Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='Margi']Watacha masz nie aktywny banerek.[/QUOTE]

A jak zrobić, żeby był aktywny
[quote name='dOgLoV']Przecież dzieci sa przekochane :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]

Tak przekochane, ale na chwilę ;)
[quote name='Tekla64']hihihi znaczy obowiazkow masz wiele[/QUOTE]

Ja wiem,nie tak znowu wiele, ale jakoś mi się nie spieszy do nowych :)

Posted

[quote name='wilczy zew']to se wklep :eviltong:[/QUOTE]

Nie ja , tylko jakiś zainteresowany stroną.Ja sobie mogę kliknąć w Twój banerek :)

Posted

[quote name='Bolsbokser']Watacha, zdałąm prawko. Jak skombinuję sobie autko i pogoda się ciut poprawi, wpadam do Was.[/QUOTE]

:multi: gratulacje, ja to bym nie mogła mieć prawka bo zaraz były by ofiary w ludziach

oczywiście zapraszam :)

Posted

powiem Wam, że mój Leoś ładnie schudł z 9,8 Kg na 7,2.Dziś go ważyłam.Mam nadzieję, że już mu nie spadnie bo tak jest dobrze.
A cwaniak z niego , że szok.
Wczoraj bawił się z mężem.Bartek ciągle łapał za którąś końcówkę sznureczka i śmiał się z Leosia, że zawsze któryś koniec będzie jego.Po czym Leoś za którymś razem złapał zębami jedną końcówkę, a drugą zagarną przednią łapą i przycisnął do klatki piersiowej.... i w tym momencie mój mąż :crazyeye: doznał szoku,aż przez chwilę zaniemówił
Świetny jest, zawsze potrafi czymś zaskoczyć :) mądrala jedna

Posted

Zaraz się popłaczę.Już 3 raz próbuje napisać posta i mi zrywa połączenie :(
Nie pamiętam w ile leoś schudł, ale to było parę miesięcy.Ale najbardziej mu ubyło jak zaczął dostawać surowego indyka bez kości.Widać było jak mu waga spada z dnia na dzień.Mentorek już lepiej, widać , że się pomału goi.Ale jeszcze nie ryzykuje rzucania patyka, bo on miewa ostre hamowania.
Wstawiłam zdjęcia, ale sie skasowały, a chciałam Wam pokazać pieska którego jeszcze nie znacie

Posted

[quote name='wilczy zew']wszystko super :)

objaśnij mnie o jakie końcówki chodzi w zabawie Twojego TZeta i Leosia[/QUOTE]

Sznurek ma dwa końce.I o te końce mi chodziło.