WATACHA Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='Margi']Watacha masz nie aktywny banerek.[/QUOTE] A jak zrobić, żeby był aktywny [quote name='dOgLoV']Przecież dzieci sa przekochane :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] Tak przekochane, ale na chwilę ;) [quote name='Tekla64']hihihi znaczy obowiazkow masz wiele[/QUOTE] Ja wiem,nie tak znowu wiele, ale jakoś mi się nie spieszy do nowych :) Quote
WATACHA Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 ja wolę taki mniejszy jak Ty masz Quote
wilczy zew Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 to musisz poczekać jak "dobra ciocia" moderator naprawi :) Quote
WATACHA Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 oj tam zawsze może sobie ktoś ręcznie wklepać [URL="http://www.."]www..[/URL].:evil_lol: Quote
WATACHA Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='wilczy zew']to se wklep :eviltong:[/QUOTE] Nie ja , tylko jakiś zainteresowany stroną.Ja sobie mogę kliknąć w Twój banerek :) Quote
wilczy zew Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 wiem,Watacha wzieła ode mnie ale poprawimy Quote
WATACHA Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 [quote name='wilczy zew']wiem,Watacha wzieła ode mnie ale poprawimy[/QUOTE] To popraw, a ja skopiuję od Ciebie:eviltong: Quote
wilczy zew Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 już pisałam,że trza czekać na "dobrą ciocię" sama nie umiem Quote
malawaszka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 wz Ty masz do starej strony podlinkowany - to umiałaś zrobić? :lol: ten jest dobry: [URL="http://www.sznaucery.eadopcje.org/"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/5853/banerfn.jpg[/IMG][/URL] Quote
wilczy zew Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 nie umiałam zrobić,poprosiłam "dobrą ciocię" moda dzięki Quote
WATACHA Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 nie wyszło mi :(.Mam banerek a pod nim link.Jak to zrobić, ja nie umiem :( Quote
Bolsbokser Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Watacha, zdałąm prawko. Jak skombinuję sobie autko i pogoda się ciut poprawi, wpadam do Was. Quote
WATACHA Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 [quote name='Bolsbokser']Watacha, zdałąm prawko. Jak skombinuję sobie autko i pogoda się ciut poprawi, wpadam do Was.[/QUOTE] :multi: gratulacje, ja to bym nie mogła mieć prawka bo zaraz były by ofiary w ludziach oczywiście zapraszam :) Quote
WATACHA Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 powiem Wam, że mój Leoś ładnie schudł z 9,8 Kg na 7,2.Dziś go ważyłam.Mam nadzieję, że już mu nie spadnie bo tak jest dobrze. A cwaniak z niego , że szok. Wczoraj bawił się z mężem.Bartek ciągle łapał za którąś końcówkę sznureczka i śmiał się z Leosia, że zawsze któryś koniec będzie jego.Po czym Leoś za którymś razem złapał zębami jedną końcówkę, a drugą zagarną przednią łapą i przycisnął do klatki piersiowej.... i w tym momencie mój mąż :crazyeye: doznał szoku,aż przez chwilę zaniemówił Świetny jest, zawsze potrafi czymś zaskoczyć :) mądrala jedna Quote
Fides79 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [QUOTE]Leoś ładnie schudł z 9,8 Kg na 7,2.[/QUOTE] no to nieźle, całkiem ładna waga:p hihi spryciarz mały a Mentorek jak? Quote
zerduszko Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 A przypomnij na czym go odchudzałaś? Quote
malawaszka Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='zerduszko']A przypomnij na czym go odchudzałaś?[/QUOTE] i ile czasu zrzuciła tak dużo wagi??? wow! Quote
WATACHA Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Zaraz się popłaczę.Już 3 raz próbuje napisać posta i mi zrywa połączenie :( Nie pamiętam w ile leoś schudł, ale to było parę miesięcy.Ale najbardziej mu ubyło jak zaczął dostawać surowego indyka bez kości.Widać było jak mu waga spada z dnia na dzień.Mentorek już lepiej, widać , że się pomału goi.Ale jeszcze nie ryzykuje rzucania patyka, bo on miewa ostre hamowania. Wstawiłam zdjęcia, ale sie skasowały, a chciałam Wam pokazać pieska którego jeszcze nie znacie Quote
Tekla64 Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 no nic poczekamy na zdjecia wazne ze mamy swieze wiesci Quote
wilczy zew Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 wszystko super :) objaśnij mnie o jakie końcówki chodzi w zabawie Twojego TZeta i Leosia Quote
WATACHA Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 [quote name='wilczy zew']wszystko super :) objaśnij mnie o jakie końcówki chodzi w zabawie Twojego TZeta i Leosia[/QUOTE] Sznurek ma dwa końce.I o te końce mi chodziło. Quote
Recommended Posts