Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u suni w porządku dziś wybawiła się z ogromniastym w stosunku do niej piesem i teraz śpi padnięta:P kilka zdjęć mam ale robionych w mieszkaniu, wrzucę później, o sunie nikt więcej nie pytał po za tymi dwoma rodzinami.. jutro jesteśmy na 15 z jednymi umówieni..

Posted

dzwoniła pani z pod warszawy, zgadza sie na wszystkie warunki umowy, pytała czy jeśli jutro pójdzie sunia do adopcji pomogę jej znaleść jakiegoś pieska do roku:) baaardzo się im teqila spodobała:)

Posted

Monika_tbg napisał(a):
dzwoniła pani z pod warszawy, zgadza sie na wszystkie warunki umowy, pytała czy jeśli jutro pójdzie sunia do adopcji pomogę jej znaleść jakiegoś pieska do roku:) baaardzo się im teqila spodobała:)

Oooo. A skąd Pani? Może by jej zrobic wizytę, macie jakieś szczeniaki do adopcji u siebie?

Posted

mamy szczniorki u siebie mamy.. a wizyte będzie trzeba jej zrobić pewno, tylko dziś zadzownić ma po 16 to dowiem sie adresu, i mam jej powysyłać ma e-mail wnuczki zdjęcia szczeniorków jakie są do adopcji:) no chyba, że Teqila dziś nie pójdzie to ona w pierwszej kolejności się pani spodobała

Posted

zdjęcia są w trakcie wysyłania:D zaraz powinny być wczorajsze foty i moze jak sie Monia postara to da też link do filmiku jak mała sie bawi z moją "małą" szilą:D urosła ona urosła, tydzien jej nie widziałem wczesniej i jest różnica, aczkolwiek nie będzie to strasznie wielki psiak:)