azalia Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Sunia jest śliczna tylko taka smutna maleńka,ale mam nadzieję że niedługo w nowym domku mordeczka się uśmiechnie. Quote
Igam Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 MARCHEWA napisał(a):Miałam jeden fajny telefon z Olsztyna w sprawie Funi,jutro dam znać czy coś z tego będzie;) I co? Są już jakieś wieści? Quote
MARCHEWA Posted March 31, 2011 Author Posted March 31, 2011 Igam napisał(a):I co? Są już jakieś wieści? Tylko jedna rodzinka dzwoniła w sprawie suni dwa razy i jesteśmy umówieni na sobotę,państwo mają przyjechać i ją zobaczyć,chcą aby miedzy nimi a pieskiem od razu zaiskrzyło,może nie wybiorą Funi,może zakochają się w innej suni.....zobaczymy. Ale domek zapowiada się fajny,ludzie mieli poprzednią suczkę 12 lat,która odeszła ze starości,nie mają małych dzieci,syn jest już dorosły.Mają mieszkanie z wyjściem na ogród.Nie mają nic przeciwko wizycie po-adopcyjnej jak będę kiedyś przy okazji w Olsztynie. Czekamy więc do soboty. Quote
MARCHEWA Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 Państwo przyjechali,ludzie młodzi i bardzo mili.Funia jak tylko została zabrana na ręce przez nową panią bardzo się do niej przytuliła i już nie chciała zejść;) Kana,jeszcze raz dziękuję za błyskawiczne ogłoszenia,dzięki którym Funia znalazła dom;) Quote
Kana Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Bardzo się cieszę że moje ogloszenia poskutkowaly :) Quote
azalia Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Ale wspaniała nowina!A możemy liczyć na wieści z nowego domku sunieczki? Quote
horacy dwa Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='azalia']Ale wspaniała nowina!A możemy liczyć na wieści z nowego domku sunieczki?[/QUOTE] Tak pani obiecała zdjęcia i wieści. Quote
MARCHEWA Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 azalia napisał(a):Ale wspaniała nowina!A możemy liczyć na wieści z nowego domku sunieczki? Nowe wieści są takie,że sunia jest psim ideałem,nie chce zabawek tylko leży na kanapie obok pańci i jak pańcia idzie pitrasic do kuchni i za długo nie wraca to sunia idzie do niej,aby o sobie przypomnieć i jak już zostanie wygłaskana wraca na wyrko;) Pani jest zachwycona sunią,powiedziała,że jest to pies stworzony dla jej rodziny;) Fotki mają być w weekend;) Quote
horacy dwa Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 MARCHEWA napisał(a):Nowe wieści są takie,że sunia jest psim ideałem,nie chce zabawek tylko leży na kanapie obok pańci i jak pańcia idzie pitrasic do kuchni i za długo nie wraca to sunia idzie do niej,aby o sobie przypomnieć i jak już zostanie wygłaskana wraca na wyrko;) Pani jest zachwycona sunią,powiedziała,że jest to pies stworzony dla jej rodziny;) Fotki mają być w weekend;)Cudowne wiadomości. Quote
azalia Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Po przeczytaniu tak cudownych wieści z nowego dmku suni ogarnęła mnie błogość i radość. Quote
Recommended Posts