla was, że udało wam się odmienić Sabinię :) Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Zgadzam się:) Cudowna sunia, owczarek całą gębą, ups, pysiem:) Kajeczko a co do ogrodu, gruszek i tsunami;) to WITAJ W DOMKU:):):) Quote
unixena Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Sabinka znowu pokazala na co ja stac :evil_lol:.Szkodniczek ogrodniczek :eviltong:.Ale piekna sie zrobila jak marzenie .Niczym nie przypomina tej zabiedzonej chorej i chudej psinki z budy koncentracyjnej :shake:jednak miloscia i super opieka mozna dokonac cudow i to wam sie udalo ....Kajciu ..Brylancie ..jestescie wielcy:Cool!: .Ten cudowny suniek odzyskal nie tylko wyglad ale tez osobowosc:loveu: .Jest radosna ,kochana .A ten ogrodek Kajciu to chyba w rozumieniu Sabinki ..byl tzw.atrystycznym nieladem:eviltong: ...Czekaj ,jeszcze ludzie beda stali w kolejce ,by im Sabinka zaprojektowala ogrod ..heheh :cool3:.Az sie serce raduje widzac ,ze tak odzyla i wypiekniala ....razem z Vikusia moga startowac w wyborach miss -owczarek .:klacz:.. Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 OOOOOO TAK!!! Sunie palce lizać;) DZIĘKUJEMY:):):) Quote
Marycha35 Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Ludkowie Kochani, na jednym z wątków szukają lekarstwo dla psa. [URL="http://www.dogomania.pl/threads/211348-PUSTA-MISECZKA-WRZU%C4%86-CHRUPECZKA%21%21%21-TYLKO-1-Z%C5%81-DLA-JASIA%21%21%21-DO-1.08.-godz-20-00/page2"]http://www.dogomania.pl/threads/2113...dz-20-00/page2[/URL] "Jest WIELKI PROBLEM z leczeniem Jasia... Jest tylko jeden lek który może pomóc Jasiowi - ANCOTIL. Lek w tabletkach nie jest dostępny w Polsce!" Czy ktoś, coś, gdzieś może????;-) Quote
Kajka_72 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Dziękuję Wam :lol:lejecie miód na moje serce:loveu: Tak bardzo się cieszę, że zauważacie zmianę z tej nieszczęśliwej biedy w fajnego psiaka. Sama jak oglądam wcześniejsze zdjęcia widzę ogromna przemianę:multi: Quote
Martika&Aischa Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Sabinka wygląda wspaniale:loveu: i ten uśmiech dla cioteczek :lol: Quote
_Goldenek2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 [quote name='Kajka_72']: a zmienia się prawda? :multi: Goldenek jak myślisz? Wiem , że kochasz psie metamorfozy ;) Sabinka jest u nas juz dwa miesiące i tydzień :)[/QUOTE] Masz rację Kajka - tylko radość i zmiana wyglądu zwierzaka, którego powinno już nie być wśród żywych - trzyma większość z nas na tych forach.... Zamiast rzucić to wszystko w diabły, nie widzieć podłości ludzi, niemego krzyku krzywdzonych zwierząt - my ciągle tu jesteśmy..... Mamy coraz mniejsze potrzeby, bo psiaki potrzebują.... zamiast odpoczywać czy bawić się - my ze łzami w oczach, po nocach zastanawiamy się jak pomóc kolejnemu psu. Quote
Marycha35 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Hi, Goldenku i to jest misja:) Psiamisja:) O niebo pożyteczniejsze niż polityka, kariera, byznesy;) Merdający ogon za całe pieniądze świata, to mój talizman:) Quote
unixena Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Zagladam do pieknej Sabinki .Pozdrawiam serdecznie cala brylantowa Rodzinke z calym czworonoznym pieknym przybytkiem ...A teraz powinnam sie strasznie wstydzic ..bo mam dla Was kochaniutkie prosbe ..zajrzyjcie na ten watek ..prosze .Onka Gabi ma na razie swoj kacik ... ale zbiera na operacje i leczenie .Ma ogromnego guza ..pomozmy jej ...Ja dojrzalam jej watek na FB i poprosilam cioteczke tayge ,by zalozyla jej watek tu na dogo .Cioteczki wysylajcie zaproszenia ..zeby zwolac dobre dusze .Skad sie bierze tyle psiej bidy ? Dobrze ,ze choc tu na watku u Kajki mamy zawsze takie radosne wiesci i mozemy odpoczac psychicznie ,ze inne psy maja jak w raju . [url]http://www.dogomania.pl/threads/211627-Gabrysia-ONka-z-ogromnym-guzem-b%C5%82aga-o-wsparcie[/url] Quote
Marycha35 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Działamy!!!!! Ekipka tu doborowa, damy radę pomóc:) A Sabulę buchamy w nochal buziakiem:) Śliczniej suniaczku dalej:) Quote
Kajka_72 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Marysiu :kiss_2:. Ja juz bylam na watku. Troche brak czasu na wpisy o Sabince, bo po powrocie nie za bardzo wiem w co rece wlozyc ale mam co opowiadac ;) moze dzisiaj wieczorem sie zbiore do napisania o piekniejacej Babci -lobuzicy ;) Quote
Marycha35 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Poprosimy, poprosimy pięknie:) Kajeczko widziałam, że byłaś i JAK byłaś na wątku tamtej bidy:) DZIĘKOWAĆ CI ZA WSZYSTKO TO I TAK MAŁO:):):) Quote
