Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Ile lat ma Mentor?

A podbiegaczy też nie znoszę :P[/QUOTE]

Jak go braliśmy miał ok 2 (może więcej, był dorosłym psem) był to koniec maja 2007.Więc już zaczął przynajmniej 7 rok.

Posted

[quote name='zerduszko']No to jeszcze nie taki stary ;)[/QUOTE]

Nie no stary to na pewno nie, ale już pomału trzeba myśleć o stawach.Z zachowania to nadal szczeniak ;)

Posted

[quote name='WATACHA']Nie no stary to na pewno nie, ale już pomału trzeba myśleć o stawach.Z zachowania to nadal szczeniak ;)[/QUOTE]
To jak mój Kluch, koło maja skończy 7 a we łbie bez zmian :D

Posted

[quote name='WATACHA']he,he znalazłam jeszcze jeden filmik z małym Leosiem :)

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=BjijbCIJ6RE[/URL][/QUOTE]

aaaaa jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: i jakie wy macie czysciutenkie legowisko<marzyciel>

Posted

ha ha ha Leos wariat, jakbym Felka w fazie głupawki widziała :evil_lol::evil_lol:

małe to to jak łeb Mentora a zaczepne i jak smiesznie skacze po łóżku :lol::lol:

a słychac, że nie byłaś "babo" zachwycona tymi harcami ;)

Posted

[quote name='dOgLoV']aaaaa jaki słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: i jakie wy macie czysciutenkie legowisko<marzyciel>[/QUOTE]

No co Ty chyba było w miarę nowe, potem osikane przez Leosia, zmienione na kolor pasujący do mebli.A teraz śpią na "starym" łóżku, gdzie i tak ciągle muszę wymieniać ręczniki, trzepać i prać nie nadążam

[quote name='Fides79']ha ha ha Leos wariat, jakbym Felka w fazie głupawki widziała :evil_lol::evil_lol:

małe to to jak łeb Mentora a zaczepne i jak smiesznie skacze po łóżku :lol::lol:

a słychac, że nie byłaś "babo" zachwycona tymi harcami ;)[/QUOTE]

Ja też się uśmiałam z tych jego "skakanek" po łóżku.Ja to się chyba "czepiałam" o szczekanie, bo harce osobiście mi nie przeszkadzają.

Posted

[quote name='Tekla64']o co??? znowu wielka przerwa? i w windowych opowiesciach i w zdjeciach????
my tu caly czas czekamy i czekamy[/QUOTE]

A filmiki?To nic kurczę ;).Dziś wstawię, bo odzyskałam aparat.
A z windowych opowieści na razie nic ciekawego, oprócz tego , że wynaleźli nowy sposób żeby nie wsiadać z nami do windy, [B]UDAJĄ, ŻE IDĄ SPRAWDZIĆ SKRZYNKI POCZTOWE ;)[/B]

[quote name='jambi']obejrzałam filmik "Leoś wariacik" - fajnie popatrzec na takiego szczyla :lol:[/QUOTE]

Fajnie tak popatrzeć, na małą kulkę.Już wtedy był nerwus.Nie udało się pogryźć panka to się wyżył na kołderce ;)
On mnie normalnie rozbraja.Mój mąż zazwyczaj wraca z pracy około 19, ale wczoraj pojechał obejrzeć mecz do teściów.W związku z tym Leos postanowił go ukarać 15 minutowym "gryzieniem" w rękę.Poprzednim razem gdy mąż wrócił później też się na nim tak "wyżywał".Czyli to nie był przypadek.Każde spóźnienie jest karane hi,hi,hi.

A w ogóle to Leosiowi robi się brązowa broda, już nie jest taka ładna ;(

Posted

[quote name='WATACHA']On mnie normalnie rozbraja.Mój mąż zazwyczaj wraca z pracy około 19, ale wczoraj pojechał obejrzeć mecz do teściów.W związku z tym Leos postanowił go ukarać 15 minutowym "gryzieniem" w rękę.Poprzednim razem gdy mąż wrócił później też się na nim tak "wyżywał".Czyli to nie był przypadek.Każde spóźnienie jest karane hi,hi,hi.[/QUOTE]
Psy są głupie, ale czas nie jest im obcy :lol: Lubią rytuały i "każda" zmiana im się nie podoba, jednym mniej innym bardzo ;)

Posted

[quote name='zerduszko'][B]Psy są głupie[/B], ale czas nie jest im obcy :lol: Lubią rytuały i "każda" zmiana im się nie podoba, jednym mniej innym bardzo ;)[/QUOTE]

Moje są bardzo mądre tylko głupie czasem udają ;)

Posted

Psy mają świetnie rozwinięte poczucie czasu.

Jest takie stare powiedzenie: "Jaki pan taki kram." oraz często się mówi,że pies upodabnia się do właściciela,więc Twoje są mądre a inne mogą być głupie.

Posted

jest tez powiedzenie " jak wlazles miedzy wrony kracz jaki i one"
wszytskie zwierzaki maja poczucie czasu i swietnie korzystaja z niego!
malo ja nawet powiem ze one maja tak daleko rowiniete poczucie czasu ze swietnie se daja rade z kalendarzem !

nie ma glupich psow sa ino zle poprowadzone, a moze nie tyle zle ile nieprawidlowo dla nich