Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Ryniu123
Posted

Proponuję powołać komisję sejmową, a najlepiej międzynarodową :)

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Po co? Wystarczy prywatnie porozmawiać z jakimś znajomym uczestnikiem tego nieszczęsnego zlotu. Nic nie wróci już życia Vivusi :-(. Śpij spokojnie słodka suniu :candle::candle::candle:

Posted

Szalej, w imię czego tak bronisz? Widziałaś ten dokument?
Ja o dokument świadczący o zgonie zapytałam 18 października na fb, nie uzyskałam żadnej odpowiedzi.
Za chwilę minie drugi miesiąc od śmierci Vivki, zapytam ponownie. Z labradory.info zostałam usunięta, tam nie mogę zapytać.
Ryniu123, a ja proponuję Tobie wstrzemięźliwość. Jesteś adminem na labradory.info czy możesz wstawić tutaj dokument świadczący o śmierci Vivki?
Ja swego czasu dawałam pieniądze na tego psa, a Wy, którzy nimi dysponowaliście macie zasrany obowiązek taki dokument darczyńcom przedstawić.
Jak już się tutaj pofatygowałeś, to oczekuję konkretów.

Guest The best dog <33
Posted

Coś tu nie gra !!:mad:
To nie możliwe że Vivka w jednej chwili poszła na dno stawu ! Widzieliście zdjęcia zamieszczone przez ulvhedinn ? Pies swobodni płynie sobie z wózkiem i w dodatku ma patyk to co wózek ViVi był z kamienia ?? Ambird nie dowiemy się co tak na prawdę się zdarzyło bo pies nie miał zrobionych odpowiednich badań po śmierci a takie oświadczenie na oko mógł wystawić znajomy wet. może pies zginął zupełnie inaczej niż było podane w necie ? Pewne jest to że całkowita wina leży po stronie opiekunów skoro wzięli takiego psa pod opiekę to trzeba mieć świadomość opieki nad nim , a nie zabawiać się na zlocie a pies Bóg wie gdzie był i co się stało... :-(:placz::angryy:

Posted

Ryniu123, Twoja obecność tutaj obraża ludzi kochających psy, a emotikonka z uśmiechem świadczy o tym, że jesteś ludzkim odpadem, bezczelnym i aroganckim, Magda dziękuję za zdjęcia

Posted

[quote name='ulvhedinn']Najbardziej złości, nie to, że się wogóle wypadek zdarzył- ZAWSZE moze się zdarzyć, każdemu. Tylko ten mało wiarygodny opis zdarzenia i takie... unikanie odpowiedzialności.

A w kwestii wózka który ciagnie psa na dno w sekundę:
http://img90.imageshack.us/img90/9806/dsc1828u.jpg

http://img135.imageshack.us/img135/3006/dsc1837b.jpg

FOTKI MOWIA SAME ZA SIEBIE!!!

z czego Vivcia miała ten wozek? ze stali?

Posted

Wózek nie był jakiś ciężki. Poprzednia opiekunka Vivki, pisała gdzieś o tym.
Co się z wózkiem stało, też nie odpowiedzieli... przecież mógł posłużyć innemu psiakowi...