Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dobrze, ze rosolek pije, to sie nie odwodni
Aga, podklady pewnie dzisiaj dotra, bo wyslali mi w poniedzialek rano potwierdzenie nadania.
Za te krople na kleszcze tez juz pieniazki dostali, mozesz to odebrac z tego sklepu.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja bym też wybrała rosołek zamiast wody :)

allegro stanęło w miejscu , dodam jeszcze do swojego profilu na fb , porozsyłam po psiowych profilach , tylko tyle mogę , jakbyście miały jakiś pomysł gdzie jeszcze rozesłać to rozsyłajcie proszę :) 78 dyplomików sprzedanych na "płacę z allegro" mam 135 zł , odejdzie trochę na opłaty za wystawienie aukcji i prowizję

Posted

monika083 napisał(a):
i jak tam Zuzia?
Budrysku, czy dotarly juz podklady?

juz sie koncza :) bardzo Ci dziekuje :)

Iza i Avanti nie rozmwialam jeszcze z Iza z Nadira ale na pewno sa...dziekuje :)

Posted

dzisiaj bylismy sciagac szwy, Zuzia sama przeszla kawalek od auta do lecznicy :)
chodzi jeszcze pokracznie, sztywno, chwieje sie ale chodzi! :)
zaraz potem dlugo odpoczywa ale mama nadzieje ze bedzie coraz lepiej
w domu raczej lezy, boli ja to jeszcze bo nie pozwala sie tam dotykac, niestety apetyt nadal kiepski :(

Posted

lilk_a napisał(a):
Budrysku , a próbowałaś dać jej surowe mięso z kurczaka ? nieraz psy się na to kuszą , nawet jak nie mają apetytu

probowalam juz chyba wszystkiego :(
Zuza ubzdurala sobie, ze jak nie bedzie jadla i pila to nie bedzie kerciorka i nie bedzie bolalo :(

Daszenka jest glownym motorkiem napedowym Zuzi :) tak bedzie ja zaczepiala ,ze musi wstac i przeniesc sie w inne miejsce :)

http://www.dogomania.pl/threads/206012-4-tyg.-maleństwo-Daszeńka-szuka-domku...pomozcie!?p=16690258#post16690258

Posted

lilk_a napisał(a):
to świetnie :lol:

Budrysku a może są jakieś nowe zdjęcia ?
potrzebny mi Twój nr konta , do wpłacenia pieniędzy z " płacę z allegro " :)

porobie fotki w tygodniu, ale komorka bo aparat koty zrzucily na podloge i kaput :(

zaraz wysle konto

Posted

lilk_a napisał(a):
wznowione [FONT=Georgia]allegro Zuzi [/FONT]

bardzo dziekuje :)

Zuzua coraz czesciej staje sama na nozkach :)
prawa nozka jest w gorszym stanie niz lewa
jak sie przewroci to ma problem ze wstaniem, woli sie czolgac

w czwartek byl o niej artykul w Kronice Beskidziej
ale nikt nawet nie zadzwonil :(

Posted

musicie trochę podziałać z tym allegro , ja wyślę dopiero maile z zaproszeniem pod koniec aukcji , bo już jedne wysyłałam i trochę mi głupio wysyłać jeszcze raz do tych samych osób , więc poczekam :) działajcie , wysyłajcie na adresy w swoich skrzynkach adresowych , ale pamiętajcie je wpisać w ukrytą kopię , bo inaczej w szczegółach wiadomości pojawią się wszystkie , adresy a nie każdy chce takiego rozsyłania swojego adresu mailowego :)

a co mówi lekarz na temat jej przyszłego chodzenia ? że będzie coraz lepiej ?

Posted

[quote name='BUDRYSEK']hop,hop...szukamy domku juz pomalutku :)[/QUOTE]

...to nowe fotki dziewczynki , takie do szukania domku, by się przydały... a to malutka niespodzianka! Szybko jej to idzie!Tak trzymaj maleństwo!