Agnieszka_K Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 kochani - allegro nam się skończyło!:) wykupili wszystko! ;) pozniej napisze ile do mnie wpłynęło bo teraz już muszę zmykać Quote
Celebrinfea Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Hę?? Ciotka i co ja zrobię?... Ale BTW to super, że dziewczyna ma takie zaplecze ;) Quote
sajlana Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Super, najszybsza aukacja jaką widziałam :crazyeye: Leniwie z niej skorzystałam :oops:, ale nastepne pieniążki beda juz na konto prywatne, obiecuję....:cool3: Doszła zapomoga od Agnieszki Houem? Quote
Agnieszka_K Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='sajlana']Super, najszybsza aukacja jaką widziałam :crazyeye: Leniwie z niej skorzystałam :oops:, ale nastepne pieniążki beda juz na konto prywatne, obiecuję....:cool3: Doszła zapomoga od Agnieszki Houem?[/QUOTE] też jestem w szoku!!!:) zaraz siadam do wysyłania podziękowań kupującym z dnia dzisiejszego no i wystawiania komentarzy;) a widziałam widziałam Ciebie - dziękujemy za udział w aukcji;) a Ty i tak zapłaciłaś przez allegro, więc pieniązki już mam i przeleję je na prywatne konto kudłataja. cioteczko ale ile Agnieszka Houem wysłała? bo chyba jest w pierwszym poście już wymieniona inicjałami jako ostatnia - sprawdz;) [SIZE=3][COLOR=orange][B]podsumowanie allegro:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3] - 100 sztuk wszystko wysprzedane - razem powinno być [B]500zł[/B], - 17 osób wpłaciło przez płacę allegro - [B]260zł[/B] jest na moim koncie allegro, prześlę je do kudłataja, chyba, że mam jakieś pieniądze wpłacić Pani Sylwii - to wtedy od razu je wezmę? - pozostałe 10 osób zapewne wpłaci na konto fundacji VIVA ([B]240zł[/B]) - udział w aukcji allegro wzięło 27 osób - za co [I][B][COLOR=magenta]serdecznie wszystkim dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu: [/COLOR][/B][/I][/SIZE] Quote
sajlana Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A jest, jest na końcu!! Siostra mi się spisała, jak zwykle :loveu: Troszkę więcej przeslę po świętach :evil_lol: Quote
Agnieszka_K Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='sajlana']A jest, jest na końcu!! Siostra mi się spisała, jak zwykle :loveu: Troszkę więcej przeslę po świętach :evil_lol:[/QUOTE] no widzisz dobrze kojarzyłam - bardzo dziękujemy siostrze i Tobie!:loveu::loveu: Quote
sajlana Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Najlepszym podziękowaniem będzie zdrowie i kochający dom dla Werci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Agucha Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dziś sprzedało się ostatnich 8 cegiełek :) Super! ----------------------------------- O! już napisałyście :lol: Quote
Magda82 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Dziewzyny moze nie na temat będzie ale dzisiaj jak byłam na spacerze z dziemi zobaczyłam po sąsiedzku wysyp szczeniaków, jeden zjadał nazwijmy to "lekkie odchody" drugiego dorosłego psa i jadł je z wielkim apetytem!!!dodam ze to tez rodzina patologizna ... matka i 3 synów...ci ludzie palą w domu ognisko w zimie zeby się ogrzać, przyznam ze się trochę ich boje bo siostra tej alkoholizki mieszka po sąsiedzku a tam to juz w ogóle, liczna rodzina do tego kłopoty z prawem mieli funia na pewno ich kojarzy Quote
funia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 JA wpłąciłąm na konto Vivy za trzy cegiełki . Ps .Madzia chodzi Ci o Przytę ? Tą co z synami pije ...Czy tych co dachy robią i też cała rodzinka pije ? Quote
Magda82 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='funia']JA wpłąciłąm na konto Vivy za trzy cegiełki . Ps .Madzia chodzi Ci o Przytę ? Tą co z synami pije ...Czy tych co dachy robią i też cała rodzinka pije ?[/QUOTE] to u pszyty te psiaki a fujarkowa stara to jej siostra ps. dzwoniłam do Ciebie w sprawie psa z Lublina ale nie mogłam się dodzwonić bo Lukasz wyjechał z Lublina z psiakiem i tez ma problem zeby sie dodzwonić, zadzwoń do niego jak jeszcze nie rozmawialiście Quote
funia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='inga.mm']o mater! brzmi jak jakiś gryps.[/QUOTE] JAkbym Ci napisała co oznacza nazwa przyta to pewnie bana bym dostała ..... Quote
funia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='Magda82']to u pszyty te psiaki a fujarkowa stara to jej siostra ps. dzwoniłam do Ciebie w sprawie psa z Lublina ale nie mogłam się dodzwonić bo Lukasz wyjechał z Lublina z psiakiem i tez ma problem zeby sie dodzwonić, zadzwoń do niego jak jeszcze nie rozmawialiście[/QUOTE] JUż sie dogadaliśmy ,Byłam z psami a tel się ładował.... Quote
Magda82 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Magda82']to u pszyty te psiaki a fujarkowa stara to jej siostra ps. dzwoniłam do Ciebie w sprawie psa z Lublina ale nie mogłam się dodzwonić bo Lukasz wyjechał z Lublina z psiakiem i tez ma problem zeby sie dodzwonić, zadzwoń do niego jak jeszcze nie rozmawialiście[/QUOTE] a i do córci Twojej dzwoniłam, powiedziała ze jak nie odbierasz to pewnie obrządek przy psiakach robisz;-) Quote
Magda82 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='funia']JAkbym Ci napisała co oznacza nazwa przyta to pewnie bana bym dostała .....[/QUOTE] hahaha babka ma jeszcze inną ksywę, z wiadomych przyczyn higienistka jeszcze na nią mówią;-) Quote
Agnieszka_K Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 haha dziewczyny bez kitu jakie grypsy:lol: - macie tam wesoło, nie ma co Quote
inga.mm Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='funia']JAkbym Ci napisała co oznacza nazwa przyta to pewnie bana bym dostała .....[/QUOTE] napisz na pw. ciekawość mnie żre. Quote
Celebrinfea Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Jak można Funia to ja też bym prosiła :) takie smaczki językowe to dobra sprawa :) Quote
funia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 [quote name='inga.mm']napisz na pw. ciekawość mnie żre.[/QUOTE] Wiedziałam ,ze was zainteresuje .....No ,dobra piszę Pw .Ale nie zaplujcie monitora Quote
Celebrinfea Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 :) trzymałam zaciśnięte zęby i nie zaplułam ;) Quote
inga.mm Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 jako, że jestem istota wesołą, a nie obrzydliwą, opis radość we mnie wzbudził. Fakt, że ów opis w zakresie efektów węchowych był nieco zbyt obrazowy, ale pawia nie rzuciłam. Trzymałam sie dzielnie. [IMG]http://img716.imageshack.us/img716/3201/67469edb5685e995f16f9b3.gif[/IMG] Quote
funia Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 No widzicie !!!!!!Tylko Przyte tu zawołac ,ale byłoby wesoło .... No ,ale to Wery wątek /Werka idę spać .Dobranoc. Quote
azalia Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Magdo 82,co z tymi szczeniaczkami będzie,one z głodu poumierają,trzeba im jakoś pomóc,szczeniaki raczej szybko znajdują domki. A jak się czuje Wera? Quote
Agnieszka_K Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 [B]czy wystawiać ponownie allegro?[/B] po południu/wieczorem będą foteczki od Wereczki no i relacja;) Quote
Recommended Posts