Jump to content
Dogomania

Mentorek [*] , Leosiek , Surcia i rudy Rucio

Recommended Posts

Posted

zdjęcia bardzo fajne, Mała zadowolona, roześmiana, dobrze jej u Was :p
a co do Mentorka, to proszę się cieszyć że jest zdrowy i nie marudzić
wiadomo, że niestety duże psy jakoś szybciej się starzeją a Mentor na dodatek jest po niewiadomych przejściach
ale ważne że ma kochający domek, a że już tak nie szaleje, to co, zmądrzał, wydoroślał, po prostu mężczyzna się z niego zrobił, echo z pomiędzy uszu znika ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']Co się tam u Was dzieje ze zdrowiem??!?[/QUOTE]

Pisałam u Malawaszki.Takie tam grzyby w uszach i zapalenie spojóweczek.

Posted

No mam nadzieję, bo już się nie drapie.W piątek mamy kontrolę i mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze :).A Tiluś coś z dupką ma, niby miała wyciśnięte gruczoły, niby pani wet powiedziała, że wygląda w porządku to coś mi nie psi.Ona jest bardzo wrażliwa na dotyk w tym miejscu, a wczoraj psiaki cuś ją obwąchiwały.Obejrzymy ją jeszcze przy okazji piątkowej wizyty.

Posted

[quote name='WATACHA']Nie mam fot , ale mam film o "morderczym" psie
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=RqL3cVZlGEg&feature=youtu.be[/URL][/QUOTE]

Ojejku jaka lizawka :) Biedny Mentorek, chciał a mu się wciaskli :)

Ale się dałaś wylizawkować :)

Posted

[quote name='Saththa']Ojejku jaka lizawka :) Biedny Mentorek, chciał a mu się wciaskli :)

Ale się dałaś wylizawkować :)[/QUOTE]

Nie miałam wyjścia.Tak jest codziennie, człowiek juz nie ma siły się bronić.

Posted

[quote name='WATACHA']Nie miałam wyjścia.Tak jest codziennie, człowiek juz nie ma siły się bronić.[/QUOTE]

bleh. Fix tez jest z takich ale ja jakoś nie mogeeeeeeee :) zwłaszcza ze on ma dośc specyficzny gust :eek2:

Posted

[quote name='Saththa']bleh. Fix tez jest z takich ale ja jakoś nie mogeeeeeeee :) zwłaszcza ze on ma dośc specyficzny gust :eek2:[/QUOTE]

Ona ma apetyt, ale akurat kup nie je ;P
[quote name='zerduszko']Ale przylepka :loveu:[/QUOTE]

największa jaka znam

Posted

[quote name='ulana']Obejrzałam sobie zdjątka - śliczna panna :)

I filmik - nie wyglądasz na niezadowoloną. hihi.[/QUOTE]

Śliczna, ale nie mogę jej utuczyć ;), bo wciąż jest za chuda :(.No fakt było dość śmiesznie, ale na aż takie czułości zazwyczaj nie pozwalam, chciałam pokazać na filmie jaka jest bez żadnych hamulców.

Posted

[quote name='malawaszka']haha świetna! i jaka duża! dopiero teraz widać na filmiku, że sporo większa od minika

nooo i Lilka - wyglądasz bosko!!!![/QUOTE]
:oops: dziękuję
[quote name='Fides79']Lila wszystkiego najlepszego, dużo szczęścia i radości
100 lat :Rose::BIG::drinking:[/QUOTE]

[quote name='ulana']I od nas wszystkiego naj, naj - spełnienia marzeń i coraz więcej sznupków :) :multi: :tort:[/QUOTE]

A Wy łobuzy już żeście wypatrzyły:lol:.Starość nie radość:placz:.Dziękuję:loveu:

• 2 weeks later...