Guest Ryniu123 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Proponuję powołać komisję sejmową, a najlepiej międzynarodową :) Quote
sybil Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Po co? Wystarczy prywatnie porozmawiać z jakimś znajomym uczestnikiem tego nieszczęsnego zlotu. Nic nie wróci już życia Vivusi :-(. Śpij spokojnie słodka suniu :candle::candle::candle: Quote
Guest ambird Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Szalej, w imię czego tak bronisz? Widziałaś ten dokument? Ja o dokument świadczący o zgonie zapytałam 18 października na fb, nie uzyskałam żadnej odpowiedzi. Za chwilę minie drugi miesiąc od śmierci Vivki, zapytam ponownie. Z labradory.info zostałam usunięta, tam nie mogę zapytać. Ryniu123, a ja proponuję Tobie wstrzemięźliwość. Jesteś adminem na labradory.info czy możesz wstawić tutaj dokument świadczący o śmierci Vivki? Ja swego czasu dawałam pieniądze na tego psa, a Wy, którzy nimi dysponowaliście macie zasrany obowiązek taki dokument darczyńcom przedstawić. Jak już się tutaj pofatygowałeś, to oczekuję konkretów. Quote
Guest The best dog <33 Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Coś tu nie gra !!:mad: To nie możliwe że Vivka w jednej chwili poszła na dno stawu ! Widzieliście zdjęcia zamieszczone przez ulvhedinn ? Pies swobodni płynie sobie z wózkiem i w dodatku ma patyk to co wózek ViVi był z kamienia ?? Ambird nie dowiemy się co tak na prawdę się zdarzyło bo pies nie miał zrobionych odpowiednich badań po śmierci a takie oświadczenie na oko mógł wystawić znajomy wet. może pies zginął zupełnie inaczej niż było podane w necie ? Pewne jest to że całkowita wina leży po stronie opiekunów skoro wzięli takiego psa pod opiekę to trzeba mieć świadomość opieki nad nim , a nie zabawiać się na zlocie a pies Bóg wie gdzie był i co się stało... :-(:placz::angryy: Quote
ulka 1108 Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Ryniu123, Twoja obecność tutaj obraża ludzi kochających psy, a emotikonka z uśmiechem świadczy o tym, że jesteś ludzkim odpadem, bezczelnym i aroganckim, Magda dziękuję za zdjęcia Quote
Guest ambird Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Dziś mija dwa miesiące od śmierci Vivki... Zapytałam o dokument na FB http://www.facebook.com/labradorka.Vivienne?fref=ts Być może oni o niej zapomnieli, ja nie mogę... A tutaj ani Ryniu123 ani dokumetu.. Może powołamy komisję śledczą, gdzie się podział? Ryniu123 oczywiście :cool3: Quote
BUDRYSEK Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='ulvhedinn']Najbardziej złości, nie to, że się wogóle wypadek zdarzył- ZAWSZE moze się zdarzyć, każdemu. Tylko ten mało wiarygodny opis zdarzenia i takie... unikanie odpowiedzialności. A w kwestii wózka który ciagnie psa na dno w sekundę: http://img90.imageshack.us/img90/9806/dsc1828u.jpg http://img135.imageshack.us/img135/3006/dsc1837b.jpg FOTKI MOWIA SAME ZA SIEBIE!!! z czego Vivcia miała ten wozek? ze stali? Quote
Guest ambird Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Wózek nie był jakiś ciężki. Poprzednia opiekunka Vivki, pisała gdzieś o tym. Co się z wózkiem stało, też nie odpowiedzieli... przecież mógł posłużyć innemu psiakowi... Quote
ulka 1108 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 też nie mogę zapomnieć i nie zapomnę Quote
Recommended Posts