Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nesti jest przepiękną sunią, mixem bokserka, która została zabrana ze schroniska. Aktualnie przebywa w domu tymczasowym z dwoma bokserami rezydentami, z którymi wspaniale się dogaduje.
Nesti jest jeszcze szczeniakiem, ma około 7 miesięcy. Uwielbia leżeć na plecach, wtedy niezdarnie łapie swoje nóżki do mordki. Szuka kontaktu z człowiekiem, przytula się przy każdej okazji.

[FONT=Tahoma]Nesti czeka na swoją szansę, kochający domek i bliskość człowieka, która jest jej bardzo potrzebna.
Kontakt :
[/FONT]668-184-489

Posted

Niestety to prawda, Nesti ma kaszelek, dostaje antybiotyki i mam nadzieję, że niedługo jej przejdzie.

Ale za to charakterek ma boksiowy :) Jak na szczeniorka jest bardzo spokojna, uwielbia przytulańce, włazi na kolana przy każdej okazji. Ślicznie bawi się z moimi boksiami, także domek ze zwierzakami mile widziany :) Siusiu i kupka ląduje już na dworze, całe szczęście. No i jest strasznym żarłokiem, uuuuuwielbia jeść :)

Domku, domku przybywaj!!!!

Posted

Jak już ktoś pokocha dziewczynę to zapewniam, że będzie z nią bardzo szczęśliwy :) Nesti, jak na szczeniaka jest bardzo spokojna, pakuje się na kolana przy każdej okazji, da buziaka i kładzie główkę na ramieniu. Bardzo brakuje jej pieszczot. Taka mała mądrala jest z niej, podaje łapkę jak wyczuje jedzonko na horyzoncie. Od razu została pokochana przez moje faflaki :) Nawet jak moje boksie są przytulone do siebie, to ona i tak wepchnie się między nie, nie stanowi dla niej przeszkody położenie się w co najmniej dziwaczny sposób, najczęściej tyłeczek ląduje wyżej niż główka, jest mega elastyczna. BOOOOSKI mixer :)

Posted

Tam gdzie linki nie są szczegółowe (są krótkie, bez dziwnych ciągów cyfr) to czekają na akceptacje moderatora. Jedno chyba Ola musi aktywować :) Resztę zrobię jutro. Fotki nowe dostałam od Oli. Też jutro będą. Dobrej nocki :evil_lol:

Posted

gazzy napisał(a):
Tam gdzie linki nie są szczegółowe (są krótkie, bez dziwnych ciągów cyfr) to czekają na akceptacje moderatora. Jedno chyba Ola musi aktywować :) Resztę zrobię jutro. Fotki nowe dostałam od Oli. Też jutro będą. Dobrej nocki :evil_lol:

Dzięki Aguś, dobrej nocki :multi::multi::multi::multi:

Posted

Pani przełożyła wizytę na jutro na 17:00 :( Dziś lecę jeszcze z Małą do weta, na moje z tym kaszlem nie jest lepiej :( dostała serię antybiotyków i nie ma poprawy :( :niewiem::niewiem::niewiem: