sajlana Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jesio nie :) Ale dzisiaj ok. 17 bede do Pati dryndać :) Umowa powinna dojść na dniach? Quote
Agucha Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='sajlana']Jesio nie :) Ale dzisiaj ok. 17 bede do Pati dryndać :) Umowa powinna dojść na dniach?[/QUOTE] Umowę zaraz wysyłam. Powinna dojść do piątku najpóźniej ;) ... ale z drugiej strony, znając PP... Quote
azalia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Werunia wygląda przepięknie,tak się cieszę jej szczęściem i pomyśleć,że tamten wet chciał ją uśpić.Dziękuję serdecznie wszystkim,którzy przyczynili się do tak wspaniałej metamorfozu sunieczki. Quote
sajlana Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='azalia']Werunia wygląda przepięknie,tak się cieszę jej szczęściem i pomyśleć,że tamten wet chciał ją uśpić.Dziękuję serdecznie wszystkim,którzy przyczynili się do tak wspaniałej metamorfozu sunieczki.[/QUOTE] tego weta, to bym ...... :2gunfire: Quote
Agucha Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='sajlana']tego weta, to bym ...... :2gunfire:[/QUOTE] [B]A właśnie! Ktoś z Fanów Werkowych miał do niego dzwonić. Dzwonił może?[/B] Quote
sajlana Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 ..... a ktoś miał telefon do niego...? [quote name='Agucha'][B]A właśnie! Ktoś z Fanów Werkowych miał do niego dzwonić. Dzwonił może?[/B][/QUOTE] Quote
funia Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Niby ja miałam dzwonić.....Zadzwonić ?Czy dać spokój już teraz ? Ja uważam ,ze Pani Sylwia powinna zadzwonić jako ( wtedy ) opiekun psa .Ona z nim miała kontakt i on brał za to ,,leczenie ,,pieniądze .Zadzwonię a on powie ,,a Pani niby kto ??? Quote
Agucha Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='funia']Niby ja miałam dzwonić.....Zadzwonić ?Czy dać spokój już teraz ? Ja uważam ,ze Pani Sylwia powinna zadzwonić jako ( wtedy ) opiekun psa .Ona z nim miała kontakt i on brał za to ,,leczenie ,,pieniądze .Zadzwonię a on powie ,,a Pani niby kto ???[/QUOTE] Osoba, która wypłacała pieniądze na to "leczenie"...:mad: Moim zdaniem warto się odezwać. Quote
sajlana Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Spotkanko z naszą dziewczynką i jej nową pańcią umówione na piatek :loveu: Quote
Agucha Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='sajlana']Spotkanko z naszą dziewczynką i jej nową pańcią umówione na piatek :loveu:[/QUOTE] :multi::multi::multi: Ciocia, nie zapomnij aparatu! Dotarły Umowy? Quote
sajlana Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Nie bój żaby Ciotka! Footy bedą.....i jak się zastanowię, to może nawet je wam pokażę....:diabloti: Umowy jeszcze nie mam, może będzie na mnie czekała dzisiaj w skrzynce...a jak nie to na pewno jutro juz tam bedzie :cool3: [quote name='Agucha']:multi::multi::multi: Ciocia, nie zapomnij aparatu! Dotarły Umowy?[/QUOTE] Quote
kudlataja Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Witam. Ale ja zorientowana jestem, hehe. Bardzo się cieszę, że Wera ma już dom. Nie do uwierzenia ta jej metamorfoza. Czy mam przelać pieniądze za tą ostatnią fakturę? Quote
Agucha Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='sajlana']Nie bój żaby Ciotka! Footy bedą.....i jak się zastanowię, to może nawet je wam pokażę....:diabloti: Umowy jeszcze nie mam, może będzie na mnie czekała dzisiaj w skrzynce...a jak nie to na pewno jutro juz tam bedzie :cool3:[/QUOTE] W skrzynce na pewno nie, bo wysyłałam poleconym priorytetem ;) Co najwyżej znajdziesz tam awizo :) A ze zdjęciami tooo.... nawet nie próbuj z nami dyskutować :mad: [quote name='kudlataja']Witam. Ale ja zorientowana jestem, hehe. Bardzo się cieszę, że Wera ma już dom. Nie do uwierzenia ta jej metamorfoza. Czy mam przelać pieniądze za tą ostatnią fakturę?[/QUOTE] Musze wydębić nr konta od Pati. Quote
sajlana Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 No to mam nadzieję, że dzisiaj tam znajde awizo! bo jesli będzie jutro, to list wydadzą mi następnego dnia roboczego, czyli w poniedziałek....:-( [quote name='Agucha']W skrzynce na pewno nie, bo wysyłałam poleconym priorytetem ;) Co najwyżej znajdziesz tam awizo :) :eviltong: A ze zdjęciami tooo.... nawet nie próbuj z nami dyskutować :mad:[/QUOTE] Quote
Agucha Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='sajlana']No to mam nadzieję, że dzisiaj tam znajde awizo! bo jesli będzie jutro, to list wydadzą mi następnego dnia roboczego, czyli w poniedziałek....:-([/QUOTE] Listy generalnie można odbierać tego samego dnia, ok godz 17-18 - kiedy listonosz wróci z rejonu i zda listę ;) Dowiedz się o której u was się rozliczają listonosze. Quote
zerduszko Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='Agucha']Listy generalnie można odbierać tego samego dnia, ok godz 17-18 - kiedy listonosz wróci z rejonu i zda listę ;) [/QUOTE] Za "5" 18 czasem ich nie ma jeszcze, więc nie liczyłabym na to, że uda im się list odebrać tego samego dnia. Quote
sajlana Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Niestey - fakt ... na moich awizo jest zawsze po 19 lub dnia nastepnego.....jeszcze nigdy nie udało mi sie odebrać "po 19 ..." [quote name='zerduszko']Za "5" 18 czasem ich nie ma jeszcze, więc nie liczyłabym na to, że uda im się list odebrać tego samego dnia.[/QUOTE] Quote
Agucha Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='zerduszko']Za "5" 18 czasem ich nie ma jeszcze, więc nie liczyłabym na to, że uda im się list odebrać tego samego dnia.[/QUOTE] [quote name='sajlana']Niestey - fakt ... na moich awizo jest zawsze po 19 lub dnia nastepnego.....jeszcze nigdy nie udało mi sie odebrać "po 19 ..."[/QUOTE] A to już zależy od Poczty ;) Quote
sajlana Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Nie było awizo :placz: jeśli będzie dzisiaj ( i uda mi sie odebrać liścior...:mad:), przesunę wyjazd na działkę na jutro i wpadnę do dziewczynki ok. 10 :p Quote
Agucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='sajlana']Nie było awizo :placz: jeśli będzie dzisiaj ( i uda mi sie odebrać liścior...:mad:), przesunę wyjazd na działkę na jutro i wpadnę do dziewczynki ok. 10 :p[/QUOTE] No kurde! Priorytet polecony, baba obiecała, że na drugi dzień będzie. Wysyłałam przed 12-stą! ;/ Quote
zerduszko Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='Agucha']No kurde! Priorytet polecony, baba obiecała, że na drugi dzień będzie. Wysyłałam przed 12-stą! ;/[/QUOTE] Kasa, kasa :) Jeśli chcesz, żeby coś szybko doszło, to nigdy polecony :lol: On się sprawdza jak wysyła się coś ważnego, co nie może zginąć. Quote
Agucha Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 [quote name='zerduszko']Kasa, kasa :) Jeśli chcesz, żeby coś szybko doszło, to nigdy polecony :lol: On się sprawdza jak wysyła się coś ważnego, co nie może zginąć.[/QUOTE] To było coś ważnego :lol: Podpisana Umowa z moimi danymi osobistymi ;) Quote
zerduszko Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Łatwiej byłoby posłać mailem :P do wydrukowania. Quote
Recommended Posts