Fides79 Posted May 29, 2013 Posted May 29, 2013 zdjęcia bardzo fajne, Mała zadowolona, roześmiana, dobrze jej u Was :p a co do Mentorka, to proszę się cieszyć że jest zdrowy i nie marudzić wiadomo, że niestety duże psy jakoś szybciej się starzeją a Mentor na dodatek jest po niewiadomych przejściach ale ważne że ma kochający domek, a że już tak nie szaleje, to co, zmądrzał, wydoroślał, po prostu mężczyzna się z niego zrobił, echo z pomiędzy uszu znika ;) Quote
WATACHA Posted June 3, 2013 Author Posted June 3, 2013 [quote name='wilczy zew']Co się tam u Was dzieje ze zdrowiem??!?[/QUOTE] Pisałam u Malawaszki.Takie tam grzyby w uszach i zapalenie spojóweczek. Quote
wilczy zew Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 już doczytałam... pomiziaj Mentorka i niech szybko zdrowieje Quote
WATACHA Posted June 5, 2013 Author Posted June 5, 2013 No mam nadzieję, bo już się nie drapie.W piątek mamy kontrolę i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :).A Tiluś coś z dupką ma, niby miała wyciśnięte gruczoły, niby pani wet powiedziała, że wygląda w porządku to coś mi nie psi.Ona jest bardzo wrażliwa na dotyk w tym miejscu, a wczoraj psiaki cuś ją obwąchiwały.Obejrzymy ją jeszcze przy okazji piątkowej wizyty. Quote
WATACHA Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 Nie mam fot , ale mam film o "morderczym" psie [url]http://www.youtube.com/watch?v=RqL3cVZlGEg&feature=youtu.be[/url] Quote
Saththa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='WATACHA']Nie mam fot , ale mam film o "morderczym" psie [URL]http://www.youtube.com/watch?v=RqL3cVZlGEg&feature=youtu.be[/URL][/QUOTE] Ojejku jaka lizawka :) Biedny Mentorek, chciał a mu się wciaskli :) Ale się dałaś wylizawkować :) Quote
WATACHA Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Saththa']Ojejku jaka lizawka :) Biedny Mentorek, chciał a mu się wciaskli :) Ale się dałaś wylizawkować :)[/QUOTE] Nie miałam wyjścia.Tak jest codziennie, człowiek juz nie ma siły się bronić. Quote
Saththa Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 [quote name='WATACHA']Nie miałam wyjścia.Tak jest codziennie, człowiek juz nie ma siły się bronić.[/QUOTE] bleh. Fix tez jest z takich ale ja jakoś nie mogeeeeeeee :) zwłaszcza ze on ma dośc specyficzny gust :eek2: Quote
WATACHA Posted June 9, 2013 Author Posted June 9, 2013 [quote name='Saththa']bleh. Fix tez jest z takich ale ja jakoś nie mogeeeeeeee :) zwłaszcza ze on ma dośc specyficzny gust :eek2:[/QUOTE] Ona ma apetyt, ale akurat kup nie je ;P [quote name='zerduszko']Ale przylepka :loveu:[/QUOTE] największa jaka znam Quote
WATACHA Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='wilczy zew']Coś wynika z obserwacji?[/QUOTE] Z rana jestem nie kumata i nie bardzo rozumiem o co chodzi ;P? Quote
ulana Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Obejrzałam sobie zdjątka - śliczna panna :) I filmik - nie wyglądasz na niezadowoloną. hihi. Quote
WATACHA Posted June 10, 2013 Author Posted June 10, 2013 [quote name='ulana']Obejrzałam sobie zdjątka - śliczna panna :) I filmik - nie wyglądasz na niezadowoloną. hihi.[/QUOTE] Śliczna, ale nie mogę jej utuczyć ;), bo wciąż jest za chuda :(.No fakt było dość śmiesznie, ale na aż takie czułości zazwyczaj nie pozwalam, chciałam pokazać na filmie jaka jest bez żadnych hamulców. Quote
ulana Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 A może chciałaś pokazać jaka jesteś tolerancyjna. ;) Quote
malawaszka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 haha świetna! i jaka duża! dopiero teraz widać na filmiku, że sporo większa od minika nooo i Lilka - wyglądasz bosko!!!! Quote
Fides79 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Lila wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości 100 lat :Rose::BIG::drinking: Quote
ulana Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 I od nas wszystkiego naj, naj - spełnienia marzeń i coraz więcej sznupków :) :multi: :tort: Quote
WATACHA Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 [quote name='malawaszka']haha świetna! i jaka duża! dopiero teraz widać na filmiku, że sporo większa od minika nooo i Lilka - wyglądasz bosko!!!![/QUOTE] :oops: dziękuję [quote name='Fides79']Lila wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości 100 lat :Rose::BIG::drinking:[/QUOTE] [quote name='ulana']I od nas wszystkiego naj, naj - spełnienia marzeń i coraz więcej sznupków :) :multi: :tort:[/QUOTE] A Wy łobuzy już żeście wypatrzyły:lol:.Starość nie radość:placz:.Dziękuję:loveu: Quote
Saththa Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 I Ode mnie wszystkiego co w życiu najlepsze ;) Quote
malawaszka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Lilka pakuj Tilkę do domu :multi: domek sprawdzony, jest super :multi: Quote
Recommended Posts