wilczy zew Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 hm...mnie nigdy nie przyszły mielone do głowy...ja mówię o wyrwaniu nóg z d... Quote
zerduszko Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='wilczy zew']hm...mnie nigdy nie przyszły mielone do głowy...ja mówię o wyrwaniu nóg z d...[/QUOTE] To za mało, bo toto jest padalcem. Bedzie pełzać :lol: Quote
WATACHA Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Będę musiała przetestować. Wrócił mój Leoś ;). Dziś wyszliśmy na 2 godzinki, na stole został talerz na którym znajdowały się skórki od mandarynki i skórka od banana.Zgadnijcie co zniknęło:mdleje:? Quote
WATACHA Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 [quote name='malawaszka']talerz :roflt:[/QUOTE] Jakby miał więcej czasu to pewnie też ;) Quote
Tekla64 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 pozzeral skorki po owocach egzotycznych? wiecie co ja kiedys dalam chomikowi kawalek skorki od banana ....... i w godzine pozniej zdechl a moj wet pwiedzial ze one sa tak naszpikowane chemia ze strach a efekt zobaczylam Quote
WATACHA Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 No akurat po bananie :shake: Teraz to mnie przestraszyłaś.Na razie czuje się dobrze :roll: Quote
Tekla64 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 to bylo 30ponad lat temu teraz szybciej do nas docieraja banany!!!!! nie martw sie ino se tak przypomnialam i moze nie calkiem potrzebnie napisalam sorki ale nie chcalam straszyc moje jadaja ale owoce skorek nie daje , tak samo jak od lat bardzo wielu sie wiecej nie kapalam w Baltyku a popatrz cala masa sie kapie i zyja! Quote
WATACHA Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Ja też nie daje sam się poczęstował ;) A czemu się nie kąpiesz?Kiedyś gdzieś mówili, że w naszym Bałtyku to na dnie jest dużo radioaktywnych rzeczy potopionych. Quote
jambi Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='Tekla64']pozzeral skorki po owocach egzotycznych? wiecie co ja kiedys dalam chomikowi kawalek skorki od banana ....... i w godzine pozniej zdechl a moj wet pwiedzial ze one sa tak naszpikowane chemia ze strach a efekt zobaczylam[/QUOTE] [quote name='WATACHA']No akurat po bananie :shake: Teraz to mnie przestraszyłaś.Na razie czuje się dobrze :roll:[/QUOTE] wiecie co, ja bym nie histeryzowała... jednak Leoś wydaje mi się poniekąd większy od chomika... Quote
wilczy zew Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 [quote name='jambi']wiecie co, ja bym nie histeryzowała... jednak Leoś wydaje mi się poniekąd większy od chomika...[/QUOTE] :roflt: ......... Quote
Tekla64 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 no dyc mowie ze to bylo mase lat temu inne realia , inna chemia. dzis chyba juz tak sie nie dzieje kiedys dawno temu bedac uczennica szkoly w klasie o profilu biol-chem bylismy w instytucie tropikalnym czy jakim innym oceanograficznym[juz nie pamietam] i badalismy wode z Baltyku a do tego byla pani fachowiec od wlasnie nasze morza i troche za duzo nam opowiedziala od tamtej pory juz nie weszlam do naszej morskiej wody, co nie znaczy ze inne morza sa duzo lepsze hihihi ale to chyba tak na zasadzie kielbas i masarni , jak sie nie wie to sie je bez problemu, ale z innej strony dyc cos jesc trzeba a ja jednak miesozerny organizm jestem Quote
