Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Taki mam problem, że od czasu kiedy kolega Bartka wziął nasze komputery do "czyszczenia" to nie chcą współpracować z moim telefonem :(.Nie mogę się doprosić o zrobienie tego ;(

Fotki raczej tez domowe, bo na spacery chodzimy pod osłoną nocy :).Surek ma się znakomicie, oprócz drapania i lizania tyłka :).Za to Mentorkowi rosną guzki i trzeba je w końcu skonsultować z innym lekarzem, bo odpowiedź , że maja jeszcze dużo miejsca jakoś mnie nie przekonuje.Przede wszystkim potrzebuję się dowiedzieć co temu psu jest.Badania krwi, moczu, usg były w porządku, ale coś musi być nie tak jeżeli rosną.A Leoś ma troszkę podwyższone wątrobowe.Badania miał robione po tym jak się czegoś nażarł i mu się zrobiły nadżerki na jęzorze, zresztą jeszcze trzeba go trochę odchudzić.Jednak bardziej martwi mnie "fasolka" która się pojawiła jakieś 5 cm od odbytu :(.Tylko to są już rzeczy które chce skonsultować z konkretnym lekarzem, ale jakoś praca mi się nie chce z nim pogodzić.Humory i apetyty im dopisują.

A Surek to w ogóle mi imponuje.Wprowadziłam im pyłek kwiatowy do diety i w tym momencie już tylko Leosiowi podaje strzykawką.Najpierw Sura zasmakowała i piła , a wczoraj pokazała Mentorkowi że tak jest fajniej :)