BUDRYSEK Posted July 1, 2011 Author Posted July 1, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bakusiowa Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='BUDRYSEK'] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Jak z łapką Zuzi? Czy jeszcze utyka? Rzeczywiście taka z niej jest sarenka. Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2011 Author Posted July 10, 2011 Zuzi musi jeszcze tylko tyleczek zarosnac i nikt nie zauwazy jaka przezyla tragedie Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Author Posted July 11, 2011 Parys czeka juz tylko na śmierć....w schronie nie ma szans!!! Błagam o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/210978-Jestem-Parys...mam-PADACZKĘ...CZY-MUSZĘ-UMRZEĆ-(?p=17234900#post17234900 Quote
BUDRYSEK Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 jutro idziemy na spotkanie z potencjalnym domkiem :( Quote
Funky Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Jak tam nasza sarenka? Masz jakieś dobre wieści dla nas Budrysku? Teraz biegnę do Twojego PONa w klatce :* Quote
BUDRYSEK Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 spotkanie przelozone na jutro...ufff ;) Quote
:: FiGa :: Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Czemu ufff? Niech no malenka znajdzie dobry domek jak najszybciej... wiecej bid czeka... :( I trzymamy kciuki za powodzenie!! Oby to byla wyjatkowa rodzina dla tej wyjatkowej suni :loveu: Quote
Funky Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Zaglądam do dziewczynki, pozdrawiam i czekam pełna nadziei na super wieści :)) Quote
BUDRYSEK Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Majeczka...wywalona na parkingu z myslą : "moze ją zabije...?" http://www.dogomania.pl/threads/2113...cie-ogłaszać! Quote
Funky Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 O Matko! Ty Budrysku zawsze jakąś bidę wynajdziesz... Już tam biegnę poczytać :* Quote
magdus84 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Budrysku..Ty chyba nie chcesz oddać małej, cio? Bez radości wspomniałaś o wizycie przed adopcyjnej itp... Quote
BUDRYSEK Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 magdus84 napisał(a):Budrysku..Ty chyba nie chcesz oddać małej, cio? Bez radości wspomniałaś o wizycie przed adopcyjnej itp... ciezko bedzie Ja oddac :( troszke razem przeszlysmy....jest wspaniala spotkalismy sie z Pania...bardzo sympatyczna osoba na razie jestesmy umowione na spacerki, Zuzia musi sie przyzwyczaic do Niej nie moge oddac Jej z dnia na dzien...ale bedzie miala swietny domek Pani o wszystko wypytala, sluchala uwaznie tego co mowie, juz robi zakupy na przyjecie mojej Ksieczniczki Quote
tayga Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 BUDRYSEK napisał(a):spotkalismy sie z Pania...bardzo sympatyczna osoba na razie jestesmy umowione na spacerki, Zuzia musi sie przyzwyczaic do Niej nie moge oddac Jej z dnia na dzien...ale bedzie miala swietny domek Pani o wszystko wypytala, sluchala uwaznie tego co mowie, juz robi zakupy na przyjecie mojej Ksieczniczki Bardzo się cieszę :) Quote
Funky Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Ojejej! To piękna, radosna wiadomość :) Oby takich więcej na Dogo! Quote
magdus84 Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Budrysku..jak się ma Księżniczka? Pewnie już jej nikomu nie oddasz?:) Quote
BUDRYSEK Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 [quote name='magdus84']Budrysku..jak się ma Księżniczka? Pewnie już jej nikomu nie oddasz?:) pewnie, ze bym Jej nikomu nie oddała...to był mój osobisty ochroniarz :) nikt nie mógł sie do mnie zblzac, wymachiwac rękami itp auto mogło zostac z otwartymi szybami bo Zuzia była najlepszym alarmem :) brakuje Jej bardzo...ale wiem, ze jest szczęśliwa :) mieszka w Bielsku Białej z fantastyczna Pańcią Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted January 1, 2012 Author Posted January 1, 2012 Wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku **** Berti ma szansę jechac do hoteliku....potrzebne "tylko" fundusze...pomozecie? http://www.dogomania.pl/threads/2195...-życia!-DS_dt! moze ktos zacznie Nowy Rok dobrym uczynkiem?.... Berti prosi.... 15 zł to dla Niego 1 bezpieczny dzień.... w schronie popada w coraz większą deprechę Quote
Recommended Posts