pola53 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 [quote name='dudson13'] Wpłaty dla Saby: 80zł, 20zł - od roli 60 zł - Maciek 100zł - katarzyna alicja sliwa Lobacz 15 zł - arleta anna maria magnuszew Jeżeli coś się nie zgadzać, proszę pisać, bo dostałam smskiem potwerdzenia takie[/QUOTE] Hej, powinno być: 20 od poli53 i 60 od Maćka M. Quote
unixena Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jasne ze wesprze -czekam na PW z numerem konta Quote
Iljova Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Niech jej zdrowie jest coraz lepsze i znajdzie się odpowiedzialny i kochający domek :-) Quote
_Goldenek2 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ten piękny psiak ma pecha [URL="http://www.dogomania.pl/threads/190856-Przyjaciele-potrzebuj%C4%85-pomocy...-NERO?p=16615598#post16615598"]http://www.dogomania.pl/threads/1908...8#post16615598[/URL]. Pomóżmy Asi. Sama jedna opłaca mu hotelik.... :-(. Quote
Marycha35 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Ludziki pytałam moją Panią Dr od Podstaw Prawa co nam wolno, czego nie. Otóż nie mamy prawa publikować listy osób (ich danych), które znęcają się nad zwierzakami, głodzą je oraz biją. Nie mamy prawa o tych osobach mówić, że są winne dopóki Sąd nie postanowi, że zawinili, nie mamy prawa nawet pisać o nich na forum "gnoje". Zaś możemy robić partyzantkę, nagonkę, ale w naszym imieniu mówić może tylko organizacja mająca do tego prawo. Taki jest stan rzeczy w RP i takie są powiedzenia w naszym kraju: pieskie życie, pogoda pod psem, zejść na psy, psie smutki, nie wierzę ci jak psu... Quote
dudson13 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki pytałam moją Panią Dr od Podstaw Prawa co nam wolno, czego nie. Otóż nie mamy prawa publikować listy osób (ich danych), które znęcają się nad zwierzakami, głodzą je oraz biją. Nie mamy prawa o tych osobach mówić, że są winne dopóki Sąd nie postanowi, że zawinili, nie mamy prawa nawet pisać o nich na forum "gnoje". Zaś możemy robić partyzantkę, nagonkę, ale w naszym imieniu mówić może tylko organizacja mająca do tego prawo. Taki jest stan rzeczy w RP i takie są powiedzenia w naszym kraju: pieskie życie, pogoda pod psem, zejść na psy, psie smutki, nie wierzę ci jak psu...[/QUOTE] No tak..... Najwazniejsze, że oni mogą kopać, bić, ubliżać zwierzakom..... Przecież jak my tu piszemy na kogoś "gnoje" to nie wiadomo o kim mówimy. Może to jakaś ksywka, a może imię psa:):):): Quote
Iljova Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Bo przepisy prawne są tworzone dla takich istot :-( niestety taka jest prawda :-( bardzo smutna prawda :-( Quote
jarek szymanski Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki pytałam moją Panią Dr od Podstaw Prawa co nam wolno, czego nie. Otóż nie mamy prawa publikować listy osób (ich danych), które znęcają się nad zwierzakami, głodzą je oraz biją. Nie mamy prawa o tych osobach mówić, że są winne dopóki Sąd nie postanowi, że zawinili, nie mamy prawa nawet pisać o nich na forum "gnoje". Zaś możemy robić partyzantkę, nagonkę, ale w naszym imieniu mówić może tylko organizacja mająca do tego prawo. Taki jest stan rzeczy w RP i takie są powiedzenia w naszym kraju: pieskie życie, pogoda pod psem, zejść na psy, psie smutki, nie wierzę ci jak psu...[/QUOTE] To znaczy jesli dobrze rozumie, ze mozna napisac - Pies zostal znaleziony na Ul.Prostakow 58 44-102 Gnojow woj.malopolskie Trzeba zrobic i stworzyc link gdzies za granica zeby latwo pozniej szukac i sprawdzac co sie na tej powiedzmy ul. Prostakow 58 za np. 3 miesiace dzieje A tak poza tym to w dupe mnie moga pocalowac GNOJE SMIERDZACE. Pozdrawiam Quote
Ania i Porto Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Nóż się w kieszeni otwiera:( poproszę o numer konta na pw Quote
dudson13 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Poszukuję osoby, która zrobio allegro cegiełkowe dla suni..... Quote
