Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

żadnej bym nie zastosowała,z Twojego opisu wnioskuję że pod skóra jest ropa więc trzeba ją wyciągnąć;posmarowanie maścią ichtiolową i na to okłady z bardzo ciepłego rywanolu powodują pęknięcie i wyjście ropy,obejrzyj jak to wygląda

Posted

To jest ostatni (zewnętrzny) pazur u tylnej łapy.Pazur wygląda już lepiej niż wczoraj, przy samym pazurze ma lekko spuchnięte i czerwone, troszkę jakby mu "woda" wyciekała w miejscu połączenia palca z pazurem.I ma zaczerwienione między palcami.Dziś to nie śmierdziuszkuje.

Posted

[quote name='wilczy zew']Jak pazur Mentorka??[/QUOTE]

Boli go jeszcze, ale chyba już lepiej.Byliśmy u wet , przemywamy i smarujemy maścią tą co miałam w domu.

Posted

Rivanolem.

Wczoraj w windzie, a właściwie przed spotkaliśmy naszego ulubionego sąsiada.Jeszcze ani razu nie widziałam go trzeźwego, a mieszkamy tu ok roku.
Oczywiście zawsze ma dużo do powiedzenia, a raczej do wybełkotania.On sobie gadu gadu, a ja :siara:....
W pewnym momencie chyba go poniosła trochę fantazja :-? i mówi do mnie, że ten jego wariat (pies niedużo większy od Leosia i chudy) kiedyś skoczył na kark rottweilerowi i wydrapał mu oko.Nie wiem co on pije, ale chyba też się przerzucę :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']przez żabkę-Image Shack[/QUOTE]

No właśnie już nie, kazali podać e-mail a potem jak go wprowadzałam pisali, że już taki jest.Mam ich w nosie, nie będę sobie nimi głowy zawracać

[quote name='Margi'][url]http://tinypic.com/index.php[/url][/QUOTE]

Dziękuję , spróbuję :)

Wczoraj się dowiedziałam , że moja starsza siostra będzie miała dzidziusia :).Trochę jestem w szoku , bo się z różnych względów po niej nie spodziewałam.

Posted

[quote name='WATACHA']
Wczoraj się dowiedziałam , że moja starsza siostra będzie miała dzidziusia :).Trochę jestem w szoku , bo się z różnych względów po niej nie spodziewałam.[/QUOTE]

Oooo to gratulacje dla siostry :lol: i oczywiscie czekamy na zdjecia malenstwa jak juz zawita na naszym swiecie :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Oooo to gratulacje dla siostry :lol: i oczywiscie czekamy na zdjecia malenstwa jak juz zawita na naszym swiecie :loveu:[/QUOTE]

O zdjęcia ciężko, bo mieszkają za granicą i przyjeżdżają ok 2 razy w roku, ale się postaram :)

Posted

[quote name='WATACHA']O zdjęcia ciężko, bo mieszkają za granicą i przyjeżdżają ok 2 razy w roku, ale się postaram :)[/QUOTE]

Ahaaa a to zrozumiemy ze nie bedzie ich dużo ale na pewno chociaz jedno Wam przysla to chcetnie zobaczymy :loveu:

Posted

[quote name='dOgLoV']Ahaaa a to zrozumiemy ze nie bedzie ich dużo ale na pewno chociaz jedno Wam przysla to chcetnie zobaczymy :loveu:[/QUOTE]

Jak nie przyślą to im ukradnę i wstawię :)

Posted

[quote name='WATACHA']O zdjęcia ciężko, bo mieszkają za granicą i przyjeżdżają ok 2 razy w roku, ale się postaram :)[/QUOTE]

ej, ale z doświadczenia Ci powiem, że to troche trwa... może zdążą przyjechać ;) no chyba, że Ty sie dowiedziałaś a ona już właśnie na porodówce...

Posted

[quote name='jambi']ej, ale z doświadczenia Ci powiem, że to troche trwa... może zdążą przyjechać ;) no chyba, że Ty sie dowiedziałaś a ona już właśnie na porodówce...[/QUOTE]

Ja to pół biedy, gorzej jakby ona się dowiedziała dopiero na porodówce ;)

Coś wspominała, że pod koniec roku

Posted

[quote name='Tekla64']bedziesz ciocia jak fajnie
gratulacje dla mamusi i dla przyszlej cioci[/QUOTE]

A dziękuję.W tamtym roku też zostałam ciocią.Może w przyszłym mnie oszczędzą ;)

Posted

[quote name='WATACHA']A dziękuję.W tamtym roku też zostałam ciocią.[B]Może w przyszłym mnie oszczędzą[/B] ;)[/QUOTE]

Przecież dzieci sa przekochane :loveu::loveu::loveu::loveu: