Saththa Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 No wiesz co! Od marca nic a Ty mnie tutaj wysyłasz :P Quote
WATACHA Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 No wiesz co! Od marca nic a Ty mnie tutaj wysyłasz :P oooooooooooooooooo gość huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
ulana Posted July 7, 2015 Posted July 7, 2015 Widzisz - jak coś napisałaś od razu ktoś zajrzał. :) Jutro ha,ha,ha Jędzo. ;) Quote
WATACHA Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 Widzisz - jak coś napisałaś od razu ktoś zajrzał. :) Jędzo. ;) Sensacja :P Quote
WATACHA Posted July 7, 2015 Author Posted July 7, 2015 O , żyjesz :D Właśnie sobie uświadomiłam , że Was nie śledzę. Refleksik to ja mam :P 1 Quote
Bolsbokser Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 no znalazłam Was. Durne dogo i jego zmiany. Straciłam wszystkie subskrypcje. Amber, do Ciebie to już nawet nie wchodzę, masz tyle stron wątku, że już nie obczajam o co kaman :P Quote
Amber Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Haha najlepiej zacznij od ostatniej, aż tak wiele się nie działo :D W sumie to nic - od początku do końca te same psy :D Quote
Bolsbokser Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 Haha najlepiej zacznij od ostatniej, aż tak wiele się nie działo :D W wolnej chwili spróbuję to ugryźć :D Quote
WATACHA Posted October 5, 2015 Author Posted October 5, 2015 No, ostatnio jakoś na dogo niewiele się dzieje. Quote
Bolsbokser Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Mało kto pisze :P bo jest fb. Ale, szczerze, wolę dogo. Jest wg mnie bardziej kameralne. Quote
WATACHA Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 bo jest fb. Ale, szczerze, wolę dogo. Jest wg mnie bardziej kameralne. To prawda Quote
jolkablaszczyk Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 wiekszosc chyba predzej na fb zaglada niz na fora chocby najulubiensze :) ja robie swoista obiegowke po ulubionych stronach.. ehh.... tak to juz bywa Quote
Bolsbokser Posted October 26, 2015 Posted October 26, 2015 No ja się mocno z fb wycofałam. Zaglądam tylko na te stronki, co mnie interesują na fb i wrzucam Ronikowe fotki na jego fanpejdża. Quote
WATACHA Posted October 26, 2015 Author Posted October 26, 2015 Taki mam problem, że od czasu kiedy kolega Bartka wziął nasze komputery do "czyszczenia" to nie chcą współpracować z moim telefonem :(.Nie mogę się doprosić o zrobienie tego ;( Fotki raczej tez domowe, bo na spacery chodzimy pod osłoną nocy :).Surek ma się znakomicie, oprócz drapania i lizania tyłka :).Za to Mentorkowi rosną guzki i trzeba je w końcu skonsultować z innym lekarzem, bo odpowiedź , że maja jeszcze dużo miejsca jakoś mnie nie przekonuje.Przede wszystkim potrzebuję się dowiedzieć co temu psu jest.Badania krwi, moczu, usg były w porządku, ale coś musi być nie tak jeżeli rosną.A Leoś ma troszkę podwyższone wątrobowe.Badania miał robione po tym jak się czegoś nażarł i mu się zrobiły nadżerki na jęzorze, zresztą jeszcze trzeba go trochę odchudzić.Jednak bardziej martwi mnie "fasolka" która się pojawiła jakieś 5 cm od odbytu :(.Tylko to są już rzeczy które chce skonsultować z konkretnym lekarzem, ale jakoś praca mi się nie chce z nim pogodzić.Humory i apetyty im dopisują. A Surek to w ogóle mi imponuje.Wprowadziłam im pyłek kwiatowy do diety i w tym momencie już tylko Leosiowi podaje strzykawką.Najpierw Sura zasmakowała i piła , a wczoraj pokazała Mentorkowi że tak jest fajniej :) Quote
Recommended Posts