unixena Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Pokazalam dzis mezowi nowe fotki Sabinki (a kiedys widzial te okropne ,z budy koncentacyjnej) i mowi mi ..ee..no nie zartuj to przeciez nie ten sam pies:cool3: .Wiec tylko nadmieniam ,ze nawet plec brzydka:evil_lol: (hehheh) nie moze przestac sie dziwic ,ze tamta Saba ...a ta Sabinka :loveu:to ten sam pies .Pamietam Kajciu ,jak opisywalas nam wyprowadzanie psow ..i jak Ci pewnien malo sympatyczny i pewnie slepawy pan:mad: glosno dal do zrozumienia ,ze Sabcia nie jest piekna :shake:...Nichby teraz spotkal cale Twoje stadko na spacerku .Pewnie poza zdawkowym ..fiu ..fiu ..oznaczajacym zachwyt ...nie moglby nic wiecej dodac :eviltong:.Bo Sabelek jest pieknym :fadein:,przeuroczym psinkiem . .:loveu: Quote
Kocurek Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ciekawe co tam Sabinka nawywijala w ogrodku...:)no i w ogole:) Quote
Marycha35 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Oj, ja też ciekawam:) I zgadzam się całym serduchem, że Sabulec wypiękniała:) Quote
Kajka_72 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Dziękuję Cioteczki, że do nas zaglądacie...jesteście super:loveu: A u nas ? ...oj dzieje, się dzieje :lol: Sabinka ciągle rządzi. Co rusz zmienia architekturę ogrodu, ale to już standard, ze większość moich roślin miało do czynienia z pazurkami Sabinki....no...przynajmniej z jej nosem, bo nos to.... nie tylko narzędzie do poznawania świata przez zapach ale także doskonałe narzędzie do rozgrzebywania,zasypywania i przyklepywania :evil_lol: ...wiedziałyście? ;) Ten jej uwalony ziemia nochal jest do zacałowania :loveu: już się nawet nie wqrzam i nie lecę sprawdzać co tym razem rośnie korzeniami do góry...bo i po co? jak mówi brylant:< przecież szczęście psie jest równoznaczne ze szczęściem ludzkim> ;) nie zawsze się z tym zgadzam ale brylant ma czasami dziwne poglądy :diabloti: Tak naprawdę to nie wiem która historie Wam dzisiaj opisać bo co dzień babcia Sabinka <wymyśla> coś ciekawego :cool1: Czuje się u nas już jak w swoim prawdziwym domu, jest bardzo odważna i terytorialna. Żąda swoich praw, potrafi odburczeć Viki jak ta podchodzi np.do jej miski, albo za długo przytula się do brylanta:eviltong: To już nie jest ta sama biedota, która ledwo stała na łapkach. To najprawdziwszy owczarek, który ma charakterek prawdziwego obrońcy stada :) Parę dni temu przydarzyło jej się coś, czego nikt z nas się nie spodziewał. Przyjechał do brylanta kolega.Taki krawaciarz, w gustownej marynarce i lekkim strachem w oczach jak zobaczył psy:cool3: Rodzeństwo trafiło do kojców,a Viki wychowana w końcu w porządnej rodzinie:eviltong: nauczona przyzwoitych manier- grzecznie się wycofała od bramy i pozwoliła gościowi bezpiecznie wejść. Sabcia -żywioł, oczywiście obszczekała chłopa i nie zamierzała oddalać się od brylanta ( nie było mowy o odciągnięciu sabci od bramy, bo przecież ten brylanta bezstresowy wychów suni:)) ...ale ogonek przyjażnie machał wiec brylant przekonał kolegę słowami:< wchodż stary, ta sunia to uosobienie łagodności, nie ma się czego bać >:) . Krawaciarz wszedł był:lol:, oczy wielkie ale jak na faceta przystało,przełamał strach i pogłaskał delikatnie Sabinke :multi: Wszystko byłoby super gdyby nie wyciągnął reki by przywitać się z brylantem:crazyeye:....Cioteczki....sabinka w pół sekundy wisiała na jego mankiecie, burcząc tak:mad:, że sama się na chwilkę przestraszyłam :-o Oczywiście nic się poważnego nie stało. Nie ugryzła, ale porządnie ostrzegła. Chłop nie zemdlał, brylanta nie wmurowało w ziemię na dłużej niż 5sek, tylko ten gustowny surducik był lekko ośliniony :evil_lol: Zdziwiło nas to bardzo i przekonałam brylanta , że czas by sabcia poznała podstawowe zasady w naszym stadzie. To madra dziewczynka i juz się uczy co wolno, a co nie jest mile widziane :lol: W końcu siuśmajtka jest pełnoprawnym członkiem naszego stada z prawami ale tez pewnymi ograniczeniami :) A tak na marginesie powiem Wam, że brylant dumny jak paw, że Sabinka tak go broniła:evil_lol: , a kolega-krawaciarz po drugim piwie stwierdził, że ....uwaga;)....<tez chcę takiego psa> :evil_lol::evil_lol::evil_lol: , a na pożegnanie zrezygnował z podania ręki brylantowi :eviltong: Sciskamy mocno wszystkie Cioteczki lubiące nas ;) Quote
_Goldenek2 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Fajnie, że tak wtopiła się w Wasza Rodzinkę :) Quote
Recommended Posts