Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 967
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Psiaka cosik pokąsało(osa,szerszeń??) We wtorek miał spuchniętą łapę i 42 gorączki:( Dostał antybiotyk i przeciw zapalne leki.Dziś już jest znaczna poprawa:)
Niestety dało mu to popalić ponieważ 3 dni nic nie chciał jeść i teraz trzeba go podtuczyć
:)

Posted

Przeslalam wiecej zdjec żorskich biedaków,osobiscie polecałam Pani Trampika ,w/g tego co Pani mówiłą-Trampik ma najwieksze szanse z nich,czyli wiek ,pies po przejsciach .....trzymajmy kciuki;)

Posted

odzdzwonila Pani z Jaworzna,przyjedzie do nas,wczesniej da znac kiedy.Nie podjela decyzji do żadnego psiaka ,poprostu wezmie najsmutniejszego psa jaki ja ujmie.Stwierdzila ,ze one wszystkie sa bardzo smutne i poprostu decyzja na miejscu zostanie podjeta,w gre wchodzi kazda psina z Azylu+Dino i Kajka

Posted

Trampik i Ludwik - jak dla mnie to są w tej chwili największe bidy. Boziu, jak Trampuś wczoraj płakał:-( Pani z Jaworzna musi być wspaniałą kobietą - cieszę się, że wybrała żorskie bidulki.