wilczy zew Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 żadnej bym nie zastosowała,z Twojego opisu wnioskuję że pod skóra jest ropa więc trzeba ją wyciągnąć;posmarowanie maścią ichtiolową i na to okłady z bardzo ciepłego rywanolu powodują pęknięcie i wyjście ropy,obejrzyj jak to wygląda Quote
WATACHA Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 To jest ostatni (zewnętrzny) pazur u tylnej łapy.Pazur wygląda już lepiej niż wczoraj, przy samym pazurze ma lekko spuchnięte i czerwone, troszkę jakby mu "woda" wyciekała w miejscu połączenia palca z pazurem.I ma zaczerwienione między palcami.Dziś to nie śmierdziuszkuje. Quote
wilczy zew Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 rywanolem można przemywać,maści nie dawaj Quote
WATACHA Posted February 20, 2012 Author Posted February 20, 2012 [quote name='wilczy zew']Jak pazur Mentorka??[/QUOTE] Boli go jeszcze, ale chyba już lepiej.Byliśmy u wet , przemywamy i smarujemy maścią tą co miałam w domu. Quote
WATACHA Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Rivanolem. Wczoraj w windzie, a właściwie przed spotkaliśmy naszego ulubionego sąsiada.Jeszcze ani razu nie widziałam go trzeźwego, a mieszkamy tu ok roku. Oczywiście zawsze ma dużo do powiedzenia, a raczej do wybełkotania.On sobie gadu gadu, a ja :siara:.... W pewnym momencie chyba go poniosła trochę fantazja :-? i mówi do mnie, że ten jego wariat (pies niedużo większy od Leosia i chudy) kiedyś skoczył na kark rottweilerowi i wydrapał mu oko.Nie wiem co on pije, ale chyba też się przerzucę :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 nie radze zmieniac przyzwyczajen ty mozesz miec zmory zamiast cudnych fantazji hhihi Quote
wilczy zew Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Tekla64']nie radze zmieniac przyzwyczajen ty mozesz miec zmory zamiast cudnych fantazji hhihi[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
WATACHA Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 przez co można wstawić zdjęcia bez logowania, bo mnie zaraz coś trafi ... Quote
Margi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [url]http://tinypic.com/index.php[/url] Quote
WATACHA Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='wilczy zew']przez żabkę-Image Shack[/QUOTE] No właśnie już nie, kazali podać e-mail a potem jak go wprowadzałam pisali, że już taki jest.Mam ich w nosie, nie będę sobie nimi głowy zawracać [quote name='Margi'][url]http://tinypic.com/index.php[/url][/QUOTE] Dziękuję , spróbuję :) Wczoraj się dowiedziałam , że moja starsza siostra będzie miała dzidziusia :).Trochę jestem w szoku , bo się z różnych względów po niej nie spodziewałam. Quote
łamAga Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='WATACHA'] Wczoraj się dowiedziałam , że moja starsza siostra będzie miała dzidziusia :).Trochę jestem w szoku , bo się z różnych względów po niej nie spodziewałam.[/QUOTE] Oooo to gratulacje dla siostry :lol: i oczywiscie czekamy na zdjecia malenstwa jak juz zawita na naszym swiecie :loveu: Quote
WATACHA Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Oooo to gratulacje dla siostry :lol: i oczywiscie czekamy na zdjecia malenstwa jak juz zawita na naszym swiecie :loveu:[/QUOTE] O zdjęcia ciężko, bo mieszkają za granicą i przyjeżdżają ok 2 razy w roku, ale się postaram :) Quote
łamAga Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='WATACHA']O zdjęcia ciężko, bo mieszkają za granicą i przyjeżdżają ok 2 razy w roku, ale się postaram :)[/QUOTE] Ahaaa a to zrozumiemy ze nie bedzie ich dużo ale na pewno chociaz jedno Wam przysla to chcetnie zobaczymy :loveu: Quote
WATACHA Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='dOgLoV']Ahaaa a to zrozumiemy ze nie bedzie ich dużo ale na pewno chociaz jedno Wam przysla to chcetnie zobaczymy :loveu:[/QUOTE] Jak nie przyślą to im ukradnę i wstawię :) Quote
jambi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='WATACHA']O zdjęcia ciężko, bo mieszkają za granicą i przyjeżdżają ok 2 razy w roku, ale się postaram :)[/QUOTE] ej, ale z doświadczenia Ci powiem, że to troche trwa... może zdążą przyjechać ;) no chyba, że Ty sie dowiedziałaś a ona już właśnie na porodówce... Quote
WATACHA Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='jambi']ej, ale z doświadczenia Ci powiem, że to troche trwa... może zdążą przyjechać ;) no chyba, że Ty sie dowiedziałaś a ona już właśnie na porodówce...[/QUOTE] Ja to pół biedy, gorzej jakby ona się dowiedziała dopiero na porodówce ;) Coś wspominała, że pod koniec roku Quote
Tekla64 Posted February 24, 2012 Posted February 24, 2012 bedziesz ciocia jak fajnie gratulacje dla mamusi i dla przyszlej cioci Quote
WATACHA Posted February 24, 2012 Author Posted February 24, 2012 [quote name='Tekla64']bedziesz ciocia jak fajnie gratulacje dla mamusi i dla przyszlej cioci[/QUOTE] A dziękuję.W tamtym roku też zostałam ciocią.Może w przyszłym mnie oszczędzą ;) Quote
łamAga Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 [quote name='WATACHA']A dziękuję.W tamtym roku też zostałam ciocią.[B]Może w przyszłym mnie oszczędzą[/B] ;)[/QUOTE] Przecież dzieci sa przekochane :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts