ageralion Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 A ja Wam powiem super newsa!! Inka zostala dzisiaj adoptowana :cunao::knajpa: Zawiezlismy ja dzisiaj z Dawidem do super domu milosnikow rasy (cala rodzina ma asty - mama wykarmila butelka swoja sunie, po tym jak jej matka odeszla, siostra ma amstaffa i mala coreczke :loveu:) Teraz kiedy Bartek i Alicja przeprowadzili sie na swoje, odrazu zapsili swoje 4 katy :multi: Inka od pierwszego momentu poczula sie u nich jak u siebie, po 10 minutach lezala brzuchem do gory, wymuszajac mizianie :evil_lol: A jak ona pieknei wyglada!!! Nie moglam sie napatrzec :loveu: Quote
chita Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 cudownie!! ageralion napisał(a): A jak ona pieknei wyglada!!! Nie moglam sie napatrzec :loveu: a zdjecia masz:razz: Quote
ageralion Posted May 18, 2011 Author Posted May 18, 2011 Lecialam prosto z pracy, wiec nie targalam aparatu ale mam obiecane fotki :) A nawet mam obiecana wizyte na dogomani i osobiste relacje ze wspolnego zycia :) Quote
agnieszka32 Posted May 19, 2011 Posted May 19, 2011 A to ci niespodzianka! To czekamy na relacje nowej rodzinki i mnóstwo fotek :) Quote
Enigma79 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Ależ się Inka ładnie wkomponowała we wnętrze / wystrój :) (fajne ściany) Powodzenia ! Quote
agnieszka32 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 https://lh6.googleusercontent.com/_-tH26BqCGP4/TdY-9wi8wgI/AAAAAAAAA6o/YqQgzmmcsEI/DSCF4988.JPG :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts