monika083 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 dobrze, ze rosolek pije, to sie nie odwodni Aga, podklady pewnie dzisiaj dotra, bo wyslali mi w poniedzialek rano potwierdzenie nadania. Za te krople na kleszcze tez juz pieniazki dostali, mozesz to odebrac z tego sklepu. Quote
lilk_a Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 ja bym też wybrała rosołek zamiast wody :) allegro stanęło w miejscu , dodam jeszcze do swojego profilu na fb , porozsyłam po psiowych profilach , tylko tyle mogę , jakbyście miały jakiś pomysł gdzie jeszcze rozesłać to rozsyłajcie proszę :) 78 dyplomików sprzedanych na "płacę z allegro" mam 135 zł , odejdzie trochę na opłaty za wystawienie aukcji i prowizję Quote
monika083 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 i jak tam Zuzia? Budrysku, czy dotarly juz podklady? Quote
BUDRYSEK Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 monika083 napisał(a):i jak tam Zuzia? Budrysku, czy dotarly juz podklady? juz sie koncza :) bardzo Ci dziekuje :) Iza i Avanti nie rozmwialam jeszcze z Iza z Nadira ale na pewno sa...dziekuje :) Quote
Iza i Avanti Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 BUDRYSEK napisał(a):juz sie koncza :) bardzo Ci dziekuje :) Iza i Avanti nie rozmwialam jeszcze z Iza z Nadira ale na pewno sa...dziekuje :) Potwierdź mi proszę na wątku bazarkowym. Dziękuję! Quote
BUDRYSEK Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 dzisiaj Zuzia sama zrobila kilka kroczkow :) Quote
tayga Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 BUDRYSEK napisał(a):dzisiaj Zuzia sama zrobila kilka kroczkow :) :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
BUDRYSEK Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 dzisiaj bylismy sciagac szwy, Zuzia sama przeszla kawalek od auta do lecznicy :) chodzi jeszcze pokracznie, sztywno, chwieje sie ale chodzi! :) zaraz potem dlugo odpoczywa ale mama nadzieje ze bedzie coraz lepiej w domu raczej lezy, boli ja to jeszcze bo nie pozwala sie tam dotykac, niestety apetyt nadal kiepski :( Quote
Nina_Brzeg Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Dzielna, kochana psina. Jak przestanie boleć to pewnie i apetyt wróci :) Quote
lilk_a Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Budrysku , a próbowałaś dać jej surowe mięso z kurczaka ? nieraz psy się na to kuszą , nawet jak nie mają apetytu Quote
BUDRYSEK Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 lilk_a napisał(a):Budrysku , a próbowałaś dać jej surowe mięso z kurczaka ? nieraz psy się na to kuszą , nawet jak nie mają apetytu probowalam juz chyba wszystkiego :( Zuza ubzdurala sobie, ze jak nie bedzie jadla i pila to nie bedzie kerciorka i nie bedzie bolalo :( Daszenka jest glownym motorkiem napedowym Zuzi :) tak bedzie ja zaczepiala ,ze musi wstac i przeniesc sie w inne miejsce :) http://www.dogomania.pl/threads/206012-4-tyg.-maleństwo-Daszeńka-szuka-domku...pomozcie!?p=16690258#post16690258 Quote
lilk_a Posted April 17, 2011 Posted April 17, 2011 to świetnie :lol: Budrysku a może są jakieś nowe zdjęcia ? potrzebny mi Twój nr konta , do wpłacenia pieniędzy z " płacę z allegro " :) Quote
BUDRYSEK Posted April 17, 2011 Author Posted April 17, 2011 lilk_a napisał(a):to świetnie :lol: Budrysku a może są jakieś nowe zdjęcia ? potrzebny mi Twój nr konta , do wpłacenia pieniędzy z " płacę z allegro " :) porobie fotki w tygodniu, ale komorka bo aparat koty zrzucily na podloge i kaput :( zaraz wysle konto Quote
lilk_a Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 wznowione [FONT=Georgia]allegro Zuzi [/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 lilk_a napisał(a):wznowione [FONT=Georgia]allegro Zuzi [/FONT] bardzo dziekuje :) Zuzua coraz czesciej staje sama na nozkach :) prawa nozka jest w gorszym stanie niz lewa jak sie przewroci to ma problem ze wstaniem, woli sie czolgac w czwartek byl o niej artykul w Kronice Beskidziej ale nikt nawet nie zadzwonil :( Quote
lilk_a Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 musicie trochę podziałać z tym allegro , ja wyślę dopiero maile z zaproszeniem pod koniec aukcji , bo już jedne wysyłałam i trochę mi głupio wysyłać jeszcze raz do tych samych osób , więc poczekam :) działajcie , wysyłajcie na adresy w swoich skrzynkach adresowych , ale pamiętajcie je wpisać w ukrytą kopię , bo inaczej w szczegółach wiadomości pojawią się wszystkie , adresy a nie każdy chce takiego rozsyłania swojego adresu mailowego :) a co mówi lekarz na temat jej przyszłego chodzenia ? że będzie coraz lepiej ? Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 przepraszam za brak wiesci ale u mnie jest tak jak jedna bida troche sie podleczy to pojawia sie nowa i tak w kolko :( cioteczki prosze o pomoc :-( http://www.dogomania.pl/threads/2070...ROSIMY-O-POMOC! u Zuzi wszystko ok, obiecuje ze beda fotki jak troche sie to wszystko uspokoi Quote
zuzlikowa Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='BUDRYSEK']hop,hop...szukamy domku juz pomalutku :)[/QUOTE] ...to nowe fotki dziewczynki , takie do szukania domku, by się przydały... a to malutka niespodzianka! Szybko jej to idzie!Tak trzymaj maleństwo! Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 schodzimy po schodach...na gore "idzie" na rekach jeszcze Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts