Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super, najszybsza aukacja jaką widziałam :crazyeye: Leniwie z niej skorzystałam :oops:, ale nastepne pieniążki beda juz na konto prywatne, obiecuję....:cool3: Doszła zapomoga od Agnieszki Houem?

Posted

[quote name='sajlana']Super, najszybsza aukacja jaką widziałam :crazyeye: Leniwie z niej skorzystałam :oops:, ale nastepne pieniążki beda juz na konto prywatne, obiecuję....:cool3: Doszła zapomoga od Agnieszki Houem?[/QUOTE]

też jestem w szoku!!!:) zaraz siadam do wysyłania podziękowań kupującym z dnia dzisiejszego no i wystawiania komentarzy;)
a widziałam widziałam Ciebie - dziękujemy za udział w aukcji;) a Ty i tak zapłaciłaś przez allegro, więc pieniązki już mam i przeleję je na prywatne konto kudłataja.
cioteczko ale ile Agnieszka Houem wysłała?
bo chyba jest w pierwszym poście już wymieniona inicjałami jako ostatnia - sprawdz;)

[SIZE=3][COLOR=orange][B]podsumowanie allegro:[/B][/COLOR][/SIZE][SIZE=3]
- 100 sztuk wszystko wysprzedane - razem powinno być [B]500zł[/B],
- 17 osób wpłaciło przez płacę allegro - [B]260zł[/B] jest na moim koncie allegro, prześlę je do kudłataja, chyba, że mam jakieś pieniądze wpłacić Pani Sylwii - to wtedy od razu je wezmę?
- pozostałe 10 osób zapewne wpłaci na konto fundacji VIVA ([B]240zł[/B])
- udział w aukcji allegro wzięło 27 osób - za co [I][B][COLOR=magenta]serdecznie wszystkim dziękujemy!!! :loveu::loveu::loveu:

[/COLOR][/B][/I][/SIZE]

Posted

[quote name='sajlana']A jest, jest na końcu!! Siostra mi się spisała, jak zwykle :loveu:
Troszkę więcej przeslę po świętach :evil_lol:[/QUOTE]

no widzisz dobrze kojarzyłam - bardzo dziękujemy siostrze i Tobie!:loveu::loveu:

Posted

Dziewzyny moze nie na temat będzie ale dzisiaj jak byłam na spacerze z dziemi zobaczyłam po sąsiedzku wysyp szczeniaków, jeden zjadał nazwijmy to "lekkie odchody" drugiego dorosłego psa i jadł je z wielkim apetytem!!!dodam ze to tez rodzina patologizna ... matka i 3 synów...ci ludzie palą w domu ognisko w zimie zeby się ogrzać, przyznam ze się trochę ich boje bo siostra tej alkoholizki mieszka po sąsiedzku a tam to juz w ogóle, liczna rodzina do tego kłopoty z prawem mieli funia na pewno ich kojarzy

Posted

JA wpłąciłąm na konto Vivy za trzy cegiełki .
Ps .Madzia chodzi Ci o Przytę ? Tą co z synami pije ...Czy tych co dachy robią i też cała rodzinka pije ?

Posted

[quote name='funia']JA wpłąciłąm na konto Vivy za trzy cegiełki .
Ps .Madzia chodzi Ci o Przytę ? Tą co z synami pije ...Czy tych co dachy robią i też cała rodzinka pije ?[/QUOTE]

to u pszyty te psiaki a fujarkowa stara to jej siostra
ps. dzwoniłam do Ciebie w sprawie psa z Lublina ale nie mogłam się dodzwonić bo Lukasz wyjechał z Lublina z psiakiem i tez ma problem zeby sie dodzwonić, zadzwoń do niego jak jeszcze nie rozmawialiście

Posted

[quote name='Magda82']to u pszyty te psiaki a fujarkowa stara to jej siostra
ps. dzwoniłam do Ciebie w sprawie psa z Lublina ale nie mogłam się dodzwonić bo Lukasz wyjechał z Lublina z psiakiem i tez ma problem zeby sie dodzwonić, zadzwoń do niego jak jeszcze nie rozmawialiście[/QUOTE]

JUż sie dogadaliśmy ,Byłam z psami a tel się ładował....

Posted

[quote name='Magda82']to u pszyty te psiaki a fujarkowa stara to jej siostra
ps. dzwoniłam do Ciebie w sprawie psa z Lublina ale nie mogłam się dodzwonić bo Lukasz wyjechał z Lublina z psiakiem i tez ma problem zeby sie dodzwonić, zadzwoń do niego jak jeszcze nie rozmawialiście[/QUOTE]

a i do córci Twojej dzwoniłam, powiedziała ze jak nie odbierasz to pewnie obrządek przy psiakach robisz;-)

Posted

[quote name='funia']JAkbym Ci napisała co oznacza nazwa przyta to pewnie bana bym dostała .....[/QUOTE]

hahaha babka ma jeszcze inną ksywę, z wiadomych przyczyn higienistka jeszcze na nią mówią;-)

Posted

[quote name='inga.mm']napisz na pw. ciekawość mnie żre.[/QUOTE]
Wiedziałam ,ze was zainteresuje .....No ,dobra piszę Pw .Ale nie zaplujcie monitora

Posted

jako, że jestem istota wesołą, a nie obrzydliwą, opis radość we mnie wzbudził.
Fakt, że ów opis w zakresie efektów węchowych był nieco zbyt obrazowy, ale pawia nie rzuciłam.
Trzymałam sie dzielnie.

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/3201/67469edb5685e995f16f9b3.gif[/IMG]