WATACHA Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 [quote name='jambi']wiecie co, ja bym nie histeryzowała... jednak Leoś wydaje mi się poniekąd większy od chomika...[/QUOTE] Większy, większy, ale niedużo ;). Na szczęście nic mu nie było :). [quote name='wilczy zew']:roflt: .........[/QUOTE] :olympic: [quote name='Tekla64']no dyc mowie ze to bylo mase lat temu inne realia , inna chemia. dzis chyba juz tak sie nie dzieje kiedys dawno temu bedac uczennica szkoly w klasie o profilu biol-chem bylismy w instytucie tropikalnym czy jakim innym oceanograficznym[juz nie pamietam] i badalismy wode z Baltyku a do tego byla pani fachowiec od wlasnie nasze morza i troche za duzo nam opowiedziala od tamtej pory juz nie weszlam do naszej morskiej wody, co nie znaczy ze inne morza sa duzo lepsze hihihi ale to chyba tak na zasadzie kielbas i masarni , jak sie nie wie to sie je bez problemu, ale z innej strony dyc cos jesc trzeba a ja jednak miesozerny organizm jestem[/QUOTE] Ach teraz to się wszystko nadaje do d..y.Lepiej nie wiedzieć co się je :shake:.Chociaż ja zazwyczaj czytam :razz:. Z Mentorkiem muszę jutro iść do wet, bo mu się zrobiło czerwone koło tego pazura. Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 no to czekamy na wiesci co dalej z pazurem i oby szybko sie zagoilo nie no wiedziec to deczko trza ale moze nie wszystko hihihi Quote
WATACHA Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Tekla64']no to czekamy na wiesci co dalej z pazurem i oby szybko sie zagoilo nie no wiedziec to deczko trza ale moze nie wszystko hihihi[/QUOTE] Tylko nie pamiętam czy wet dzisiaj od 10 czy od 12.Jak od 12 to lipa bo muszę wyjść.W razie co mam nadzieję, że mu się nic do jutra nie zrobi, bo to trochę dziwnie pachnie :roll: Quote
Tekla64 Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 moze sie tam ropa zbiera sporouj jakby co z mascia ichtiolowa napisalam pw Quote
WATACHA Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 [quote name='Tekla64']moze sie tam ropa zbiera sporouj jakby co z mascia ichtiolowa napisalam pw[/QUOTE] Jak jej nie będzie jeszcze to skoczę do apteki i spróbuję Quote
wilczy zew Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 i okłady z ciepłego rywanolu powoduje pęknięcie i ropa wychodzi Quote
jambi Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Ty, weź no zakup ten preparat co Ci mówiłam! CTC i psikaj nim! zaszkodzić nie zaszkodzi a może pomóc; masz, poczytaj i zobacz jak to wygląda [URL]http://www.lekowet.pl/?option=products_details&id=775[/URL] nie przerażaj się, że to dla rogacizny jest! dla rogacizny, ale u psów tez sie stosuje ;) Quote
WATACHA Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Za dużo tych propozycji macie, nie wiem na co się zdecydować Quote
wilczy zew Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 połącz Tekli z moją-tanio i skutecznie bo to wygląda,że już jest infekcja Quote
Tekla64 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 ja bych jednak poszla do weta jesli to juz tak daleko zaszlo ale na zas do pierdulkow ewentualnie do poczatkow bedziesz juz miala game sposobow coby se zaoszczedzic wizyty u weta a laczyc wsie te rzeczy mozesz na przemiennie, masc ichtiolowa jako kompresik na chwile spokoju ,przemywanie riwanolem czy okaldy na przemiennie a ta masc co pisalam jednak tyz bych se zakupila coby jakby co byla pod reka , sposob Jambi i jej preparat tez napewno bedzie przydatny i pozyteczny bo...... wyprobowany na wielu zwerzakach ciezko sie leczacych Quote
WATACHA Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Ło Matko dziewczyny, nie zdążyłam dziś ani do wet. ani do apteki :(.Szefowa poprosiła mnie o przysługę, myślałam że to zajmie minimum 1,5 godz zajęło ponad 3:mdleje: Wiecie co ale mam w domu takie dwie maści może któraś by się nadała [url]http://www.doz.pl/leki/p592-Detreomycyna[/url] [url]http://www.i-apteka.pl/product-pol-609-TORMENTIOL-masc-20g.html[/url] Quote
Margi Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Moim zdaniem jeżeli już to detreomycyna,czyli maść z antybiotykiem. Quote
WATACHA Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Jutro i tak lecę do wet, ale może bym mu już dziś czymś posmarował Quote
Recommended Posts