Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sajlana']Jesio nie :) Ale dzisiaj ok. 17 bede do Pati dryndać :) Umowa powinna dojść na dniach?[/QUOTE]
Umowę zaraz wysyłam. Powinna dojść do piątku najpóźniej ;)
... ale z drugiej strony, znając PP...

Posted

Werunia wygląda przepięknie,tak się cieszę jej szczęściem i pomyśleć,że tamten wet chciał ją uśpić.Dziękuję serdecznie wszystkim,którzy przyczynili się do tak wspaniałej metamorfozu sunieczki.

Posted

[quote name='azalia']Werunia wygląda przepięknie,tak się cieszę jej szczęściem i pomyśleć,że tamten wet chciał ją uśpić.Dziękuję serdecznie wszystkim,którzy przyczynili się do tak wspaniałej metamorfozu sunieczki.[/QUOTE]

tego weta, to bym ...... :2gunfire:

Posted

..... a ktoś miał telefon do niego...? [quote name='Agucha'][B]A właśnie!
Ktoś z Fanów Werkowych miał do niego dzwonić.
Dzwonił może?[/B][/QUOTE]

Posted

Niby ja miałam dzwonić.....Zadzwonić ?Czy dać spokój już teraz ?
Ja uważam ,ze Pani Sylwia powinna zadzwonić jako ( wtedy ) opiekun psa .Ona z nim miała kontakt i on brał za to ,,leczenie ,,pieniądze .Zadzwonię a on powie ,,a Pani niby kto ???

Posted

[quote name='funia']Niby ja miałam dzwonić.....Zadzwonić ?Czy dać spokój już teraz ?
Ja uważam ,ze Pani Sylwia powinna zadzwonić jako ( wtedy ) opiekun psa .Ona z nim miała kontakt i on brał za to ,,leczenie ,,pieniądze .Zadzwonię a on powie ,,a Pani niby kto ???[/QUOTE]
Osoba, która wypłacała pieniądze na to "leczenie"...:mad:
Moim zdaniem warto się odezwać.

Posted

[quote name='sajlana']Spotkanko z naszą dziewczynką i jej nową pańcią umówione na piatek :loveu:[/QUOTE]
:multi::multi::multi:
Ciocia, nie zapomnij aparatu!

Dotarły Umowy?

Posted

Nie bój żaby Ciotka! Footy bedą.....i jak się zastanowię, to może nawet je wam pokażę....:diabloti: Umowy jeszcze nie mam, może będzie na mnie czekała dzisiaj w skrzynce...a jak nie to na pewno jutro juz tam bedzie :cool3:
[quote name='Agucha']:multi::multi::multi:
Ciocia, nie zapomnij aparatu!

Dotarły Umowy?[/QUOTE]

Posted

[quote name='sajlana']Nie bój żaby Ciotka! Footy bedą.....i jak się zastanowię, to może nawet je wam pokażę....:diabloti: Umowy jeszcze nie mam, może będzie na mnie czekała dzisiaj w skrzynce...a jak nie to na pewno jutro juz tam bedzie :cool3:[/QUOTE]
W skrzynce na pewno nie, bo wysyłałam poleconym priorytetem ;)
Co najwyżej znajdziesz tam awizo :)

A ze zdjęciami tooo.... nawet nie próbuj z nami dyskutować :mad:

[quote name='kudlataja']Witam. Ale ja zorientowana jestem, hehe. Bardzo się cieszę, że Wera ma już dom. Nie do uwierzenia ta jej metamorfoza. Czy mam przelać pieniądze za tą ostatnią fakturę?[/QUOTE]
Musze wydębić nr konta od Pati.

Posted

No to mam nadzieję, że dzisiaj tam znajde awizo! bo jesli będzie jutro, to list wydadzą mi następnego dnia roboczego, czyli w poniedziałek....:-(

[quote name='Agucha']W skrzynce na pewno nie, bo wysyłałam poleconym priorytetem ;)
Co najwyżej znajdziesz tam awizo :)

:eviltong:

A ze zdjęciami tooo.... nawet nie próbuj z nami dyskutować :mad:[/QUOTE]

Posted

[quote name='sajlana']No to mam nadzieję, że dzisiaj tam znajde awizo! bo jesli będzie jutro, to list wydadzą mi następnego dnia roboczego, czyli w poniedziałek....:-([/QUOTE]
Listy generalnie można odbierać tego samego dnia, ok godz 17-18 - kiedy listonosz wróci z rejonu i zda listę ;)

Dowiedz się o której u was się rozliczają listonosze.

Posted

[quote name='Agucha']Listy generalnie można odbierać tego samego dnia, ok godz 17-18 - kiedy listonosz wróci z rejonu i zda listę ;)
[/QUOTE]
Za "5" 18 czasem ich nie ma jeszcze, więc nie liczyłabym na to, że uda im się list odebrać tego samego dnia.

Posted

Niestey - fakt ... na moich awizo jest zawsze po 19 lub dnia nastepnego.....jeszcze nigdy nie udało mi sie odebrać "po 19 ..."
[quote name='zerduszko']Za "5" 18 czasem ich nie ma jeszcze, więc nie liczyłabym na to, że uda im się list odebrać tego samego dnia.[/QUOTE]

Posted

[quote name='zerduszko']Za "5" 18 czasem ich nie ma jeszcze, więc nie liczyłabym na to, że uda im się list odebrać tego samego dnia.[/QUOTE]

[quote name='sajlana']Niestey - fakt ... na moich awizo jest zawsze po 19 lub dnia nastepnego.....jeszcze nigdy nie udało mi sie odebrać "po 19 ..."[/QUOTE]
A to już zależy od Poczty ;)

Posted

Nie było awizo :placz:
jeśli będzie dzisiaj ( i uda mi sie odebrać liścior...:mad:), przesunę wyjazd na działkę na jutro i wpadnę do dziewczynki ok. 10 :p

Posted

[quote name='sajlana']Nie było awizo :placz:
jeśli będzie dzisiaj ( i uda mi sie odebrać liścior...:mad:), przesunę wyjazd na działkę na jutro i wpadnę do dziewczynki ok. 10 :p[/QUOTE]
No kurde!
Priorytet polecony, baba obiecała, że na drugi dzień będzie. Wysyłałam przed 12-stą! ;/

Posted

[quote name='Agucha']No kurde!
Priorytet polecony, baba obiecała, że na drugi dzień będzie. Wysyłałam przed 12-stą! ;/[/QUOTE]
Kasa, kasa :) Jeśli chcesz, żeby coś szybko doszło, to nigdy polecony :lol: On się sprawdza jak wysyła się coś ważnego, co nie może zginąć.

Posted

[quote name='zerduszko']Kasa, kasa :) Jeśli chcesz, żeby coś szybko doszło, to nigdy polecony :lol: On się sprawdza jak wysyła się coś ważnego, co nie może zginąć.[/QUOTE]
To było coś ważnego :lol:
Podpisana Umowa z moimi danymi osobistymi ;)