Marycha35 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ludziki rozumiem Wasze oburzenie, czuję to samo!!! Niestety jeśli zrobimy i opublikujemy listę tych osób z ich adresami to mogą nas pozwać i wygrają! A w zupełności Jarku zgadzam się z z Tobą, że GNOJE MOGĄ NAS W DUPU CMOKNĄĆ, robimy swoje dalej:) Coś musimy wykombinować z tą listą, żeby zrobić, a niby nie zrobić...;) Ale to już na PW. A co do szmaciarzy, którzy męczą zwierzaki i tracą je to zawsze można poprosić kogoś z TOZu lub innej uprawnionej organizacji, żeby looknęła do nich np. po miesiącu. Quote
unixena Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dzien doberek wszystkim ! Jak sie czuje nasza Sabcia? Quote
dudson13 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='*Gajowa*']Poproszę nr konta do wpłaty dla Sabci.[/QUOTE] Już wysyłam i dziekujemy Quote
dudson13 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='Ania i Porto']Nóż się w kieszeni otwiera:( poproszę o numer konta na pw[/QUOTE] Dziejuemy slicznie Quote
dudson13 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 [quote name='Marycha35']Ludziki rozumiem Wasze oburzenie, czuję to samo!!! Niestety jeśli zrobimy i opublikujemy listę tych osób z ich adresami to mogą nas pozwać i wygrają! A w zupełności Jarku zgadzam się z z Tobą, że GNOJE MOGĄ NAS W DUPU CMOKNĄĆ, robimy swoje dalej:) Coś musimy wykombinować z tą listą, żeby zrobić, a niby nie zrobić...;) Ale to już na PW. A co do szmaciarzy, którzy męczą zwierzaki i tracą je to zawsze można poprosić kogoś z TOZu lub innej uprawnionej organizacji, żeby looknęła do nich np. po miesiącu.[/QUOTE] Najważniejsze, że ludziska będą miały założoną sparwe i miejmy nadzieję wyrok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
aganela Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 proszę o nr.konta chciałabym je wkleić na wątek suni na owczarek.pl Quote
Ania_i_Kropka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='Iljova']Cześć Sabuniu co tam u Ciebie ??? :-)[/QUOTE] Sabunia czuje się dobrze. Je a raczej połyka jedzonko w powietrzu. Biedulka nie może zrozumieć dlaczego dostaje tak mało jedzenia i po zjedzeniu porcji patrzy tymi swoim błagalnym spojrzeniem i prosi o dokładkę. Wychodzi na coraz dłuższe spacery i zaczyna się nimi cieszyć. Nadal jest kochana i spragniona kontaktu z ludźmi. Quote
unixena Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Kazda taka dobra wiadomosc to promyk slonka w ciemnym zyciowym tunelu ,przez jaki musiala Sabcia przebrnac.Nareszcie ma wokol siebie zyczliwych i wspanialch ludzi ,ktorzy ja darza miloscia ,daja jej jesc ,wyprowadzaja na spacerki ,przytulaja ta sliczna mordke .Nie chce nawet gdybac ..co by bylo gdyby nie Wasza interwencja .Jestescie wspaniale i chwala Wam za to . Wycmokajcie Sabcie przy nastepnej wizycie od wszystkich cioteczek i pozdrowcie lekarza prowadzacego od nas .Zrobcie jakies nowe fotki . Quote
Marycha35 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 duduson mam ogromną nadzieje, że skończą w pierdlu!!!! A sunieczek zdrowieje, hurraaaa, hurraaaa:) Quote
Selenga Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 [quote name='dudson13']Poszukuję osoby, która zrobio allegro cegiełkowe dla suni.....[/QUOTE] Zrobię tylko poproszę o chwilę czasu, jakieś 2-3 dni, bo mi okulista zabronił siedzenia przy monitorze... mogę tylko po troszeczku,a wątek muszę przejrzeć i coś fajnego wymodzić... Quote
rencia42 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Szukajcie kogoś co zrobilby allegro ja nie umiem, a zawsze finansowo na leczenie by było .za wyróżnione zapłacę. Quote
Iljova Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 [quote name='Selenga']Zrobię tylko poproszę o chwilę czasu, jakieś 2-3 dni, bo mi okulista zabronił siedzenia przy monitorze... mogę tylko po troszeczku,a wątek muszę przejrzeć i coś fajnego wymodzić...[/QUOTE] Przecież przed Twoim postem jest post Selengi która napisała że zrobi allegro ;-) Dzięki Selenga :-) Quote
Recommended Posts